Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 16. 4. 2009 15:29

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Re: Něco pro pány

Tak to jsem asi vyznamne prostorove vyraznejsi nez vy a partneri taktez. V me/jejich standardnich vanach se nic nez mackat jako sardinky neda. A to ja jsem zas narocnejsi nez se jen mackat.
Jooo a Brenda by mohla provest nejakou akci venku, meze uz v Cesku oschly, ne? Takze vykaslat se na podvazky a rozjet to v pohorach na rozhledne! Oslavne sampanske neni vylouceno.

Není tady

#52 16. 4. 2009 15:37

majkafa
Host

Já nemluvím o mačkání. gloriabig_smile

#53 16. 4. 2009 16:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

Tak já tedy nevím jak vy, ale já s partnerem zažila ve vaně spoustu příjemných věcí... tonguegloriabig_smilebig_smile

Já taky, teda až na to sezení na špuntu big_smile, tlačil mě do pr.... lol
Moje žena je docela macek, její předchůdkyně taky nebyla žádné tintítko a takovýho "misionáře" (dobrý je, když ženská jednu nohu přehodí přes okraj vany, pak je tam víc místa big_smile), "pejska", orálek, atd. jsme tam sjeli mnohokrát... rodna

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#54 16. 4. 2009 16:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

sandra napsal(a):

Tak já tedy nevím jak vy, ale já s partnerem zažila ve vaně spoustu příjemných věcí... tonguegloriabig_smilebig_smile

Já taky, teda až na to sezení na špuntu big_smile, tlačil mě do pr.... lol
Moje žena je docela macek, její předchůdkyně taky nebyla žádné tintítko a takovýho "misionáře" (dobrý je, když ženská jednu nohu přehodí přes okraj vany, pak je tam víc místa big_smile), "pejska", orálek, atd. jsme tam sjeli mnohokrát... rodna

Jj, sedět na špuntu je občas dost nebezpečný lol

Není tady

#55 16. 4. 2009 23:07

H2SO4
♥♥-----

Daniela S. napsal(a):

To rozhodne zjisti. On je kazdy prece jen jiny, rekneme, ze je velka pravdepodobnost, ze ho na narozeniny jako vyjimecnost podvazky potesi, ale jistota je jistota. Ja je nosim normalne do prace (jako neee do toho bordelu jako pracovni odev) a muj muz to nijak nekomentuje a k akci ho to nenavadi. Jiny chlap, ktery to zjistil, z toho byl na dlouhou dobu uplne odvarenej, a to jich jen centimetr omylem zahlidl.

Taky aby ne, pro mě jsou podvazky mezi top 10ti vynálezy lidstva gloria Naštěstí mám partnerku, která má stejný názor godlike

Není tady

#56 17. 4. 2009 9:13

brenda9
♥♥♥----

uf tak na akci venku se moc necítím, ale na rozhledně by to možná šlo:)

teda tu vanu nechápu, my jsme se tam sotva nastrkali a pak nebylo k hnutí. Jo taky jsem vyhazovala nohu přes okraj. Na špuntu neseděl nikdo, seděli jsme za sebou:) No já mám raději společnou sprchu to je aspoň trochu víc místa. Ještě vymyslet jak jí naštelovat, aby nebyla všude potopa:)

Podvazky jsem nikdy neměla. Jenom na svatbě takové ty samodržící punčochy a byl to děs, pořád mi padaly a já je někde lovila:(

Není tady

#57 17. 4. 2009 10:24

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

brenda9 napsal(a):

uf tak na akci venku se moc necítím, ale na rozhledně by to možná šlo:)

teda tu vanu nechápu, my jsme se tam sotva nastrkali a pak nebylo k hnutí. Jo taky jsem vyhazovala nohu přes okraj. Na špuntu neseděl nikdo, seděli jsme za sebou:) No já mám raději společnou sprchu to je aspoň trochu víc místa. Ještě vymyslet jak jí naštelovat, aby nebyla všude potopa:)

Podvazky jsem nikdy neměla. Jenom na svatbě takové ty samodržící punčochy a byl to děs, pořád mi padaly a já je někde lovila:(

takže, Brendo, ještě jednou.

jaký je ten tvůj mužíček?
Popiš nám to trochu.
Jeho libůstky, erotické představy a tak. At se s tím dá nějak pracovat.

Není tady

#58 17. 4. 2009 10:48

brenda9
♥♥♥----

Nicholasi,
to je právě kámen úrazu, mi spolu zatím nejsme tak dlouho, takže jeho libůstky moc neznámsmile Můžu leda tak něco vydedukovat.
Nemá rád kostýmky a takovéhle oblečení. Spíš mě pochválí když mám ošoupané džíny a k tomu vytahaný svetr. Říkal, že nemusí moc nahotu, spíš ho rajcuje žena oblečená neoblečená; je"horňák" a romantik. Když jsem ho jednou doma překvapila a trochu si s ním pohrála ve stylu on ležel já nad ním klečela a hrála, tak se mu to líbilo...

Není tady

#59 17. 4. 2009 11:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

brenda9 napsal(a):

...na špuntu neseděl nikdo, seděli jsme za sebou...

Tak v téhle poloze to jde opravdu špatně, chápu... big_smile

brenda9 napsal(a):

...ve stylu on ležel já nad ním klečela a hrála...

Na co? va Na housle? va
Nebo na flétnu? big_smile

Není tady

#60 17. 4. 2009 11:21

brenda9
♥♥♥----

Na flétnu tongue .
pozice za sebou jsou blbé já vím, ale jsem stydlivka, a nejraději bych to té vany vlezla v neoprenu:(

Není tady

#61 17. 4. 2009 11:22

dixina
♥♥♥♥♥♥-

No k té vaně, to si tam vlezete jako do bobu (sportovní boby ), jen je potřeba se domluvit, kdo bude kormidelník a kdo vzadu a jedeteeeee lol
Jsem se sexuálně nalaškovala v téhle pozici - hovořím o vaně standartních rozměrů, rohovka aj. to je zase jiná sportovní disciplína wink

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#62 17. 4. 2009 11:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

brenda9 napsal(a):

pozice za sebou jsou blbé já vím, ale jsem stydlivka, a nejraději bych to té vany vlezla v neoprenu

V neoprenu? va
Tak si přečti něco tady, to by byl chlap pro Tebe... big_smile

Není tady

#63 17. 4. 2009 11:36

brenda9
♥♥♥----

Mikeš zase nepřeháněj, pak jsem si zvykla a v pohodě, jsem si chtěla hrát na Miss mokré tričko no;)

Dixi, tak rohovou vanu to si dokzážu představit, co se tam dá vyváděttongue

Není tady

#64 17. 4. 2009 11:58

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Založíme klub za ekonomický balíček podporující výměnu starých van za nové rohové.
Starou vanu vám vykoupí za 2 000 Kč.
A ještě dostanete příspěvek na řemeslníky, kteří vám novou vanu instalují! :-)

Kdo je pro?

Není tady

#65 17. 4. 2009 12:01

brenda9
♥♥♥----

rodna

Není tady

#66 17. 4. 2009 15:26

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Ahaaa, ja uz tu vanu pochopila!

Tak to je jasny, za sebou. A prave to se mnou nelze. Jsem NATOLIK prostorove vyrazna, ze dno na sirku svym pozadim vyplnim. Tim padem, kdo by se chtel posadit prede me, musi se posunout az za moje kolena - pocitano ode me - a to na nej a) nedosahnu, b) vypadava z vany ven na jejim jiznim konci. Ven muzu vyhodit jen jednu nohu, neb zatim vsechny vanu, se kterymi jsem mela tu cest, jsou delsi stranou u zdi. A ani tak by se nevesel nez velmi hubeny strizlik, a ty zas nevyhledavam ja.
Ze stejneho duvodu, pokud bych mela zaujmout misto vepredu, by mi dotycny musel hodit nohy na ramena, aby se mohl prisoupnout.

Tak me zavistive pozdravy stihlym!

Není tady

#67 17. 4. 2009 16:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

Ze stejneho duvodu, pokud bych mela zaujmout misto vepredu, by mi dotycny musel hodit nohy na ramena, aby se mohl prisoupnout.

Safra, to by mohla bejt zajímavá poloha! big_smile
Nicméně nezoufej, Danielko, i takovej orál nebo handjob ve vaně není k zahození... tummenupp

Není tady

#68 17. 4. 2009 16:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Založíme klub za ekonomický balíček podporující výměnu starých van za nové rohové.
Starou vanu vám vykoupí za 2 000 Kč.
A ještě dostanete příspěvek na řemeslníky, kteří vám novou vanu instalují! :-)

Kdo je pro?

A taky to ozkouší, jestli to opravdu splňuje všechny požadavky, ne lollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#69 17. 4. 2009 18:30

majkafa
Host

Prima. Uvažuju o přestavbě bytového jádra, to se mi hodí. big_smile

#70 17. 4. 2009 20:51

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

javena napsal(a):

Mikeš napsal(a):

To může být i v ložnici, ne?
Proč hned chodit do kina? lol lol lol

Nebo začít v ložnici a dorazit to v kině... vissla

No to spíš naopak smile)

proč naopak ? kratoučká sukýnka, punčochy...a film ne multikinu...a .... lol

Není tady

#71 5. 11. 2009 20:51

kocickaaaaaaa7
♥------

visslaV této diskuzi souhlasím s muži. Přítel má také rád korzetek, co nejde ani pod zadek, tanga a podvazky. No a pak se mi líbí, když se dají ta tanga jen tak stranou a ....tummenupp

Není tady

#72 5. 11. 2009 20:53

kocickaaaaaaa7
♥------

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat: Máte někdo zkušenost s kroužky na penis - pro dráždění klitorisu..???rodna

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí