|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1

Holky dostala jsem odkaz na podporu petice,aby bylo očkování proti rakovině děložního čípku zdrama. Takže pokud toto chcete v rámci EU podpořit,tak pište,pište....
Na dole uvedených webových stránkách je k podepsání petice
týkajícího se bezplatného očkování proti rakovině děložního čípku pro
děvčata od 9 12 let.
Pokud bude na petici 1 mil. podpisů, tak toto očkování zavede evropská
unie bezplatně. Nic to nestojí, tak na to koukněte, podepište se a
pošlete
dalším lidem.
> http://www.cervicalcancerpetition.eu/
Upravil(a) Mateska01 (1. 4. 2009 11:59)

Není tady

taky mě to přišlo mailem, podepsala jsem to. ale co me prijde divne je to rozhrani veku:( protoze doporuceni vetsiny lekaru je, davat toto ockovani tesne pred zacatkem pohl. zivota, tj tak 14 let treba... protoze neni porad otestovano a zjisteno jak dlouho to ockovani funguje...
Není tady

Já jsem zase četla, že očkovat se můžou i dospělé ženy a dokonce i chlapi 
To teda neví, co se z toho ještě vyvine, ale malou necháme očkovat určitě.
Svůj podpis jsem taky připojila 
Není tady

pinky: ano to jsem taky cetla, ja jsem chtela pred těhu, ale už je pozde:(proto taky pro malou to chci... ale kdyz resili vhodny vek tak pry opravdu pred tim pohl. zivotem, ze nikdo nevi jak dlouho to funguje a jinak reklamni kampan naslibuje cokoli aby lidi to koupili,ale tohle resili gyndarove nejak.
a o chlapech jsem taky cetla, ze nejak proti ruznym ten genit. bradavicim a tak to muze fungovat.
Není tady
Dospělé ženy a chlapi, to už by nemělo žádný smysl. Očkuje se začátkem pohlavního života. Starší dcera už má za sebou 2 vakcíny a čeká ji třetí. Petici jsem podepsala. Později nechám naočkovat i dvojčata
Není tady
jo jo, taky mi dr očkování nabídl když jsem byla na druhé operaci s čípkem, očkování zabrání některým druhům HPV se množit a když ne zabránit, tak šířit velmi pomalu, je to očkování které může pomáhat i dospělým ženám (chlapům tedy nevím
). Ale když jsem byla v očko centru v motole nedávno kvůli staršímu, tak tam dr zrovna jedné mamince očkování rozmlouvala a říkala, že očkování proti HPV je mladé a podle nových studií se zjistilo, že může zvýšit riziko vrozených vad plodů očkovaných žen. Tak nevím
nijak do hloubky jsem to nestudovala, vzledem k tomu že mám kluky.....
Není tady
Také mi to přišlo mailem a podepsala jsem se.
Peťko, možná to má být zdarma, protože na rakovinu děložního čípku "trpí" čím dál tím více žen....
Možná také protože to není očkování za 500,- a pro některé rodiny může být deset tisíc za očkování nedosažitelné........... zvláště když mají třeba dcery dvojčata.....
Naštěstí máme ještě pár let čas, tak uvidíme jestli se toto očkování bude doporučovat dál.
Pokud ano, budu doufat, že na něj budeme mít...
Není tady
Tak jsem podepsala. díky za odkaz 
Já jsem samozřejmě pro. Já těch deset tisíc do kupy dám, ale jak píše špunt, spousta mamin si to určitě kvůli takové částky rozmyslí.
Btw, léčba rakoviny je mnohem mnohem nákladnější než zaplacení vakcíny. A kdo myslíš, Peťko, že to platí?? Stát???
Ve všem by měl stát podporovat v prvé řadě PREVENCI!!!
Není tady
Stránky: 1