18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JohnyB napsal(a):
...po tom koncertu byl ten sex fantasticky.
A po fotbale ne?
I kdy - chápu, podle výsledku...
Není tady
Tak to vypadá, e Brenda udělá nejlíp, kdy si vezme pareo a vleze s ním do vany s pěnou, ampusem, jahodami, svíčkami a velkou plasmou s Eurosportem. A měla by sedět na puntu
Není tady
ty jo do kina bych asi na nic nela přijdou mi to zbytečně vyhozený peníze, kdy si to můu pustit doma a mnohem dříve ne to do kin dorazí
Mě tuhle kamarádka převyprávěla nějaký mail, co chodí po netu. Prý enská doma tak různě obskakuje manela a on se tváří pořád nějak zamkle, ona u celá neastná co se děje.. A druhý den v práci manel povídá kamarádovi Sparta sice prohrála, ale já si dobře za...
Není tady
Nedomo tak to jsi vystihl přesně)))))
Co tvůj názor?
Není tady
JohnyB napsal(a):
javena wrote: ...Kam se hrabe prádýlko, viď....
U toho pradylka bych rad upozornil, ze tazatelka se ptala, co by mohla udelat, aby mel pritel radost. Pradylko ale neni pro pritele, je to pro ni! Zeny se hezky oblekaji pro nas a to je velka pravda. Pro nas pro _vsechny_ muze, nejen pro toho jednoho. A proto pradylko neni zadny darek.
Ve vasem prispevku citim ten rozsireny (trochu ponizujici) nazor, ze muzi jsou takovi jednodussi, staci jim malo a jsou stastni. Tak primitivni zase nejsme. Se mnou manzelka chodila taky na fotbal. A ja s ni zase na balet a nebo na koncert. Ne ze bych na tech koncertech trpel, ale moje parketa to urcite neni. Presto byla stastna a abych to vratil do te sexuologie - ano - po tom koncertu byl ten sex fantasticky.
Tak to jste fakt nepochopil, nebo si myslíte, e větina en si myslí, e mui jsou jednoduí/ zvířátka co já vím...
Já tento názor nezastávám.
Myleno tak, e my eny se snaíme udělat vám muům radost, házíme to do sexu a vám by se třeba líbilo jít do kina na něco chlapskýho, nebo na ten fotbal/ hokej. To je celé.
Na oplátku, vy nám chcete dělat pomylení, vana, svíčky... a nám by stačilo natřít třeba tu poličku v kuchyni...
K prádýlku - tazatelka si chtěla prádélko obléknout jako dárek a překvápko pro přítele, ne kvůli sobě... kdyby to bylo na nás a v tangách, podvazkách a korzetu jsme se cítily pohodlně, asi bychom ho nosily běně, ne?
Vaí poznámce nerozumím, je dost zmatená - píete, e je pro ni, pak zas, e pro něho...
Není tady
Mike napsal(a):
javena napsal(a):
...Jetě rychleji a zběsileji...
To můe být i v lonici, ne?
Proč hned chodit do kina?
Nebo začít v lonici a dorazit to v kině...
Není tady
brenda9 napsal(a):
Nedomo tak to jsi vystihl přesně)))))
Co tvůj názor?
Tak kdybych chtěl mít nějaký neobvyklý sexuální záitek, tak
a) bych se u toho nemusel hýbat a nikdo by to nekomentoval
b) by to mělo trvat dlouho jakoe třeba hodinu
Jednou v ivotě mi ex prováděla takovou jako masá kdy mě i krábala a drbala po vude po těle (vude na dostupných místech bo jsem leel na zádech), kromě onoho místa, asi tak půl hodiny, a na ono místo dolo a poté. Bylo to velice vzruující a intenzivní.
Není tady
javena napsal(a):
Mike napsal(a):
javena napsal(a):
Proč hned chodit do kina?Nebo začít v lonici a dorazit to v kině...
No to spí naopak )
Není tady
Nedoma napsal(a):
javena napsal(a):
Mike napsal(a):
No to spí naopak )
Ale to je běný...
Není tady
javena napsal(a):
Mike napsal(a):
javena napsal(a):
...při Terminátorovi...
Není tady
brenda9 napsal(a):
Johny, já určitě chlapa nepovauju za jednoduího:) Klidně na ten fotbal s ním půjdu. Jako on mě vzal na hokej, protoe ví, e ho mám ráda a jetě si ze mně dělal srandu, e fandím víc ne on. Kdyby mi někdo napsal hned vezmi ho na fotbal, tak se nebráním
navíc nejsem ten typ co se umí producírovat v spodní prádelku a jehlách po bytě
Doplnující otázka:
- chce udělat někomu radost?
- chce udělat někomu radost i přesto, e by ta jeho radost znamenala udělat něco, na co "nejsi ten typ"?
Vyhnu se statistickým doloením převahy muů, kteří raději spoře oblečenou enu, ne-li úplně svlečenou. I kdy pokud má Majka zkuenosti s min. 250 mui a opravdu větina měla radi Majku a jiné eny raději úplně nahé, tak to je jiné kafe.
Napadá mě spí, e jako předehru k celému tomu se.xuelnímu dárku bych pár dní před samotnou akcí zapředl rozhovor na téma, co má tvůj mu rád a co by třeba rád vyzkouel a co ho vzruuje. Ze bys to ráda věděla. I kdy třeba hned neodpoví, tak ho to potěí. A kdy ti to poví, tak má z 80% vyhráno.
Není tady
Mike napsal(a):
javena napsal(a):
Mike napsal(a):
...při Terminátorovi...
S Terminátorem... Dominátorem... redaktorem... to má podle návtěvnosti...
Neměl by z toho ovem vyjít naprázdno ani partner...
Není tady
Nicholasi, ano myslím, e bych mu fakt chtěla udělat radost teda i tím, e bych se producírovala v tom prádle ikdy to normálně nedělám Určitě se ho zeptám, za co by byl rád tím se nic nezkazí naopak získá
Není tady
brenda9 napsal(a):
Nicholasi, ano myslím, e bych mu fakt chtěla udělat radost teda i tím, e bych se producírovala v tom prádle i kdy to normálně nedělám
No, tak normálně to asi nedělá ádná, aspoň teda já ádnou takovou neznám...
...moná tak prostitutky v bordelu, protoe pro ně je to něco jako "pracovní oděv"...
Nebo si vem krátké aty či sukni, a při vhodné příleitosti se posaď proti němu tak, aby viděl, e nemá kalhotky... tohle rozrajcuje spolehlivě kadýho chlapa, na to dám krk...
Není tady
Mikeku nechytej mě za slovíčko. Já to myslela v tom smyslu, e se v tom zrovna necítím ideálně. Jo tak zkusit bych to mohla..
Není tady
Ví co, jaké má dosavadní informace o se.xuelních preferencích a libůstkách tvého mue?
- co se mu líbí
- na co rád kouká v TV a na webu (jaké typy po.rna se mu líbí)
- které části těla má nejvzruivějí
- apod.
Z toho se dá lépe vycházet, ne z otázky, co by se líbilo zdejím muům (i kdy je pravda, e inspirace není nikdy na kodu!!)
Není tady
To rozhodne zjisti. On je kazdy prece jen jiny, rekneme, ze je velka pravdepodobnost, ze ho na narozeniny jako vyjimecnost podvazky potesi, ale jistota je jistota. Ja je nosim normalne do prace (jako neee do toho bordelu jako pracovni odev) a muj muz to nijak nekomentuje a k akci ho to nenavadi. Jiny chlap, ktery to zjistil, z toho byl na dlouhou dobu uplne odvarenej, a to jich jen centimetr omylem zahlidl.
Takze po pruzkumu terenu treba zjistis, ze ti padne k noham za vyhlidkovy let ve stihacce. Vana, svicky... to muze prijit potom.
P.S. Ono se vazne da neco provadet v bezne jednomuzne vane? Ve dvou? Mne se to nikdy nepovedlo. Dve osoby ji beze zbytku vyplni, ze se ani nepohnou.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
To rozhodne zjisti. On je kazdy prece jen jiny, rekneme, ze je velka pravdepodobnost, ze ho na narozeniny jako vyjimecnost podvazky potesi, ale jistota je jistota. Ja je nosim normalne do prace (jako neee do toho bordelu jako pracovni odev) a muj muz to nijak nekomentuje a k akci ho to nenavadi. Jiny chlap, ktery to zjistil, z toho byl na dlouhou dobu uplne odvarenej, a to jich jen centimetr omylem zahlidl.
Takze po pruzkumu terenu treba zjistis, ze ti padne k noham za vyhlidkovy let ve stihacce. Vana, svicky... to muze prijit potom.
P.S. Ono se vazne da neco provadet v bezne jednomuzne vane? Ve dvou? Mne se to nikdy nepovedlo. Dve osoby ji beze zbytku vyplni, ze se ani nepohnou.
třeba se mačkat jako sardinky a být v koupacích čepicích (tuím to psala Lvice jako "uchylku" - já bych spí řekl "libůstku" - svého partnera)
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Jiny chlap, ktery to zjistil, z toho byl na dlouhou dobu uplne odvarenej, a to jich jen centimetr omylem zahlidl.
Tak z toho bych byl odvařenej taky...
Jednou, v bývalém zaměstnání, mi je takhle jedna kolegyně jakoby "náhodou" ukázala, a hádej, na co jsem myslel a do konce pracovní doby?
Není tady
Mike napsal(a):
Daniela S. napsal(a):
Jiny chlap, ktery to zjistil, z toho byl na dlouhou dobu uplne odvarenej, a to jich jen centimetr omylem zahlidl.
Tak z toho bych byl odvařenej taky...
Jednou, v bývalém zaměstnání, mi je takhle jedna kolegyně jakoby "náhodou" ukázala, a hádej, na co jsem myslel a do konce pracovní doby?
Nedávno jsem poslouchala rozhovor se sexuologem ohledně vyí sexuální apetence muů na jaře a v létě. Stačí pouze vyí odhalenost těl slečen a paní pobíhajích po světě a ejhle ve větině domácností se frekvence sexuálního zájmu muů v porovnání s potřebou mrkat na komisaře Rexe, prudce zvyuje. Fantazie pracuje, tělo nabuzeno a ... Take moje představa o Tvé představě je:"Ty wole, abych u byl doma a serval z Mikeky oblečení..." Nebo, e bych se pletla?
Upravil(a) hrosanek (16. 4. 2009 14:30)
hrosanek napsal(a):
Take moje představa o Tvé představě je:"Ty wole, abych u byl doma a serval z Mikeky oblečení..." Nebo, e bych se pletla?
Je vidět, e mě zná dobře, Hroánku... moji představu jsi odhadla naprosto přesně, a na dvě slova: "doma" a "Mikeky"
Není tady
s tou vanou je to pravda:) byli jsme tam jednou a ani jsme se nehli, nakonec jsme si stoupli a něco málo tam vyvedli. Víno jsme dávali vedle vany na idli, atd.
Je fakt, e jsme se do té postele málem nedostali a bylo to fajn, prostě momentální nápad. A o té spontánnosti to je.
Já od něj dostala k svátku kromě dárků to, e jsme jeli na víkend na hory, napadl první sníh, my v celé chalupě samy a bylo to lepí, ne 3 hodinový sex:)
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Tak já tedy nevím jak vy, ale já s partnerem zaila ve vaně spoustu příjemných věcí...
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Si pi, e dá. Strávili jsme v ní takto mimo jiné dny s mým BM spousty hodin naeho prvního společného dne po svatbě. A to jsme tam byli takřka tři, byla jsem ve 4. měsíci. Vichni pozůstaví svatební hosté se divili, kam jsme se na takovou dobu vypařili.
majkafa napsal(a):
Daniela S. napsal(a):
Si pi, e dá. Strávili jsme v ní takto mimo jiné dny s mým BM spousty hodin naeho prvního společného dne po svatbě. A to jsme tam byli takřka tři, byla jsem ve 4. měsíci. Vichni pozůstaví svatební hosté se divili, kam jsme se na takovou dobu vypařili.
Není tady