6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdopak z těhulek má rizikové těhotenství? Já musím být doma už od prvního měsíce a sháním inspiraci na trávení volného času. Od čtení už mě bolí oči, zadek mám dokonale osezenej, no je to docela náročný. Můžu říct, že bych radši byla v práci. Poraďte, porod v nedohlednu:-)
Není tady
Ahojík,
já jsem taky na rizikovém těhu, ale mám neomezené vycházky.. což je pohoda, abych byla upřímná, tak jsem se ani nudit nestihla..ale sháněla jsem nějaké cvičení pro nastávající maminky, zatím nesehnala, ale pořád to zkouším..hledám na netíku je tu spoustu info.. akorát od toho bolí zádíčka jinak času to spolkne dost
Není tady
Tak to máš Lucililinko dobrý, já mám jen 4 hoďky denně. Když jsem se doktora ptala, proč nemám neomezený vycházky, tak mi řekl, že to nejde napsat, tak já to teda nechápu. Říkal mi, že neomezený vycházky maj třeba onologičtí pacienti.. No, abych řekla pravdu já mám co dělat, ale spíš to nevydržím dlouho dělat, protože jsem hrozně ztuhlá, já, která jsem neustále v pohybu:-(. No a teď při tom počasí má člověk strach vytáhnout paty, aby se někde nenatáh, protože jak říkal doktor, to by byl můj konec. Jo, a to mi ještě tento týden zjistili chronickou toxoplazmózu, která teda naštěstí není rizikem pro miminko, protože jsem ji prodělala někdy v minulosti a už mám dost protilátek. Jo, eště, že máme ten net, taky nevím, co bych si bez něj počala.
Není tady
No, onologický pacient nejsem na 100% , u mě to šlo normálně, byla jsem doma bez vycházek jen 1 týden, kvůli jednomu zakrvácení a už mě doma nechali, jen jsem se zeptala na gyndě, jestli mi může moje praktická napsat neomezené vycházky a ten mi to napsal do zprávy, kterou jsem jí předala. Jinak s tím netíkem máš pravdu.. ještě, že ten je. Jinak u nás jsou už chodníky docela v pohodě, takže když svítí sluníčko, jdu na procházku ráda.. je to příjemná změna. Jen nákupům apod. se vyhýbám.. tam kolabuju
Není tady
Já jsem taky krvácela, naštěstí to mímo vydrželo, akorát jsem si poležela 10 dní v nemocnici. Mám tam nějakej hematom, či co. Tak snad to do porodu přežijem bez újmy. Zas je dobrý, že jsme v klidu a nemáme velkej stres,co? Jó, kdybych byla v práci, to by byl šrumec..No nic, jdem se vyspat, ať jsme zítra fit, nějak mě dnes pobolívalo břicho. Ale ještě půjdem něco spapat:-)
Není tady
kaštánek napsal(a):
Já jsem taky krvácela, naštěstí to mímo vydrželo, akorát jsem si poležela 10 dní v nemocnici. Mám tam nějakej hematom, či co. Tak snad to do porodu přežijem bez újmy. Zas je dobrý, že jsme v klidu a nemáme velkej stres,co? Jó, kdybych byla v práci, to by byl šrumec..No nic, jdem se vyspat, ať jsme zítra fit, nějak mě dnes pobolívalo břicho. Ale ještě půjdem něco spapat:-)
Tak dobrou chutičku a sladké sníky.. já už to taky vypínám.. asi mi umřou zádíčka:lol: jinak jsem docela ráda, že jsem doma, ze začátku jsem hodně váhala, jesli se vrátit nebo nee, ale ranní nevolnosti,moje kolabování a konec konců i moje práce mi to rozhodování zjednodušily.
Není tady
Co je to onologický pacient - mám sice zdravotnické vzdělání, ale tohle jsem nikdy neslyšela. Nepletete si to holky s onkologickým pacientem??? To jsou rakoviny, leukémie....
Není tady