6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přítel bude mít za chvíli narozeniny a já bych mu chtěla udělat hezký večer. Dodejte mi nějakou ispiraci, jak by jste si to představovali vy. Co si vzít na sebe a vůbec průběh večera. Díky:P
Není tady
No těch možností je víc, od romantické večeře někde v lepší restauraci kde ty se oblékneš jak modelka odvážnejší šaty a tak. Pak jistě nějaké pěkné prádélko trocha erotiky jen od sebe a...
Není tady
díky za odpověď
Není tady
Pro chlapa, je podle mě nejlepší dárek, když přítelkyně přijde v pěkném spodním prádle - korzet, podvazky...
Není tady
tak to určitě , ale brenda měla nejspíš na mysli i nějakou "akci"
Není tady
H2SO4 napsal(a):
Pro chlapa, je podle mě nejlepší dárek, když přítelkyně přijde v pěkném spodním prádle - korzet, podvazky...
...punčošky, lodičky...
Ale musí mít na to samozřejmě postavu, žejo...
Není tady
Většině mužů se žena líbí nejvíc, když je nahá. Co s lodičkami a punčoškami.
Zkus třeba společnou koupel, svíčky na vaně, šampáňo a tak. I když jsem žena, něco o tom už vím.
majkafa napsal(a):
Většině mužů se žena líbí nejvíc, když je nahá. Co s lodičkami a punčoškami.
Zkus třeba společnou koupel, svíčky na vaně, šampáňo a tak. I když jsem žena, něco o tom už vím.
Je vidět, že ses nikdy nemilovala s oblečenou ženou a nevíš, jaký to je žůžo...
Společná koupel taky není špatná, zejména s těmi rekvizitami, jak o nich píšeš, já k tomu přidám ještě vanu plnou voňavé pěny... na druhou stranu, předchůdkyně mé ženy to po mně vyžadovala před každým milováním, což mě už jednak moc nebavilo, jednak mi vadilo, že já jsem vždycky musel sedět na špuntu...
Není tady
S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí? Proč? Dotek kůže na kůži, sliznice na sliznici, nic není krásnějšího. Pro mě.
Ale když si můžu vybrat, raději s nahým mužem.
majkafa napsal(a):
S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí?
Myslel jsem: Se svůdně oblečenou, tedy ty punčošky a tak... nikoli se ženou ve vytahané mikině a teplákách...
majkafa napsal(a):
To jsem ještě nezkusil, tak nemohu posoudit...
Není tady
Podvazkama se toho moc neskryje
majkafa napsal(a):
S oblečenou? Připravovat se o to nejhezčí? Proč? Dotek kůže na kůži, sliznice na sliznici, nic není krásnějšího. Pro mě.
Není tady
H2SO4 napsal(a):
Podvazkama se toho moc neskryje
Přesně tak, navíc při milování s "trochu oblečenou" ženou má muž pocit něčeho zakázaného, vzrušujícího, adrenalinového... prostě takové té "rychlovky s milenkou z vedlejší kanceláře", žejo...
Není tady
Díkybohu nejsou všichni muži stejní, někteří mají rádi to, co já, nahotu při milování. Nebo přirozenost a ne nějaké strojené oblékání podvazků, hnusných umělohmotných silonek atd.
jé to jste hodný,že píšete, už jsem myslela, že tohle vlákno zůstane mrtvé. Všem díky za názory.
Ta vana je dobrý nápad Oblečení nevím, do podvazků bych asi nešla, nemám na to odvahu. Ale takového něco napůl oblečená, napůl svlečená..
Není tady
Tady se moc hezky ukazuje, jak to máme muži/ženy fakt jinak.
Ženská se cachtá v pěně se svíčkama, aby navodila atmošku a chlap to má prostě na oko, prádýlko, oblečená/neoblečená...
Brendo, já se omlouvám, neporadím ti. Mě škrobené a připravované akce moc nepřitahují. Rozhoduje momentální nálada.
Ale nedalo mi nenapsat.
Není tady
Takové pareo je pro muže kolikrát svůdnější, než celé podvazky a hnusné umělohmotné silonky. Osobně mockrát vyzkoušeno.
Javeno v pohodě, já tě chápu, a máš pravdu:) Možná se nakonec na vše vyprdnu a nechám to jen tak:) Kolikrát právě tím, že ta koupel či cokoli jiného bylo neplánované bylo o tolik hezčí
Majkafo, parea má hned 2, ale vůbec nevím jak to vázat, nevíš jestli na to je nějaký návod? Díky
Není tady
Já ho nosím nejraději (a mám vyzkoušeno, že to muže hoodně vzrušuje) tak, že si ho dám pod pažemi zezadu dopředu, překřížím na prsou a uvážu jediný uzel kolem krku. A pod tím nic. Nahá ramena, nahá záda. Oblečená, neoblečená. Je to mé nejoblíbenější oblečení. Cítím se svobodná.
A v létě u moře ho tahám furt. Třeba mám pod ním plavky, nebo vršek plavek a pareo kolem pasu jako sukně.
Ale můj BM nesnášel, když jsem ho nosila u moře naostro.
Upravil(a) majkafa (16. 4. 2009 9:52)
Já si to doma hned nacvičím.Nosím ho také moc ráda, většinou to mám uvázané jako sukni a pod tím plavky, ale i doma tahle chodím, když je moc horko. Díky:supr:
Není tady
neni to uplne z manzelskeho zivota, ale rodinneho. Moje nejstarsi dcera vzdycky vymysli, jaky exklusivni darek by mi dala k narozeninam. Naposled mi udelala skutecne silenou radost, sla se mnou na fotbal, na pohar UEFA, koupila listy na hlavni tribunu.
Není tady
JohnyB napsal(a):
neni to uplne z manzelskeho zivota, ale rodinneho. Moje nejstarsi dcera vzdycky vymysli, jaky exklusivni darek by mi dala k narozeninam. Naposled mi udelala skutecne silenou radost, sla se mnou na fotbal, na pohar UEFA, koupila listy na hlavni tribunu.
To snad na Sexuologickou nepatří
Není tady
JohnyB napsal(a):
A o tom to je. Kam se hrabe prádýlko, viď.
My na vás s romantikou a ono stačí zajít do kina na něco jako Terminátor, Rocky nebo Ještě rychleji a zběsileji a jste šťastný jeko blechy.
Není tady
javena wrote: ...Kam se hrabe prádýlko, viď....
U toho pradylka bych rad upozornil, ze tazatelka se ptala, co by mohla udelat, aby mel pritel radost. Pradylko ale neni pro pritele, je to pro ni! Zeny se hezky oblekaji pro nas a to je velka pravda. Pro nas pro _vsechny_ muze, nejen pro toho jednoho. A proto pradylko neni zadny darek.
Ve vasem prispevku citim ten rozsireny (trochu ponizujici) nazor, ze muzi jsou takovi jednodussi, staci jim malo a jsou stastni. Tak primitivni zase nejsme. Se mnou manzelka chodila taky na fotbal. A ja s ni zase na balet a nebo na koncert. Ne ze bych na tech koncertech trpel, ale moje parketa to urcite neni. Presto byla stastna a abych to vratil do te sexuologie - ano - po tom koncertu byl ten sex fantasticky.
Není tady
Johny, já určitě chlapa nepovažuju za jednoduššího:) Klidně na ten fotbal s ním půjdu. Jako on mě vzal na hokej, protože ví, že ho mám ráda a ještě si ze mně dělal srandu, že fandím víc než on. Kdyby mi někdo napsal hned vezmi ho na fotbal, tak se nebráním
navíc nejsem ten typ co se umí producírovat v spodní prádelku a jehlách po bytě
Není tady
javena napsal(a):
...Ještě rychleji a zběsileji...
To může být i v ložnici, ne?
Proč hned chodit do kina?
Není tady