Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 1. 4. 2009 18:35

majkafa
Host

Re: Profil na internetových seznamkách ...

Selima, ja sa nepozerám na profily svojich kolegov. Písala som o případných známostiach. smile
Ohľadne suseda som reagovala na písanie Bloossom.

Upravil(a) majkafa (1. 4. 2009 18:39)

#102 1. 4. 2009 18:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

21SOPTIK napsal(a):

no tak tohle není vůbec jistý,v dnešní době právě díky internetu,vzniká minimálně 50% nevěr....a než delat ze sebe debila a myslet si,že mám pohodovej vztah,tak budu radši,když zjistím,že miláček má profil.....pak ho donutím aby to smazal a když by se mu nechtělo,tak já bych si už našla jinou paku jak ho donutit aby smazal..ono je mezi náma pár jedinců co rádi žijou dvojí život a jsou tak šikovní že stálá partnerka,nebo nedej bože manželka nemusí nic zjistit pěkně dlouhou dobu...tohle je podel mýho dost nebezpečný...vím o čem mluvím...taky jsem byla zaregistrovaná na různých profilech a chodila jsem si tam převážně pokecat a přiznám se,že i ze zvědavosti a samo...že se mě líbilo když mi pár chlapů napsal ,že jsem hezká apod....psaní je taky ještě v pohodě,ale pokud se s tím člověkem sejdu tak si zahrávám s ohněm....můžu si 100x říct,že jdu jen na nevinný kafe ,že se nezamiluju ale právě tomuhle se poroučet moc nedá....takže mít profily v době kdy mám vážnou známost je podle mě pohrávání s ohněm.....

Mne by sa asi partnerov profil tiež nepáčil(ale ensledujem to, rešpektujem súkromie), ale tvoje NÚTENIE ma dostalo...   Človeče, mňa keby chcel niekto NÚTIŤ, tak odchádzam sama. Na to som už pristará a neznesiem to ani od rodičov a súrodencov, nieto od chlapa, prakticky ešte cudzieho. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#103 1. 4. 2009 18:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Opět - jak u koho, asi...
Když na schůzce zjistím, že proti mně sedí holka sice přítažlivá, ale hloupá, rozladí mě to.
Když si po schůzce přečtu v mailu: "Promiň, naše psaní bylo sice krásný, ale v reálu mi nic neříkáš", rozladí mě to podstatně víc...
Ale píšu z hlavy, nikoli z vlastních zkušeností, protože jak už jsem psal, v době mého "balícího věku" nebyly ani PC, natož pak internet... big_smile

No, i na internetu se dají posílat fotky a pokud je ti i po písmu sympatická, tak zklamání nemusí být tak velké wink

Taky dost záleží na tom, co si od seznámení na internetu slibuješ. Takové to programové balení mi nikdy nešlo a dá se říci že ani nevyšlo. Když jsem to ale bral jako zábavu s tím, že si v podstatě jen užiju (aby nedošlo k mýlce, tak nemusí jít jen o sex wink ), tak šlo všechno mnohem snáze (až překvapivě). Ono je to asi o té urputnosti. Když to nejde s lehkostí s radostí, tak to asi nedopadne dobře. Pořád je to o tom myšlení wink

Fotky majú z môjho pohľadu jednu veľkú chybu: Neprezradia FLUIDUM, vyžarovanie...
A so zvyškom musím 100% súhlasiť. Keď sa ú.p.o.r.n.e zoznamovala, bol z toho vzťah, ale skôr taký krátky, sexuálny, mimochodom.... Ale skoro najdlhší zoznamkový vzťah som mala, keď som si "omylom" dala profil - registrovala som sa kvôli výslovnému hľadaniu partnera na latino-tance a netušila som, že môj profil je k dispozííci ostatným - a bola z toho lááááska. hjarta (Bohužiaľ, partner na latino sa nenašiel! dumbom )

Upravil(a) Selima (1. 4. 2009 18:42)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 1. 4. 2009 18:45

21SOPTIK
♥♥♥----

Selima napsal(a):

21SOPTIK napsal(a):

no tak tohle není vůbec jistý,v dnešní době právě díky internetu,vzniká minimálně 50% nevěr....a než delat ze sebe debila a myslet si,že mám pohodovej vztah,tak budu radši,když zjistím,že miláček má profil.....pak ho donutím aby to smazal a když by se mu nechtělo,tak já bych si už našla jinou paku jak ho donutit aby smazal..ono je mezi náma pár jedinců co rádi žijou dvojí život a jsou tak šikovní že stálá partnerka,nebo nedej bože manželka nemusí nic zjistit pěkně dlouhou dobu...tohle je podel mýho dost nebezpečný...vím o čem mluvím...taky jsem byla zaregistrovaná na různých profilech a chodila jsem si tam převážně pokecat a přiznám se,že i ze zvědavosti a samo...že se mě líbilo když mi pár chlapů napsal ,že jsem hezká apod....psaní je taky ještě v pohodě,ale pokud se s tím člověkem sejdu tak si zahrávám s ohněm....můžu si 100x říct,že jdu jen na nevinný kafe ,že se nezamiluju ale právě tomuhle se poroučet moc nedá....takže mít profily v době kdy mám vážnou známost je podle mě pohrávání s ohněm.....

Mne by sa asi partnerov profil tiež nepáčil(ale ensledujem to, rešpektujem súkromie), ale tvoje NÚTENIE ma dostalo...   Človeče, mňa keby chcel niekto NÚTIŤ, tak odchádzam sama. Na to som už pristará a neznesiem to ani od rodičov a súrodencov, nieto od chlapa, prakticky ešte cudzieho. roll

já to asi blbě zformulovala ,když si to tak čtu znova po sobě tak to zní fakt hrozně....ale každopádně nebudu respektovat to když přítel v době kdy sem byla nemocná a pak to ode mě chytil,tak v tý době psal nějaký holce jak je mu blbě a ze mu nemá kdo vařit čajíčky.....objevila jsem to náhodou ...jsem jednou usnula v obejváku a pak jsem se vzbudila a on seděl vedle mě a z dalky jsem poznala ze je na lidech.cz a byla tam fotka nějaký holky a já s eho tenkrát jen zeptala komu že to píše a on že nikomu ,že je to jen kamarádka a když sem chtěla aby mi to ukázal,tak nechtěl,že nemá rád,když mu čtu jeho soukromou poštu,tak jsem to nechala být s tím,že má asi pravdu...sice červík ve mně byl,ale neřešila jsem to...a až o týden později jsem ty jeho "kamarádský" vzkazy narazila a nestačila jsem koukat...bušilo mě srdce jako blázen a měla pocit jak když mě má trefit(no v 25letech by to asi byla kuriozita,co?)big_smile...takže proto ty moje názory tady....pro něj to udajně byla jen zábava (budu věřit,že jo,do tý doby bych bývala dala z něj ruku do ohně...on ,který nevěry odsuzuje)...jenže kdyby ten muj ocas ty vzkazy aspon mazal,no nic...ale od tý doby je z mý strany ta důvěra k němu jiná než předtím,takže se mě nemůžete divit;)

Není tady

#105 1. 4. 2009 18:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

21SOPTIK napsal(a):

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mně to neva. Naopak, vím, do čeho jdu.
Třebás bych nebrala partnera, který nemá rád orální milování. smile Ale to sem asi nepatří.
Spíš vítám, že máme jasno. smile
Btw tvůj soused je bezpohlavní? Jako rodiče? smile

Určite nie, ale... ja tiež nemusím mať VŠETKY informácie. Napr. o mojom kolegovi usch - mne stačí, že spolu dobre vychádzame, a nemusím vedieť, či uprednostňuje orál alebo anál. Vôbec sami nechce uvažovať  v týchto intenciách. hmm  Ako povedala Umma Thurman Travoltovi v Pulp Fiction, keď jej oznámil, že sa ide vyčurať: "To je viac informácií, ako som potrebovala."

a tak když takhle objevíš kolegu ,že má profil tak nebudu klikat na kamasutru a je to ne??Jenže vy ste všichní zvědaví jak opice a nedá vám to a stejně juknete,co?big_smilebig_smilebig_smile

Nikde to máš v Kamasutre a niekde proste len v ďalších podrobnostiach (bývalo to tak tuším na Zoznam.sk a Rande.sk, ale tam už dlhšie nebola, tak neviem... wink ). Som zvedavá, ale skôr na iné veci, pravda... tongue Napr. hudobný vkus a tak. gloria

Brita

Není tady

#106 1. 4. 2009 18:55

majkafa
Host

Soptíku, jsi drsná. usch Máš už pořízenou vyslýchací lampičku?

#107 1. 4. 2009 18:58

21SOPTIK
♥♥♥----

Selima napsal(a):

21SOPTIK napsal(a):

Selima napsal(a):

Určite nie, ale... ja tiež nemusím mať VŠETKY informácie. Napr. o mojom kolegovi usch - mne stačí, že spolu dobre vychádzame, a nemusím vedieť, či uprednostňuje orál alebo anál. Vôbec sami nechce uvažovať  v týchto intenciách. hmm  Ako povedala Umma Thurman Travoltovi v Pulp Fiction, keď jej oznámil, že sa ide vyčurať: "To je viac informácií, ako som potrebovala."

a tak když takhle objevíš kolegu ,že má profil tak nebudu klikat na kamasutru a je to ne??Jenže vy ste všichní zvědaví jak opice a nedá vám to a stejně juknete,co?big_smilebig_smilebig_smile

Nikde to máš v Kamasutre a niekde proste len v ďalších podrobnostiach (bývalo to tak tuším na Zoznam.sk a Rande.sk, ale tam už dlhšie nebola, tak neviem... wink ). Som zvedavá, ale skôr na iné veci, pravda... tongue Napr. hudobný vkus a tak. gloria

jj,ale kdyz jsme u těch profilů,jo tak víte co mě v poslední době pobavilo??U nějaký holky jsem našla tam byl takovej přiblblej dotazník jako nejoblíbenější film ,nejoblíbenější jídlo atd. no a pak tam byla otázka "čemu neodoláš" a tam měla nějaká holka napsáno "poškrábat si ekzém"big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#108 1. 4. 2009 18:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

21SOPTIK napsal(a):

Na druhou stranu nikdy nevíš, kdy se Ti taková informace bude hodit... big_smile
Podnikový večírek, něco se vypije... a pak není k zahození vědět, jestli kolega "upřednostňuje orál či anál", jak píše Selimka... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#109 1. 4. 2009 19:02

21SOPTIK
♥♥♥----

Mikeš napsal(a):

21SOPTIK napsal(a):

Na druhou stranu nikdy nevíš, kdy se Ti taková informace bude hodit... big_smile
Podnikový večírek, něco se vypije... a pak není k zahození vědět, jestli kolega "upřednostňuje orál či anál", jak píše Selimka... lol

to je fakt....abych pak třeba taky věděla kdy utéct:Dbig_smilestorstark

Není tady

#110 1. 4. 2009 19:17

majkafa
Host

Proč utéct? smile

#111 1. 4. 2009 20:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

21SOPTIK napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Já jsem se s přítelem taky poznala na netu. Měsíc a půl jsme si jen psali, to bylo Ok, psal tak normálně, hezky, ne vtíravě. Po měsící a půl mi napsal, jestli mi má poslat nějakou fotku, nebo má raději zůstatv anonymitě, abych nebyla zklamaná. No, poslal fotku a mně spadla čelist. Hrůza, když jsem to viděla, hrůza. Plešatej, s knírkem, takovej hospodskej týpek, vypadal tak ještě o ppár let starší, než skutečně je. Tak jsem mu pak odepisovala tak neutrálně. Setkání jsem se tak nějak opatrně vyhýbala, protože se mi nelíbil a realita byla ještě lepší.........napadal na nohu a navíc bylo jasně vidět, že má něco se zádama, on se pak totiž za mnou stavil v práci, protože v budově, kde dělám, má doktorku. Je fakt, že teda se písemně ptal, jestli se někdy může stavit na kafe, až půjde k doktorce, tak jsem mu napsala, že jo, ale nebrala jsem to moc vážně. Kdyby se ale nestavil sám od sebe, tak bysme se asi nikdy nesešli, protože jsem jednoznačně řekla, že do toho nejdu. Kolegyně z kanclu se ptaly, jestli s ním teda na to kafe někam zajdu, tak jsem řekla, že jo, jednou, ale víckrát a ne, a že z tohohle mraku teda určitě pršet nebude. No a prší, už rok a půl. Sice jsme měli konflikty a nějaký spory, ale tio se vyjasnilo a už je všechno Ok. Prostě jsme si domluvili, co chceme, co nechceme a že se prostě nějak přizpůsobíme jeden druhýmu, aby to fungovalo.
Ale tím chci říct, že fakt člověk nemůže dát na první dojem a ani na fotky. Realita je fakt někdy jiná.
No a já mám na netu taky svůj profil, ale mám tam, že se seznamovat nechci a mám tam fotky i s přítelem. Profil jsem tam měla už delší dobu, poznala jsem takhle pár příjemných lidí, píšu s nima, jsou to chlapi i ženský. Nic za tím nevidím a na vzkazy se sexuálním podtextem prostě a jednoduše nereaguju.

týýý jo tak to je supr,klobouk dolů...a čím tě nakonec dostal,že ses zamilovala???Jj,mít profil a když je tam jasně napsaný,že vztah nehledáš plus fotečky s přítelem,tak to pak není co řešit;)

No, čím, nevím, má dost výrazný charizma, prostě jsem se na něj pak dívala jinak. Nechodí do hospody, to prostě bylo jen takový zdání, co klame. Neumím to popsat, ale to první rande s ním mě celkem dostalo, pak jsem se zamilovala a bylo to. Je o 10 let starší, ale to mi neva, není to můj typ, ale to mi taky neva. Prostě má v sobě "NĚCO".  Takže tak asi nějak.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#112 1. 4. 2009 21:13

21SOPTIK
♥♥♥----

Modroočka napsal(a):

21SOPTIK napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Já jsem se s přítelem taky poznala na netu. Měsíc a půl jsme si jen psali, to bylo Ok, psal tak normálně, hezky, ne vtíravě. Po měsící a půl mi napsal, jestli mi má poslat nějakou fotku, nebo má raději zůstatv anonymitě, abych nebyla zklamaná. No, poslal fotku a mně spadla čelist. Hrůza, když jsem to viděla, hrůza. Plešatej, s knírkem, takovej hospodskej týpek, vypadal tak ještě o ppár let starší, než skutečně je. Tak jsem mu pak odepisovala tak neutrálně. Setkání jsem se tak nějak opatrně vyhýbala, protože se mi nelíbil a realita byla ještě lepší.........napadal na nohu a navíc bylo jasně vidět, že má něco se zádama, on se pak totiž za mnou stavil v práci, protože v budově, kde dělám, má doktorku. Je fakt, že teda se písemně ptal, jestli se někdy může stavit na kafe, až půjde k doktorce, tak jsem mu napsala, že jo, ale nebrala jsem to moc vážně. Kdyby se ale nestavil sám od sebe, tak bysme se asi nikdy nesešli, protože jsem jednoznačně řekla, že do toho nejdu. Kolegyně z kanclu se ptaly, jestli s ním teda na to kafe někam zajdu, tak jsem řekla, že jo, jednou, ale víckrát a ne, a že z tohohle mraku teda určitě pršet nebude. No a prší, už rok a půl. Sice jsme měli konflikty a nějaký spory, ale tio se vyjasnilo a už je všechno Ok. Prostě jsme si domluvili, co chceme, co nechceme a že se prostě nějak přizpůsobíme jeden druhýmu, aby to fungovalo.
Ale tím chci říct, že fakt člověk nemůže dát na první dojem a ani na fotky. Realita je fakt někdy jiná.
No a já mám na netu taky svůj profil, ale mám tam, že se seznamovat nechci a mám tam fotky i s přítelem. Profil jsem tam měla už delší dobu, poznala jsem takhle pár příjemných lidí, píšu s nima, jsou to chlapi i ženský. Nic za tím nevidím a na vzkazy se sexuálním podtextem prostě a jednoduše nereaguju.

týýý jo tak to je supr,klobouk dolů...a čím tě nakonec dostal,že ses zamilovala???Jj,mít profil a když je tam jasně napsaný,že vztah nehledáš plus fotečky s přítelem,tak to pak není co řešit;)

No, čím, nevím, má dost výrazný charizma, prostě jsem se na něj pak dívala jinak. Nechodí do hospody, to prostě bylo jen takový zdání, co klame. Neumím to popsat, ale to první rande s ním mě celkem dostalo, pak jsem se zamilovala a bylo to. Je o 10 let starší, ale to mi neva, není to můj typ, ale to mi taky neva. Prostě má v sobě "NĚCO".  Takže tak asi nějak.

no vidíš a o tom to vlastně je...když má ten dotyčný to "cosi" ...páč může být chlap sebekrásnější,ale když nemá to správný charisma,tak má smůlu.....
Ještě že jsi nedala na první dojem,tak držím pěssti at vám to vydrží co nejdýlstorstarksmile

Není tady

#113 2. 4. 2009 8:12

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

dixina napsal(a):

Tak to já ne, sešla jsem se takhle v životě dvakrát a vždy jsem byla vedle jako jedle tongue

Jste si před schůzkou nevyměnili fotku? va

Vyměnili, ale fotky pánů byly z hoooooodně dávné doby, a u toho jednoho jsem měla pocit, že to nebyl snad ani on.

U jednoho nezafungovala chemie a ten druhý - přes virtuální svět nádherný psaní, milý člověk, ale v reálu úplně někdo jiný, jsem přesvědčena, že to za něj vážně psal někdo jiný.

Upravil(a) dixina (2. 4. 2009 8:16)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#114 2. 4. 2009 8:21

javena
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

javena napsal(a):

Kaliku... Chceš mi říct, že mastný vlasy, napůl odrápaný lak na nehty a já nevím, oblečení ležérně oválený bys neřešil a např. v kavárně se cítil v pohodě? Nebo i na procházce?
Jedna věc je říct si - no tak měla spoustu práce a nestihla si umýt hlavu, druhá věc je jak se cítíš v přítomnosti takového člověka...
Jo, můžeš to brát sportovně, já bych to brala jako naprosto šílený odpoledne/večer. wink

No, myslím si, že bych tohleto neřešil. Přece mi jde jen o ten pokec, kavárna nekavárna. Když se s někým příjemně povídá, tak i tak to bude přínosný smile Víš, radši si sednu s nějakou takovou nekonformní bytostí, než s nějakou nanynkou, která sleduje módu tím stylem, že vypadá jako všechny ostatní big_smile

Nemluvím o nanynkách a módních hadrech.  Asi bych si s ováleným, mastným chlápkem sedla do parku, radši stranou. Jsem asi spíš typ Stašová z Románu pro ženy. S Pažoutem bych do divadla taky nešla, divadelní kavárna ovšem není problém.
Jen nevěřím tomu, že lidi nereagují na první dojem třeba jinak, než když pak dotyčného poznají blíž.
Podle mě je první dojem důležitej a mnohokrát se mi stalo, že jsem na ten druhý poopravila svůj názor. Později se ukázalo, že ten první byl správný. Není to jen o tom si někoho prohlédnout ale i si popovídat a jak to napsat - je to i o pocitu z toho dotyčného. Mám to zkrátka takhle.

Není tady

#115 2. 4. 2009 9:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

dixina napsal(a):

...přes virtuální svět nádherný psaní, milý člověk, ale v reálu úplně někdo jiný, jsem přesvědčena, že to za něj vážně psal někdo jiný.

On to ani nemusel psát někdo jiný - uvědom si, že mailová komunikace je trochu (vlastně spíš hodně) jiný kafčo, než stát svému protějšku poprvé "face to face"... to se rozklepou kolena i zkušeným matadorům internetových seznamek, natož pak někomu, kdo jde třeba na své první "internetové" rande...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#116 2. 4. 2009 10:35

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

dixina napsal(a):

...přes virtuální svět nádherný psaní, milý člověk, ale v reálu úplně někdo jiný, jsem přesvědčena, že to za něj vážně psal někdo jiný.

On to ani nemusel psát někdo jiný - uvědom si, že mailová komunikace je trochu (vlastně spíš hodně) jiný kafčo, než stát svému protějšku poprvé "face to face"... to se rozklepou kolena i zkušeným matadorům internetových seznamek, natož pak někomu, kdo jde třeba na své první "internetové" rande...

V podstatě máš pravdu Mikeši, ale co se týče tohohle týpka, tak mi právě na tom našem prvním rande říkal, jaký je to pro něj maraton - zkrátka takových "prvních" rande měl už za sebou několik.

Upravil(a) dixina (2. 4. 2009 10:35)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#117 2. 4. 2009 12:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

KALIK napsal(a):

javena napsal(a):

Kaliku... Chceš mi říct, že mastný vlasy, napůl odrápaný lak na nehty a já nevím, oblečení ležérně oválený bys neřešil a např. v kavárně se cítil v pohodě? Nebo i na procházce?
Jedna věc je říct si - no tak měla spoustu práce a nestihla si umýt hlavu, druhá věc je jak se cítíš v přítomnosti takového člověka...
Jo, můžeš to brát sportovně, já bych to brala jako naprosto šílený odpoledne/večer. wink

No, myslím si, že bych tohleto neřešil. Přece mi jde jen o ten pokec, kavárna nekavárna. Když se s někým příjemně povídá, tak i tak to bude přínosný smile Víš, radši si sednu s nějakou takovou nekonformní bytostí, než s nějakou nanynkou, která sleduje módu tím stylem, že vypadá jako všechny ostatní big_smile

Nemluvím o nanynkách a módních hadrech.  Asi bych si s ováleným, mastným chlápkem sedla do parku, radši stranou. Jsem asi spíš typ Stašová z Románu pro ženy. S Pažoutem bych do divadla taky nešla, divadelní kavárna ovšem není problém.
Jen nevěřím tomu, že lidi nereagují na první dojem třeba jinak, než když pak dotyčného poznají blíž.
Podle mě je první dojem důležitej a mnohokrát se mi stalo, že jsem na ten druhý poopravila svůj názor. Později se ukázalo, že ten první byl správný. Není to jen o tom si někoho prohlédnout ale i si popovídat a jak to napsat - je to i o pocitu z toho dotyčného. Mám to zkrátka takhle.

Hm, lenže je problém nevmiešať do toho sovje vlastné PREDSUDKY. Či už pozitívne alebo negatívne. Moja mama napr. tvrdila o jednom masovom vrahovi, že vyzerá ako sympatický intelektuál - no, mal okuliare lenonky. Pokiaľ niekomu stačí k prvému dojmu takáto banalita, je asi nebezpečné riadiť sa ním. wink

Brita

Není tady

#118 2. 4. 2009 14:00

javena
♥♥♥♥♥♥-

Nevím, Sel.
Něco jiného je asi vidět někoho (televize, tisk) na obrázku. To opravdu zkresluje.
První dojem je směs. Vizáž, komunikace, chování...
Třeba z tváře se dá vyčíst spousta informací.
Opravdu se mě vyplácí dát na ten první (ale celkový) dojem. smile

Není tady

#119 2. 4. 2009 14:37

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Možná i v prvním dojmu se projevuje zrcadlení smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#120 2. 4. 2009 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Brita

Není tady

#121 2. 4. 2009 15:20

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

KALIK napsal(a):

Holky, jsem jednoznačně pro se sejít. Můžem domluvit termín wink

Já jsem asi něco prošviha... už jste se domluvili? Já jsem taky za. Myslím, že to bude sranda. Těším se. Vyfotíme se, jo? tummenupp Všichni v něčem... mno-o, řekněme, nemoderním...
offtopic Dnes jsem kdesi v nějakém lux.bulváru četla, škoda, že jsem tak nepozorná, od jedné japonské hérečky, co hrála tu hrůzu (takovou tu šéfku gangu) v Kill Billovi, fakt nevim, jak se jmenuje. Tak ona tam psala, že si kupuje samé oblečení, co vypadá jako starodávné a že to aj tak divně smrí, tak prej asi proto stále nemá přítele..., Kaliku, asi bys ju měl přesvědčit, že tim to nebude..., co?

Není tady

#122 2. 4. 2009 15:38

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

tummenupp tummenupp tummenupp Jsem se lekla, že jsem to sem napsala já a mám novej nick... Ale ještě to doplním: Dlouho jsem to nevěděla, že mě ten první dojem neklame, ptz., samozřejmě mi bylo vtloukáno do hlavy, prej na první dojem nic nedej, n ejdřív se musíte poznat... (všeobecně, nejenom o lásce...), ale, holt, živůtek ukázal a tvrdě učil, že ten první dojem je velmi, velmi podstatný...

Není tady

#123 2. 4. 2009 15:45

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Hm, lenže je problém nevmiešať do toho sovje vlastné PREDSUDKY. Či už pozitívne alebo negatívne. Moja mama napr. tvrdila o jednom masovom vrahovi, že vyzerá ako sympatický intelektuál - no, mal okuliare lenonky. Pokiaľ niekomu stačí k prvému dojmu takáto banalita, je asi nebezpečné riadiť sa ním. wink

Máš pravdu, Sel, podľa sympatických okuliarov alebo čohokoľvek hmotného asi nie, to je práve kúzlo toho osobného kontaktu... a myslím, že to až tak nie je o vzhľade, alebo možno áno, ale ešte o niečom inom, neprebádanom. Proste ten vnútorný pocit: Mňam, alebo Fuj!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí