29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V dubnu jdu na laserovou operaci očí (krátkozrakost). Objednala jsem se do Zlína na kliniku Gemini. Prosím, má někdo s touto oční klinikou zkušenost? Děkuji za každý příspěvek.
Není tady
Perfektní přístup, žádný problém. Byla tam babička, ale se šedým zákalem.
Není tady
nemusis se bat, primar je 1!
Není tady
Děkuji za reakce. Simonas a ty jsi tam byla? Píšeš svou vlastní zkušenost? Já jsem si dala požadavek,že bych chtěla při operaci primáře Stodůlku,tak jsem zvědavá,jestli to vyjde.
Není tady
Takže mám po. Jsem nadšená Můžu všem jen a jen doporučit.
Není tady
Adalko a dělají obě oči najednou?jak dlouho to trva a kolik to stojí ? a vidíš hned lépe? také se na to chystám ale kliniku ještě vybranou nemám.
Není tady
Lulu24-ano,obě oči mi dělali najednou. Trvalo to asi 10 minut a opravdu vidíš hned lépe,jen máš před očima takovou jakoby mlhu.
Není tady
Adalko a ted už vidíš dobře?a můžeš mi prosím ještě říct kolik to stojí?
Není tady
Adalko, kolik jsi měla dioptrií?
Není tady
Tak tohle by mě taky zajímalo... sepsali s tebou nějakou smlouvu? je nějaká záruka? resp. lidem se nedá věřit, a oči jsou nejcenější, co člověk má. Hrozně bych tohle chtěla, ale bojím se...
Není tady
Já se na to také chystém, uvažovala jsem bud o Gemini nebo Lexum. ale také mám strach. ráda bych ¨kdyby se ozval ještě někdo kdo má zkušenost.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Já se na to také chystém, uvažovala jsem bud o Gemini nebo Lexum. ale také mám strach. ráda bych ¨kdyby se ozval ještě někdo kdo má zkušenost.
Přítel před rokem podstoupil oční operaci v Lexumu, dnes tvrdí, že to bylo jeho nejlepší rozhodnutí v životě a jen lituje toho, že to nepodstoupil dříve .
Není tady
April a v jakém městě prosím tě a kolik za to cca dal? moc díky
Není tady
lulu24 napsal(a):
April a v jakém městě prosím tě a kolik za to cca dal? moc díky
v Ostravě, cca 45.000 Kč. Nebylo to jen obyč. odstranění dioprií, měl kombinovanou vadu.
Není tady
ty jo , to je dost. já myslela jen tak 30tis. tak snad to budu mít levnější.
Není tady
Já jsem byla v Ostravě ve Videatu. Jsem moc ráda, že jsem na tu operaci šla, protože vzbudit se ráno a vidět je pocit k nezaplacení... Navíc jsem to měla levnější, protože je-li rozdíl mezi oběma očima větší, než 4 dioptrie, přispívá pojišťovna. Tedy tehdy to tam tak bylo, už je to pár let... Já měla na levém 3 a na pravém oku 7 dioptrií.
Není tady
Byla jsem na vstupním vyšetření ve Zlíně, paní doktorka mě tam ale upozornila, že mi provedou korekci oční vady (na dálku), ale nejpozději ve 40 letech budu potřebovat brýle na čtení. Že to tak prostě je. Z toho mám strach, abych si za několik let nepřečetla v obchodě cenovky, apod., to mi příjde horší, než na dálku špatně vidět nebo si vzít brýle, případně čočky. Takže jsem nešla, teď se mi vada zase trochu zhoršila, tak znova přemýšlím, že půjdu.....
Máte s tímto někdo zkušenost?
Není tady
Už jsou to dva měsíce,co mám po zákroku a vidím uuuplně perfektně! Měla jsem 2.5 a 2,75 dioptrií. Cena za obě oči byla 40000 tis. Je v tom hrazené předoperační vyšetření,zákrok a pooperační kontrola a antibiotické kapky a falešné slzy. Kdyby se zákrok nepovedl (zbytkové dioptrie), do 1 roku je korekce zdarma! Celý zákrok netrval ani 10 minut!!! Je to nebolestivé a oči se znecitliví kapkami.
Není tady
Ahojík, taky jsem byla ale v Olomouci.Viděla jsem špatně na dálku a měla skoro trojky dioptrie.
Byla to dlouhá léčba asi tak půl roku,ale teď už je to ok a jsem spokojená!
Není tady
holky vy co už to máte za sebou, nebály jste se že potom oslepnete? já bych teda raději každý oko zlvášt. protože mám teda fakt strach.
Není tady
lulu24 napsal(a):
holky vy co už to máte za sebou, nebály jste se že potom oslepnete? já bych teda raději každý oko zlvášt. protože mám teda fakt strach.
dělá se každé oko zvlášť
Není tady
lulu24 napsal(a):
Lulu, neměj strach. Mi dělali obě oči najednou a dodnes jsem neměla nejmenší problém a vidím perfektně.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Já měla obě zaráz a no, trochu jsem se bála,ale řekla jsem si že když tozvládli ostatní tak i já.
Hodně jsem si o tom pozjištovala než jsem tamšla, tak jsem bylatrochu klidnější.
Není tady
Já potom také toužím strašně, ale mám hroznej strach! Holky, fakt to nebolí? A jak je to při zákroku, já mám pořád představu, že na to koukáte, všechno vidíte, co vám s tím okem dělají, no jsem hroznej posera .
Jsem z opačného koutu republiky, má někdo zkušenost s dobrou klinikou někde z Plzeňska?
Není tady
Lennno, já lhát nebudu, mě to bolelo. Ale byla jsem asi před pěti lety a myslím, že technika šla hodně dopředu, co se tohoto týče, spousta lidí, co byla po mně mi tvrdila, že nic necítili! Navíc já jsem měla dost dioptrií (7) a čím více, tím déle to podle mě trvá..A něco z toho, co dělají vidíš, přeci jen máš otevřené oko... ale je to chvilinka. A výsledek stojí stoprocentně za to!
Není tady