29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
vsem dekuji za pripadny nazor,mam 9mesicni amalku a chystame se s rodinkou do zahranici,kd budou určo komari.chci vas nazor..sestra rika,ze kde je tak male dite v pokoji,nemuzu si dovolit koupit pouze raid do zasuvky,ale musim koupit specialni od chicca....proto vas prosim..co si o tom myslite a popripade,mate li zkusenosti s nejakym dobrym preventivnim kremem.preji vam vsem krasny den a dekuji za odpovedi.martina:par:
Není tady
Ahoj Dolynko1, s komáry máme bohaté zkušenosti. Loni v létě jsme byli u sestry v Itálii, tam byla hejna, fakt se nedalo večer ani sedět venku. Takže:
- Raid a podobné hrůzy fakt raději nebrat. Jejich efekt je spočítaný na m2 pokoje a dospělého člověka (70 kg). Ale jako nouzovka na chvíli se snad dá.
- Chicco plašička (či co to je) - no taky jsme měli, spíš než komáry to děsí psi a kočky. Na jednoho dva české komáry to snad funguje, mne to ale nikdy nepřišlo. A hlavně loni jsme se shodli s holkami, že ta poruchovost je hrozná. Všem to do měsíce odešlo (já to vím přesně, manžel ty vysokofrekvenční zvuky slyšel, fakt)
- Síť je asi nejbezpečnější. ALE je to fakt otrava. Když byl malý pod sítí, bylo to ok, ale v noci se budil na kojo, síť se zvedla a bylo to v háji. Takže nejlepší je taková ta velká síť nad manželskou postel, fakt utěsnit a spát s prckem přímo pod ní. No a když se přece jen něco dostane pod ní, můžeš lovit v noci komára ručně nebo mít po ruce raid a rychle vraždit..
Jsem zvědavá na další zkušenosti..
Není tady
tak ja uz jsem psala do POtreb pro deti do tematka:)
Není tady
HLAVNĚ SI NEKUPUJTE TY NESMYSLY OD CHICCA!!!!!
měla jsem jak tu blbinu na kočárek tak tu do zásuvky a opravdu to nefunguje!!!!
Není tady
Doly, taky jsem s nima bojovali a doporučuji koupit proti hmyzu něco až na místě, mají to většinou přizpůsobené na "jejich havěť", tže třeba naše přípravky vůbec nefungují a ty jejich se dají sehnat v každé drogérii nebo lékárně, předpokládám, že jedete s prckem do civilazce. Ceny bývají skoro stejné.
Nebála bych se v krajním případě místnost vystříkat, tžeba to dát na záclony, aby se napustily, pak hooodně vyvětrat a už tam nepůjdou. My to tak udělali a na noc jsme dávali něco do zásuvky. Malýho jsem i potírala, protože byl první noce hodně pokousanej.
Mám osvědčený přípravek MYGGA - je to švédský nebo norský Roll on, nesmrdí a 100% nám zatím všude fungoval, stojí asi 400Kč, ale nedám na něj dopustit.
Tak ať vám dají pokoj!
Není tady
Stránky: 1