Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 3. 2009 13:21

brenda9
♥♥♥----

Něco pro pány

Přítel bude mít za chvíli narozeniny a já bych mu chtěla udělat hezký večer. Dodejte mi nějakou ispiraci, jak by jste si to představovali vy. Co si vzít na sebe a vůbec průběh večera. Díky:P

Není tady

#2 31. 3. 2009 13:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Něco pro pány

No těch možností je víc, od romantické večeře někde v lepší restauraci kde ty se oblékneš jak modelka odvážnejší šaty a tak. Pak jistě nějaké pěkné prádélko trocha erotiky jen od sebe a...

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#3 1. 4. 2009 13:43

brenda9
♥♥♥----

díky za odpověďpar

Není tady

#4 15. 4. 2009 20:40

H2SO4
♥♥-----

Pro chlapa, je podle mě nejlepší dárek, když přítelkyně přijde v pěkném spodním prádle - korzet, podvazky...

Není tady

#5 15. 4. 2009 20:45

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

tak to určitě smile, ale brenda měla nejspíš na mysli i nějakou "akci" wink

Není tady

#6 15. 4. 2009 20:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

H2SO4 napsal(a):

Pro chlapa, je podle mě nejlepší dárek, když přítelkyně přijde v pěkném spodním prádle - korzet, podvazky...

...punčošky, lodičky... big_smile
Ale musí mít na to samozřejmě postavu, žejo...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#7 15. 4. 2009 20:49

majkafa
Host

Většině mužů se žena líbí nejvíc, když je nahá. big_smile Co s lodičkami a punčoškami. big_smile

Zkus třeba společnou koupel, svíčky na vaně, šampáňo a tak. I když jsem žena, něco o tom už vím. smile

#8 15. 4. 2009 21:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Většině mužů se žena líbí nejvíc, když je nahá. big_smile Co s lodičkami a punčoškami. big_smile
Zkus třeba společnou koupel, svíčky na vaně, šampáňo a tak. I když jsem žena, něco o tom už vím. smile

Je vidět, že ses nikdy nemilovala s oblečenou ženou a nevíš, jaký to je žůžo... big_smile

Společná koupel taky není špatná, zejména s těmi rekvizitami, jak o nich píšeš, já k tomu přidám ještě vanu plnou voňavé pěny... na druhou stranu, předchůdkyně mé ženy to po mně vyžadovala před každým milováním, což mě už jednak moc nebavilo, jednak mi vadilo, že já jsem vždycky musel sedět na špuntu... big_smile

Není tady

#9 15. 4. 2009 21:05

majkafa
Host

S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí? Proč? Dotek kůže na kůži, sliznice na sliznici, nic není krásnějšího. Pro mě. smile
Ale když si můžu vybrat, raději s nahým mužem.

#10 15. 4. 2009 21:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí?

Myslel jsem: Se svůdně oblečenou, tedy ty punčošky a tak... nikoli se ženou ve vytahané mikině a teplákách... big_smile

majkafa napsal(a):

To jsem ještě nezkusil, tak nemohu posoudit... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#11 15. 4. 2009 21:50

H2SO4
♥♥-----

Podvazkama se toho moc neskryje wink

majkafa napsal(a):

S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí? Proč? Dotek kůže na kůži, sliznice na sliznici, nic není krásnějšího. Pro mě. smile

Není tady

#12 15. 4. 2009 22:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

H2SO4 napsal(a):

Podvazkama se toho moc neskryje wink

Přesně tak, navíc při milování s "trochu oblečenou" ženou má muž pocit něčeho zakázaného, vzrušujícího, adrenalinového... prostě takové té "rychlovky s milenkou z vedlejší kanceláře", žejo... rodna

Není tady

#13 15. 4. 2009 22:05

majkafa
Host

Díkybohu nejsou všichni muži stejní, někteří mají rádi to, co já, nahotu při milování. Nebo přirozenost a ne nějaké strojené oblékání podvazků, hnusných umělohmotných silonek atd.

#14 16. 4. 2009 9:21

brenda9
♥♥♥----

jé to jste hodný,že píšete, už jsem myslela, že tohle vlákno zůstane mrtvé. Všem díky za názory.

Ta vana je dobrý nápad tummenupp Oblečení nevím, do podvazků bych asi nešla, nemám na to odvahu. Ale takového něco napůl oblečená, napůl svlečená..

Není tady

#15 16. 4. 2009 9:36

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tady se moc hezky ukazuje, jak to máme muži/ženy fakt jinak.
Ženská se cachtá v pěně se svíčkama, aby navodila atmošku a chlap to má prostě na oko, prádýlko, oblečená/neoblečená...
Brendo, já se omlouvám, neporadím ti. Mě škrobené a připravované akce moc nepřitahují. Rozhoduje momentální nálada.
Ale nedalo mi nenapsat.

Není tady

#16 16. 4. 2009 9:39

majkafa
Host

Takové pareo je pro muže kolikrát svůdnější, než celé podvazky a hnusné umělohmotné silonky. Osobně mockrát vyzkoušeno. smile

#17 16. 4. 2009 9:45

brenda9
♥♥♥----

Javeno v pohodě, já tě chápu, a máš pravdu:) Možná se nakonec na vše vyprdnu a nechám to jen tak:) Kolikrát právě tím, že ta koupel či cokoli jiného bylo neplánované bylo o tolik hezčísmile

Majkafo, parea má hned 2, ale vůbec nevím jak to vázat, nevíš jestli na to je nějaký návod? Díky

Není tady

#18 16. 4. 2009 9:51

majkafa
Host

Já ho nosím nejraději (a mám vyzkoušeno, že to muže hoodně vzrušuje) tak, že si ho dám pod pažemi zezadu dopředu, překřížím na prsou a uvážu jediný uzel kolem krku. A pod tím nic. big_smile Nahá ramena, nahá záda. smile Oblečená, neoblečená. Je to mé nejoblíbenější oblečení. Cítím se svobodná.
A v létě u moře ho tahám furt. Třeba mám pod ním plavky, nebo vršek plavek a pareo kolem pasu jako sukně.
Ale můj BM nesnášel, když jsem ho nosila u moře naostro. dumbom

Upravil(a) majkafa (16. 4. 2009 9:52)

#19 16. 4. 2009 9:59

brenda9
♥♥♥----

Já si to doma hned nacvičím.Nosím ho také moc ráda, většinou to mám uvázané jako sukni a pod tím plavky, ale i doma tahle chodím, když je moc horko. Díky:supr:

Není tady

#20 16. 4. 2009 10:32

JohnyB
♥------

neni to uplne z manzelskeho zivota, ale rodinneho. Moje nejstarsi dcera vzdycky vymysli, jaky exklusivni darek by mi dala k narozeninam. Naposled mi udelala skutecne silenou radost, sla se mnou na fotbal, na pohar UEFA, koupila listy na hlavni tribunu.

Není tady

#21 16. 4. 2009 10:36

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

JohnyB napsal(a):

neni to uplne z manzelskeho zivota, ale rodinneho. Moje nejstarsi dcera vzdycky vymysli, jaky exklusivni darek by mi dala k narozeninam. Naposled mi udelala skutecne silenou radost, sla se mnou na fotbal, na pohar UEFA, koupila listy na hlavni tribunu.

To snad na Sexuologickou nepatří hmm

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#22 16. 4. 2009 10:38

javena
♥♥♥♥♥♥-

JohnyB napsal(a):

A o tom to je. Kam se hrabe prádýlko, viď. tummenupp
My na vás s romantikou a ono stačí zajít do kina na něco jako Terminátor, Rocky nebo Ještě rychleji a zběsileji a jste šťastný jeko blechy. winkbig_smilebig_smile

Není tady

#23 16. 4. 2009 11:10

JohnyB
♥------

javena wrote: ...Kam se hrabe prádýlko, viď....

U toho pradylka bych rad upozornil, ze tazatelka se ptala, co by mohla udelat, aby mel pritel radost. Pradylko ale neni pro pritele, je to pro ni! Zeny se hezky oblekaji pro nas a to je velka pravda. Pro nas pro _vsechny_ muze, nejen pro toho jednoho.  A proto pradylko neni zadny darek.

Ve vasem prispevku citim ten rozsireny (trochu ponizujici) nazor, ze muzi jsou takovi jednodussi, staci jim malo a jsou stastni. Tak primitivni zase nejsme. Se mnou manzelka chodila taky na fotbal. A ja s ni zase na balet a nebo na koncert. Ne ze bych na tech koncertech trpel, ale moje parketa to urcite neni. Presto byla stastna a abych to vratil do te sexuologie - ano - po tom koncertu byl ten sex fantasticky.

Není tady

#24 16. 4. 2009 11:25

brenda9
♥♥♥----

Johny, já určitě chlapa nepovažuju za jednoduššího:) Klidně na ten fotbal s ním půjdu. Jako on mě vzal na hokej, protože ví, že ho mám ráda a ještě si ze mně dělal srandu, že fandím víc než on. Kdyby mi někdo napsal hned vezmi ho na fotbal, tak se nebránímsmile
navíc nejsem ten typ co se umí producírovat v spodní prádelku a jehlách po bytěsmile

Není tady

#25 16. 4. 2009 11:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

...Ještě rychleji a zběsileji...

To může být i v ložnici, ne?
Proč hned chodit do kina? lol lol lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí