29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BB napsal(a):
Ale Pan, to je přece vývoj .... tak je to spravne a tak to ma byt ...
co bysme člobrdíci dělali, když bychom se nemohli vyvíjet a všechno bysme věděli ze startu ? To by nemělo ten půvab
Tak to je jasný jako facka
Ja to nenapsala proto, že bych se někak podivovala nad vývojem, spíš stále nepřestávám žasnout nad bezmeznou tupostí některých lidí, kteří ještě nepochopili, že co je pro ně dnes nepředstavitelné, za pár let bude naprosto běžné.
No prostě VÝVOJ
Teď mne napadlo: je vůbec možné, že by někteří exoti prošli stoletími a vůbec se NEVYVINULI
Není tady
Pandorraa napsal(a):
BB napsal(a):
Ale Pan, to je přece vývoj .... tak je to spravne a tak to ma byt ...
co bysme člobrdíci dělali, když bychom se nemohli vyvíjet a všechno bysme věděli ze startu ? To by nemělo ten půvab
Tak to je jasný jako facka
Ja to nenapsala proto, že bych se někak podivovala nad vývojem, spíš stále nepřestávám žasnout nad bezmeznou tupostí některých lidí, kteří ještě nepochopili, že co je pro ně dnes nepředstavitelné, za pár let bude naprosto běžné.
No prostě VÝVOJ
Teď mne napadlo: je vůbec možné, že by někteří exoti prošli stoletími a vůbec se NEVYVINULI
No, já nevím jak nazvat to, čím prochází papaláši napříč celým politickým spektrem a to celosvětově .... je-li to vývoj ... to nevím ... co dělali v minulých životech netuším, ale mám pocit, že si to budou hooodně dlouho žehlit .... a to jim nezávidím ....
Není tady