18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
O přistání na Měsíci..
( Měsíííííčku na nebi hlubóóókééém ..)
Těm, co by mohli být docela natvaní, e se zde objevují "divné a neseriózní" příspěvky, bych rád jen naznačil, e "pravda" má zřejmě více moností, ne je momentálně zdrávo (kadý máme tu svou pravdu, e ano), ale protoe ve je prostě vývoj, tak buďme rádi za to, e zde takové stránky máme, e se na nich píe leccos zajímavého a hlavně - e se zde můeme vyjádřit se svým názorem (co u některých serverů moné u není ...) To, e jsou v módě "konspirační" teorie opět vyplývá z poplatnosti doby, ve které ijeme a uívejme si těch konspirací, dokud můeme. Taky se nám můe stát, a za rok, dva - u nic takového nebude a budeme jen vzpomínat na dobu, kdy jsme si mohli říci ve, co jsme chtěli a zároveň jsme mohli slyet názory jiných a skvěle jsme se z toho poučili a také jsme se u toho skvěle bavili.
K přistání na měsíci - tak okolo toho jsou dohady u ode dne, kdy tam kosmonauté letěli. Take jak? Byli? Nebyli? I já, přiznám se, jsem chvilkově podlehl badatelství a postahoval pár fotek a hrál si s nimi. Kdy toti větinu fotek vezmete a dáte jas a kontrast co to jde, tak se nestačíte divit - na obzoru jasně vyznačené "ořezané" hrany, z jedinéhomalinkého odlesku se vyklube v okolí mnoho dalích malých odlesků, ale tak nějak divně pravidelně uspořádaných a tak podobně. Já si s tím hrál jeden večer, take moje velmi amatérské závěry jsou, e zřejmě fotky nebudou tak úplně "nepozemské", ale věřím, e jistě by mi to pánové z NASA vysvětlili lépe...
Na jedné straně - " jako e letěli", take moný podvod na lidi, ale na straně druhé byl "Sojúz něruímyj - respublik svobódnych", a ti by jistě na podvod hned přili. Upřímně - nemůeme z Rusů dělat nějaké "tydýty" a zaostalce, kdy sami ani větinou nevíme, jak moc na tom byli technicky na výi. Měli zmapováno ve a to se nebavím ani o tom, e ve vesmíru byli první (doufejme teda), take v době, kdy se letělo na měsíc, u měli něco nalítáno. No .. Teď to vypadá, e letěli .. Tak jak teda? A tu se nabízí dalí monost - letěli a do oběhu stejně dali natočené záběry zřejmě z nevadské poutě. Proč? (Teď pozor, přichází jedna z těch novějích konspirací - to se mi na tom právě líbí ;o) Protoe TAM něco objevili, co se nemá veřejnost dozvědět? V tom případě sehráli oblíbenou partii, ve které jsou mistry a uvařili jeden z těch nádherných vanců pro obyvatelstvo výdělečně i nevýdělečně činné. Zde je recept (doporučeno kořenit s citem) - "Jednu věc obalíme konspiračním trojobalem, lehce osmahneme po obou stranách, necháme to lidem seráti a zásadně se k nestravitelnosti faktů nebudeme vyjadřovat. Oni si u lidé něco přimyslí a bude to ít svým ivotem .." Výsledek receptu? Dva se perou, třetí je vychlámaný jak lečo ... Kupodivu - na uvedený případ s přistáním to tak troku sedí.
Take trojobalová bata? Mám pocit, e i tak to stojí za nějakou tu debatu. Co myslíte? A teď k tomu, co se říká ..
Take - říká se, e:
- vysílání z měsíce od kosmonautů bylo pozdreno o pár minut kvůli "cenzuře"
- Armstrong měl něco říci v tom smyslu e "nejsme tady sami ...", nače mu bylo přísně doporučeno, aby tuto větu u nikdy neopakoval
- ihned po příletu byly natočeny záběry z přistání v Nevadě a tato nová konspirační data byla nenápadně dána do oběhu mezi lidi
- Rusové byli od počátku k tomuto samozřejmě nestranní a je to velmi divné, protoe kadá blbost se tehdy zveličovala neuvěřitelně a co teprve tohle .. Dnes se ví, e Rusové i Američané ve skutečnosti na nejvyích utajených projektech spolupracovali a navenek hráli divadlo pro "dělný lid". Take i oni zřejmě věděli, co se doopravdy stalo
- Není to ani dva roky, co Čína "hodila machra" s tím, e do roka letí na měsíc. Uplynula dvě léta a Čína dělá mrtvého brouka. Pročpak? Van Allenovy pásy v tom fakt nebudou. Zas tak pitomí ti konstruktéři a vědci nejsou. e by i Čína byla nedávno zasvěcena do "pravdy" o měsíci?
Take kdy se budeme chtít pobavit a zpestřit si den a začneme teda přemýlet - co stojí za letem na Měsíc a co by tam teda mohlo být nalezno, tak v dnení době jsou uváděna tato dostupná "konspirační data":
- I vysoupili dva první lidé na posvátnou půdu měsíce a ten jeden hned řka: "Vidím město veliké, jeho skleněné věe hvězd se dotýkají..." ( Samozřejmě tím pádem následoval ze střediska telefon do "Halyvůdu" a objednávka na zpracování jistého dokumentu, protoe vekeré materiály z měsíce byly rázem v tahu, neboli top secret a něco těm lidem přece dát musíme, e..)
- byla nalezena velká ztroskotaná loď přes půl miliardy let stará dříve, ne se na Měsíc vůbec letělo
- podle nejnovějích poznatků můe měsíc být umělá druice. Odrazy vln, které jsou vysílány ze satelitů se od měsíce odráejí, jako od něčeho, co nemá uvnitř hmotu a je duté ..
- na měsíci jsou u dávno kolonie. Viz "Altenativa 3" ;o)
- "jasně, e jsou to mimozemníci, woe... Vony ty betyje tam maj, hele, svůj rajón a tak tam nesmíme lítat. Jo jo .. Proto tam nainci u nelítaj ..
- stavby z podivného materiálu, silně připomínajícího sklo, neznámé nápisy na stěnách neznámou abecedou, domněnka, e to byla civilizace na zemi před několika miliony lety, co tam něco vytvářela a létala.
Kadopádně a tak, či onak - za pohodové debatování to, myslím si, stojí, ne? Kdo ví, jaká je ve skutečnosti pravda? Tak proč si aspoň troku nezpestřit dnení pomourný den? Jetě perličku na závěr Pan Aldrin se jednou velmi rozčílil a řekl něco v tom smyslu, e vláda dělá z lidí taná zvířátka od začátku, protoe oni sami byli jen stafá a e měsíc u je dávno obydlený, jen se to lidem nesmí říkat. e u jsou tam kolonie od padesátých let a tohle ve je jen vyjebávání s lidem dělným .. ( v tomhle smyslu napsáno v knize - Alternativa 3 )
Obrázek si udělejte sami. Upřímně vůbec se panu Aldrinovi nedivím, e chtěl novináře zmlátit, protoe někteří z novinářů jsou tak otravní a pak ve tak překroutí, e to asi jinak nejde, ne jim sem tam někdy vrazit .. Něco .. někam ..
Tak co? Jaký je Vá názor na přistání na Měsíci?
Upravil(a) DaiTerr (31. 3. 2009 8:12)
Není tady
Ahoj DaiTerr,
miluji youtube, protoe to je místo, kde je mono nahlédnout do opravdové a nefalované lidské skutečnosti. Naopak nemám ráda televizi, protoe ta je plna konstruovaných polopravd a lí. Na youtube toho opravdu je dost a člověk si dokáe názor udělat. I kdy netvrdím, e youtube není taky plno livých materiálů. V tom okamiku, kdy je zveřejněna nějaká pravda, je "temnou stranou" také vyputěna le.
Do tohoto tématu je havý můj partner, on mne naučil hledat podobné materiály a jsem tomu přila na chu sama. Filmy jako The Secret, Farenheit 911 apod., mluví o podobných věcech: o vytváření umělé reality a o tom, jak si lze svůj svět vytvářet a přizpůsobovat. Od syna mého přítele vím, e tato témata jsou hodně diskutována také na vysokých kolách mezi studenty.
Pokud jde o přistání na měsíci, nikdy jsem nepochybovala, e američané tam byli... ovem souhlasím s tebou, DT v tom, e do médií byla vyputěna upravená verze příběhu. Vlastně by bylo bláhové očekávat, e NASA nebo americká vláda nám řekne někdy pravdu, nemyslí? Důvody jsou jasné.... jo, souhlasím, Rusové to věděli a nyní to ví i Čína. Inu... my tomu ovem nemusíme věřit, a pravda stejně jednou vyjde najevo... otázkou je, zda se toho my doijeme... :-)
Upravil(a) Jency (31. 3. 2009 13:52)
Není tady
Jency napsal(a):
Ahoj DaiTerr,
miluji youtube, protoe to je místo, kde je mono nahlédnout do opravdové a nefalované lidské skutečnosti. Naopak nemám ráda televizi, protoe ta je plna konstruovaných polopravd a lí. Na youtube toho opravdu je dost a člověk si dokáe názor udělat. I kdy netvrdím, e youtube není taky plno livých materiálů. V tom okamiku, kdy je zveřejněna nějaká pravda, je "temnou stranou" také vyputěna le.
Do tohoto tématu je havý můj partner, on mne naučil hledat podobné materiály a jsem tomu přila na chu sama. Filmy jako The Secret, Farenheit 911 apod., mluví o podobných věcech: o vytváření umělé reality a o tom, jak si lze svůj svět vytvářet a přizpůsobovat. Od syna mého přítele vím, e tato témata jsou hodně diskutována také na vysokých kolách mezi studenty.
Pokud jde o přistání na měsíci, nikdy jsem nepochybovala, e američané tam byli... ovem souhlasím s tebou, DT v tom, e do médií byla vyputěna upravená verze příběhu. Vlastně by bylo bláhové očekávat, e NASA nebo americká vláda nám řekne někdy pravdu, nemyslí? Důvody jsou jasné.... jo, souhlasím, Rusové to věděli a nyní to ví i Čína. Inu... my tomu ovem nemusíme věřit, a pravda stejně jednou vyjde najevo... otázkou je, zda se toho my doijeme... :-)
Myslím, e s jetě doijeme spousty překvápek. Vlastně jsme tak pomalu postupně na něco připravováni, take nám to pak ani nepřijde divné, a se něco "proflákne" Osobně jsem zvyklý "čučet" na seriály typu - SG1 a SGA, take "pozemské konspirace" mi přijdou jako naprosto normální věc, ale třebas právě ty seriály tohohle typu mají takové "ílence" mého typu "masírovat", kdo ví. K tomu měsíci - ono ve má asi dost větí souvislost, ne je zdrávo. V 18-tém století byly dalekohledy pozorovány světla na měsíci a různé efekty, jako by tam byla města. Dnes se to bere jako chybná interpretace, ale opravdu třebas na youtube jsou k mání záznamy z "měsíčního skleněného města" a také záběry velké neznámé lodě, která leí někde v kráteru. Take jetě je potřeba odhalit ten závoj okolo, přebrak omáčku od skutečnosti a nechat ta fakta vaplavat na povrch. To je ovem práce na dlouho.
Upravil(a) DaiTerr (31. 3. 2009 15:33)
Není tady
A zase bychom se dostali k tomu, co je to pravda jsme-li schopni poznat, kdy se nám říká pravda a kdy nikoliv. V tomto ohledu jsem dost skeptickej a nejsem si jistej, zda-li bych pravdu dokázal rozliit. K čemu ti bude pravda, kdy jí nepozná?
Není tady
KALIK napsal(a):
A zase bychom se dostali k tomu, co je to pravda jsme-li schopni poznat, kdy se nám říká pravda a kdy nikoliv. V tomto ohledu jsem dost skeptickej a nejsem si jistej, zda-li bych pravdu dokázal rozliit. K čemu ti bude pravda, kdy jí nepozná?
Pravdu rozliit je problém, protoe ta nae "pravda" je poplatná době a znalostem, ale jde spí o to, e to "zkoumání" je docela zábavné.
Upravil(a) DaiTerr (1. 4. 2009 9:26)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Dai,
tak zajímavé to vcelku je, ale jak nám to pomůe v duchovním vývoji?
Vechno, co děláme, nám pomáhá v duchovnímu vývoji. Ve je zkuenost k nezaplacení. I taková zkuenost, která bolí a které se vyhýbáme. Vechno souvisí se vím.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Pravdu rozliit je problém, protoe ta nae "pravda" je poplatná době a znalostem, ale jde spí o to, e to "zkoumání" je docela zábavné.
No to určitě. Blbý je, e kdy pravdu slyí, nevěří (nebo nemusí uvěřit)
Co se týče Měsíce, tak opravdu nevím, zda-li byl dobyt a zda-li je nám pravda prezentována a nebo je skrývána. To ale nemusí být jenom o měsíci, ale i o jiných zásadních pravdách. Moná je spousta zásadních věcí tajena před veřejností, páč by to ohrozilo současný stav věcí. Jistí lidé by byli rázem bez té opojné neomezené moci
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Jency napsal(a):
Ahoj DaiTerr,
Pokud jde o přistání na měsíci, nikdy jsem nepochybovala, e američané tam byli... ovem souhlasím s tebou, DT v tom, e do médií byla vyputěna upravená verze příběhu. Vlastně by bylo bláhové očekávat, e NASA nebo americká vláda nám řekne někdy pravdu, nemyslí? Důvody jsou jasné.... jo, souhlasím, Rusové to věděli a nyní to ví i Čína. Inu... my tomu ovem nemusíme věřit, a pravda stejně jednou vyjde najevo... otázkou je, zda se toho my doijeme... :-)Myslím, e s jetě doijeme spousty překvápek. Vlastně jsme tak pomalu postupně na něco připravováni, take nám to pak ani nepřijde divné, a se něco "proflákne" Osobně jsem zvyklý "čučet" na seriály typu - SG1 a SGA, take "pozemské konspirace" mi přijdou jako naprosto normální věc, ale třebas právě ty seriály tohohle typu mají takové "ílence" mého typu "masírovat", kdo ví. K tomu měsíci - ono ve má asi dost větí souvislost, ne je zdrávo. V 18-tém století byly dalekohledy pozorovány světla na měsíci a různé efekty, jako by tam byla města. Dnes se to bere jako chybná interpretace, ale opravdu třebas na youtube jsou k mání záznamy z "měsíčního skleněného města" a také záběry velké neznámé lodě, která leí někde v kráteru. Take jetě je potřeba odhalit ten závoj okolo, přebrak omáčku od skutečnosti a nechat ta fakta vaplavat na povrch. To je ovem práce na dlouho.
Taky jsem veliký fanda SG1 a SGA a faktem je ze kdy se podívá na google moon tak tam vidí zajímavé snímky které NASA přemazala trochu neikovně ale co se dá dělat jak se říká kdy chce něco schovat schovej to tak aby to bylo vem na očích myslím e se NASA královsky baví kdy čte různé teorie atd. ale pravdu se my jako mále kolečko ve velké mainérii nikdy nedozvíme můeme se jen domnívat... .-)
Upravil(a) Miroslav Doleal (20. 9. 2011 13:20)
Není tady
Tady dávám link na zajímavý soubor, kde jsou tři knihy od Miltona Coopera. Hlavně ta s názvem "Mimozemané v pozadí vlády USA" stojí za to.
http://www.uloz.to/4309748/milton-w-cooper-3-knihy-rar
jetě před pár lety bych to vechno bral s rezervou, ale jak čas běí, tak zjiuji, e některé skutečnosti do sebe a moc nepříjemně zapadají a dávají "konspiračkám" za pravdu, take u přestává vecka sranda..
O Miltonu Cooperovi si můete přečíst zde:
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … biografie/
A tady je jetě zajímavost k Měsíci:
http://procproto.cz/zahady/je-na-mesici … ozemstanu/
Není tady
DaiTerre ... krásné téma, opravdu, ovem já jsem ve svých divokých fantaziích obydlele Slunce... No, nebyla by to krásná schovka pro někoho, kdo se tam umí schovat ? Proč pouze studený Měsíc ? Ta mylenka o monosti přiblíit se ke Slunci mi vzadu v mozku sídlí od doby. kdy jsem si přečetla - jedním dechem - Setkání s Rámou - nenápadná tenoučká kníečka, ale ta představa, jak se Ráma obalí do ohnivzdorného kokonu, aby neporuen obrovským árem nabral sluneční energii a obrovskou rychlostí zamířil do osamělých propastí za Mléčnou dráhou ...... Pokud by někdo dokázal disponovat takovouto technologií .... skvělá předtsva, kterou si občas vytáhnu zezadu z mozkovny rozvíjím do absurdna.... A NIKDO mi nevytluče z hlavy, e to NENÍ moné..... přeji ti krásný večer, Měsíc zvolna dorůstá a kdo ví, co se na něm vechno děje ...
Není tady
Ale Slunce přeci obydlené je, BB. Jenom samozřejmě ne hmotnými bytostmi. Asi by dlouho nevydreli zůstat v takovém áru. Jinak Rámu jsem četl také. A proč vlastně chodit tak daleko, e?..Vdy tahle planeta má také své duchovní bytosti, které tu koexistují s námi a my o nich povětinou ani nevíme.
Jinak vítej, DaiTerr, s Tebou u jsem straně dlouho nerozmlouval.
Ohledně aspektu UFO netvrdím, e takový fenomén neexistuje, ale není to pro mne podstatné. Jeliko vím, bytosti jiné dimense jsou vude kolem a i ti, kteří mají hmotná těla, cestují předevím na duchovní úrovni. Je to mnohem rychlejí a nemohou přitom zemřít, kdyby se něco ukázalo jakoto nekompatibilní s jejich hmotnou substancí. Cestování v materii do jiných vesmírů je v podstatě nesmyslné a projevují ho vlastně jenom takové kultury, které si dokáou vytvořit nová těla.
Já odedávna tvrdil (a to jsem jetě o duchovním rozměru neměl ani potuchy), e bytosti z jiného vesmíru vůbec nemusí cestovat tisíce let hvězdným prostorem v nějaké hybernaci, ale pokud vůbec budou chtít, e se zhmotní a tady. A ejhle, vlastně to jediné dává smysl.
Jo a jetě taková perlička: Víte, e v duchovním prostoru Slunce vlastně nevydává ádnou záři?.. Jas projevuje jen duchovní energie a sféry, kde je kumulovaná, ty teprve vyzařují daleko do vesmíru.
Není tady
Crabat napsal(a):
Jo a jetě taková perlička: Víte, e v duchovním prostoru Slunce vlastně nevydává ádnou záři?..
Ano vim. Pokud chapu dobre jak to myslis.
Není tady
Pozoruhodné na tom zůstává, e hvězdy jsou vlastně temné kotouče, ale do dalekého vesmíru září centra duchovního vědomí, je se vyskytují na různých místech Universa, a hmotné, či nehmotné úrovně.
A neméně zajímavá je skutečnost, e duchovní vědomí se projevuje jasným stříbřitým světlem a potkat takovou vysoce rozvinutou bytost, také můe znamenat, e budeme její září doslova spalováni. Ovem nemusíme se toho obávat. To jsme (s naím souhlasem) transmutováni na její úroveň, abychom ji uviděli v její pravé podstatě.
Není tady
Proč chodit tak daleko ? Protoe se o tom krásně sní ... neumím bohuel vnímat bytosti jiné dimenze i kdy třeba vegetují kolem nás .... a tak si alespoň vysním to, co moje představivost dokáe......
A jsem ráda, e jsi pořád tady .... e jsi zatím nikam nevymikal
Není tady
Crabat napsal(a):
To jsme (s naím souhlasem) transmutováni na její úroveň, abychom ji uviděli v její pravé podstatě.
bych v takovem okamziku rekla,ze tam uz pak neni zadne -ja a ty (ona bytost) .
Není tady
BB
Ji se k tomu schyluje a momentálně jsem vlastně na více místech současně. Tady i tam a jetě jinde. Necítím se přitom nijak roztěpený, jen poněkud řídký, jak jsem nataený z jedné úrovně do druhé. Je to poměrně zajímavý proitek a docela si ho uívám, ale vím, e v určitém okamiku se přeliju pozorností do tam, ani si to neuvědomím. A pak logicky přestanu být vude jinde. Tím ovem nechci říci, e se sem u nevrátím, ale e prostě nevím, co nastane.
To jsem předtím vdycky věděl, jeliko jsem tím nepřepodstatňoval sám sebe, ale pouze doplňoval, roziřoval svůj pohled. Ale prostě časy se mění a na kadého jednou dojde.
Ohledně toho Slunce, je pozoruhodné vímat si oněch ohnivých bytostí, které jsou skutečně pozorovatelné hvězdářskými dalekohledy, mají svou vůli i působení a ovlivňují nai planetu. K jejich základnímu pochopení ale musíme vstoupit do indické mythologie a seznámit se s bohem Agni i tím, jak se projevuje v tomto světě. Teprve pak můeme porozumět některým aspektům Súrja, je jsou pro vědce zabývající se Sluncem zatím neuchopitelné.
Není tady
Právě e dokud vnímáme onen jas, Arcanum, je zde diferencování na já a ty. V něm si uvědomujeme vlastní nedokonalost a ryzost toho druhého. Proto potom jeho působení vnímáme jako světlo, které nás oslepuje, případně dokonce spaluje. A teprve překročením hranice jáství a splynutím s čistým Vědomím se sami stáváme tím světlem a vechno je pro nás viditelné.
Není tady
Někdy mám pocit, e zas iju v době, kdy si ty největí vědecké kapacity musely připustit a posléze se i smířit s tím, e Koperník a vichni před i po něm mají pravdu, e Země je kulatá a pluje na ničem hmatateném nezavěena, ničím hmatatelným nepodpírána jen tak Vesmírem...
Dnes nikomu nepříjde o tom pochybovat.
No není to egrace?
My lidé dovedeme být tak tupí....... Přitom jsme to přece u zaili, no ne?
Není tady
Crabat napsal(a):
Právě e dokud vnímáme onen jas, Arcanum, je zde diferencování na já a ty. V něm si uvědomujeme vlastní nedokonalost a ryzost toho druhého. Proto potom jeho působení vnímáme jako světlo, které nás oslepuje, případně dokonce spaluje. A teprve překročením hranice jáství a splynutím s čistým Vědomím se sami stáváme tím světlem a vechno je pro nás viditelné.
Ano,tak jsem to myslela.
Protoze dokud clovek vnima ono svetlo jako pouze cosi vnejsiho,ocita se stale na urovni -ja- ty-on-neboli to svetlo 'tam'. Az az jedine prozre,probudi se,pak teprve zaziva sama sebe svetlem.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Někdy mám pocit, e zas iju v době, kdy si ty největí vědecké kapacity musely připustit a posléze se i smířit s tím, e Koperník a vichni před i po něm mají pravdu, e Země je kulatá a pluje na ničem hmatateném nezavěena, ničím hmatatelným nepodpírána jen tak Vesmírem...
Dnes nikomu nepříjde o tom pochybovat.
No není to egrace?
My lidé dovedeme být tak tupí....... Přitom jsme to přece u zaili, no ne?
Ale Pan, to je přece vývoj .... tak je to spravne a tak to ma byt ... co bysme člobrdíci dělali, kdy bychom se nemohli vyvíjet a vechno bysme věděli ze startu ? To by nemělo ten půvab
" A teprve překročením hranice jáství a splynutím s čistým Vědomím se sami stáváme tím světlem a vechno je pro nás viditelné." , jak pravil Crabat .... jene mi připadá, e tím končí legrace ... záitky, emoce, radost a natvání , smutek a smích .... jsem v tomhle duálním světě ráda i kdy občas narazím drtičkou na nai matičku Zemi ..... ale ona mě potom za odměnu pohoupe na sluníčku v krásně teplém moři ... a je mi skvěle ....
Není tady
Vědomí neustále emituje do prostoru částečky sebe sama, které se posléze uvědomí jako základní princip individuality, ztotoňují se s prostředím, do něho vstoupili, a nahlíejí ho ze sebe, ze svého nitra. Tak vzniká subjektivní vnímání reality.
Vědomí tím na jedné straně rozsévá ivot do celého Vesmíru a na druhé straně přijímá Due, které se k němu ji s poznáním vrací, vstupují do něj a transformují jeho podstatu. Aby tím hojnějí měrou transmutovali vechno stvořené do nových, dosud netuených moností.
Vechno, ba samotný Vesmír i jeho princip prostoročasu, je tvořeno Vědomím a není v něm nic, co by tento zárodek sebe sama v sobě neobsahovalo. Není ádné mrtvé hmoty, která by v sobě Vědomí nezahrnovala a proto můe být koncentrované Vědomí, které tvoří ji samotné individuální bytosti, ponecháno absolutní svobodě a libovolnému procesu, který ho jen napadne. I kdyby se vědomí jedince zhroutilo do sebe a stávalo se tak zárodkem vlastní zkázy, můe zničené, zdecimované klesnout a na samotné vesmírné dno, přesto i tam znovu povstane, nebo toto "dno" je tvořeno zase jen Vědomím!
A tak spočívajíc energeticky vybité a zkratované vlastní vůlí na samotném dně nejhlubího "Dna" Vesmíru, přijímá z tohoto "Dna" nejčistí formu energie samotného prazákladu Vědomí. Ne, Vědomí nikde není ztraceno, či oputěno anebo odříznuto od Zdroje a ponecháno sobě samému napospas! To vechno, čím prochází, je jen vlastní rozhodnutí a projekce sebe samého do moností, které jetě neokusilo.
Proto se květiny smějí, kdy někdo řekne: "jsem tak nekonečně sám a oputěný", zatímco ony mu na to se zvonivým smíchem přitakávají "ano, nesmírně sám a oputěný". Protoe dobře ví, je to jen jeho hra na samotu, jeliko se zrovna rozhodl to tak vnímat a proít. A ony se smějí, jak krásně si hraje, zatímco pláče a stýská si a zoufá a je celý zahalen do nekonečného smutku i utrpení.
A znovu povstane, znovu se osvobodí, nebo tak bylo předurčeno dávno před zrozením Času, e Vědomí nikdy nebude samo sebe umenovat, ale jen poznávat, rozpínat se a transformovat do nových projevů i moností.
Není tady
BB napsal(a):
.... jene mi připadá, e tím končí legrace ... záitky, emoce, radost a natvání , smutek a smích .... jsem v tomhle duálním světě ráda i kdy občas narazím drtičkou na nai matičku Zemi ..... ale ona mě potom za odměnu pohoupe na sluníčku v krásně teplém moři ... a je mi skvěle ....
A co takhle? : pohupovat se na slunicku v krasne teplem mori a pritom uz nenarazet drztickou na nasi maticku Zemi. Mit legraci,radovat se a smat se?
Není tady
Ona to BB rozkryje. A a uvidí, jaké úasné monosti poznání v souladu s momentálně projeveným stavem nabízí, u nebude chtít jinak. To jen ti, co bloudí, padají k zemi, aby v bolesti znovu povstali a li dál, vstříc novému pádu.
Taková nikdy nekončící hra na bolest.
Protoe hledání by přeci mělo být bolestivé, jinak bychom ani nevěděli, jak velikou cenu má to, co jsme nalezli.
Není tady
Padani a bolest povazuju za prilezitost k poznani,za vyzvu se probudit.
Není tady