27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vem chtěla bych si na léto pořídit nový sport. kočárek, ale je jich tolik, e vůbec netuím jakej... ráda bych otočná kolesa, přehazovací rukoje nebo sedačku a nejlépe kolem 5 tisíc... to jsem dost náročná, co? Klidně i starí...
Jeké máte sporáky vy? Co se vám líbí, co vadí?
Není tady
Markét, tak ja mam sportak z kombinace ,desive tezky a nejsou otocna kola, takze to je makacka a tak jsem si koupila neco mezi sportakem a golfkami - Peg peregeo completo pliko p3. jsem spokojena, ale kolecka to ma opravdu jako golfky, sedacka jako sportak. stal 8tis.
Není tady
Také mám sporák Peg peregeo completo, ale také golfky polohovací Hauck . V zimě jsem jezdila s peregem a teď jak vystrkuje sluníčko růky máme golfky, Zuzanka chce stejně u běhat a nebo jezdit na odstrkovadle,tak se ,,netaháme,, s velkým kočárem.
Markéto,ale to u Vás jetě golfky ne, jste moc maličký.
Není tady
Helčo já golfky taky nechci, zatím... myslím, e dokud nebude chodit, tak je to pro mimčo nevhodný...
Jinak jsem zatím vybrala bebe confort high trek... co myslíte? Já teda nechtěla trojkolku, ale snad to přeiju
Jetě jí nemám koupenou, ale u to vypadá, e to klapne... z druhé ručky, za 6
Není tady
Mám u delí dobu sporák od firmy DEMA, můe juknout na jejich stránky www.dema.sk . Jsou to Slováci. Ten ná se jmenuje Dema Step. Teď mají novou kolekci 2009 a kočárky jsou moc pěkné. Já jsem s ním naprosto spokojená. Pro mě byla prioritou větí kolečka, stabilita a přehazovací rukoje. Kupovala jsem ho přes net.
Není tady
Ahoj, mám X - Lander a jsme moc spokojeni, u jsme dávno vytáhli sporák a je vynikající, otočná koločka má. Je i polohovací. Sporák u sklopený nemáme, Matýsek u sedí.
Není tady
Petrelko, shodou okolností jsem Ti o chvilku dřív, ne jsi sem napsala, posílala SZ mohla bys mi napsat malinko víc o Demě? jsem docela hodně nakloněná, e bychom ji pořídili, ale trochu mě jetě odrazuje, e je těí, ne jsem původně chtěla... jak je ovladatelný? je odpruený?
Marky, High Trek se mi docela líbí, jen je u draí (pokladník nechce uvolnit prostředky ), ale trochu jsem o něm četla diskuze a nala jen kladné zkuenosti
(teda nebylo těch příspěvků moc, ale co byly, tak spokojené majitelky)
Není tady
Ahoj, my máme z kombinace Atlantic - je bomba do těch naich oblíbených terénů, kdy chodíme s pejsky, ale jsou straně neskladné a těké. Tak hledám něco lehoučkého a skladného, abych to vzala v létě na dovču (malá u začíná chodit, take počítám, e toho moc nenajezdí). Zaujaly mě golfky Hauck Speed Sun a Hauck Sport - nemáte někdo zkuenosti? Nebo jdu patným směrem? POMOC!!!!
Není tady
Jetě jsem nala dalí - s odpruenými kolečky 6,25 kg - Chipolino INES - nemáte je někdo?
Není tady
Ahojky, mám haucka, teda verzi shopper.. má spojenou rukoje, lehký, skladný, spojená rukoje (zkus dret batole za ruku a vést kočárek, golfáč je lepí pro zdatné chodce tak od 15m) a velký koík (na odráedlo super,bez toho prci ven ani nevylezou).. ale samo je to levný kočár, my ho sehnali v akci za 1800,-, take je to tak akorát na jedno dítko..
viděla jsem chipolino, jiný kočár, přilo mi, e je kvalitativně horí..
Není tady
U nas jsme spokojeni s Buzz Qiunny
Není tady
Ahoj,
k Vánocům bych rád překvapil a pořídil těhotné přítelkyni kočárek (trochu dřív, ne je třeba, ale nevadí).. Protoe se ale v problému nevyznám, tak prosím o radu. Do oka mi padl tento, Vae námitky? http://www.srovname.cz/brio-go/srovnani-cen/k.1573648
Není tady
Taky mám x-lander s kombinace 2008 a je hrozný. Těký jak kráva a opěradlo nejde dát uplně do sedu. Take jsme na léto přeli na golfky a super. Ale ted na zimu jsme zase vytáhli sporták protoe projede ve sněhu a dám do něj pohodlně Matesa i s fusakem.
Není tady
PetrVorel napsal(a):
Ahoj,
k Vánocům bych rád překvapil a pořídil těhotné přítelkyni kočárek (trochu dřív, ne je třeba, ale nevadí).. Protoe se ale v problému nevyznám, tak prosím o radu. Do oka mi padl tento, Vae námitky? http://www.srovname.cz/brio-go/srovnani-cen/k.1573648
těhotné přítelkyni kupovat sportovní sedačku? Není lepí napřed koupit ten s korbičkou, případně koupit takový, který se pak dá pouít i jako kárka..
Není tady
topazio napsal(a):
Ahoj, mám X - Lander a jsme moc spokojeni, u jsme dávno vytáhli sporák a je vynikající, otočná koločka má. Je i polohovací. Sporák u sklopený nemáme, Matýsek u sedí.
Ahoj, té doporučuji X-Lander, pro mě nenahraditelný. Teď jsme byli v Babycaru kupovat nějaké dárečky kamarádce a měli tam nový typ X-Landeru a je to zase u úplně něco jiného, nádherné kočárky mají.
Není tady
My máme tento od Quinny - http://www.pinkorblue.cz/Na-cestovani/S … Brown.html a rozhodně mohu doporučit
Není tady
Já mám vyhlédnutý sporák BRITAX B-AGILE 4 PLUS, moc se mi v obchodě líbí, ale zatím ho jetě nepotřebujeme
Není tady