Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 1. 4. 2009 9:18

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Profil na internetových seznamkách ...

Blossom napsal(a):

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

Nevěry nevznikají kvůli internetu, ale kvůli tomu, že dotyční mají potřebu dobrodružství a v současném vztahu jim něco chybí. Kdyby nebyl internet, došli by ke stejnému cíli jinou cestou

Jak kdo big_smile

S mashankou v jádru souhlasím. Ale je fakt, že přes ten internet je to prostě mnohem snažší a rychlejší... Jenže  takový je život, nemá cenu proto netové seznamování zatracovat a nebo snad zakazovat...

Snažší to určitě je, ale na druhou stranu, do poslední chvíle je šance, že se ti nebude líbit wink nevíš, jestli tě ten druhý v reálu vůbec bude přitahovat. To může být bavíč, inteligent, úžasňák, ale když se s ním setkáš, zjistíš, že NEE, že ti prostě "nevoní"
Zatímco, když už někde ve společnosti, práci,..... přeskočí jiskra s reálnou osobou, je na obzoru průšvih

Upravil(a) mashanka (1. 4. 2009 9:20)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#52 1. 4. 2009 9:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

S mashankou v jádru souhlasím. Ale je fakt, že přes ten internet je to prostě mnohem snažší a rychlejší... Jenže  takový je život, nemá cenu proto netové seznamování zatracovat a nebo snad zakazovat...

Já s Mashankou souhlasím vždy, protože mi dost připomíná (pokud je to tedy na svém avataru opravdu ona) moji ženu, a s tou musím souhlasit vždycky big_smile
S Tebou ale moc nesouhlasím v tom, že "přes ten internet je to prostě mnohem snažší a rychlejší", protože při klasickém seznámení např. v té kavárně vidíte hned, jestli ten protějšek je pro vás zajímavý a přítažlivý (mám tím na mysli ono "jiskření", "chemii" a jak tomu všelijak vy ženy říkáte), zatímco při seznámení přes internet si spolu třeba 2 měsíce jen tak píšete, všechno je krásný, pohodička... pak přijde setkání u kávičky a prásk - není to vysněný princ, ale úplně obyčejnej kluk... 2 měsíce v háji, a začínáme odznova... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#53 1. 4. 2009 9:23

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Blossom napsal(a):

Já s Mashankou souhlasím vždy, protože mi dost připomíná (pokud je to tedy na svém avataru opravdu ona) moji ženu, a s tou musím souhlasit vždycky big_smile
S Tebou ale moc nesouhlasím v tom, že "přes ten internet je to prostě mnohem snažší a rychlejší", protože při klasickém seznámení např. v té kavárně vidíte hned, jestli ten protějšek je pro vás zajímavý a přítažlivý (mám tím na mysli ono "jiskření", "chemii" a jak tomu všelijak vy ženy říkáte), zatímco při seznámení přes internet si spolu třeba 2 měsíce jen tak píšete, všechno je krásný, pohodička... pak přijde setkání u kávičky a prásk - není to vysněný princ, ale úplně obyčejnej kluk... 2 měsíce v háji, a začínáme odznova... big_smile

ještě, že můj muž leží zrovna v posteli - už bych se lekala lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#54 1. 4. 2009 9:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

V kavárně prvně ucítíš chemii a na internetu rozum. Na zbytek se musí přijít v obou případech dodatečně. Kdy je to horší probuzeni? wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#55 1. 4. 2009 9:34

macík*
♥♥♥♥---

Já jsem koukla jednou příteli na profil a zjistila, že si píše hodně často s nějakou slečnou. Doma jsem udělala dusno. Přítel mi řekl, že je to jenom kamarádka. Po pár měsících z kamarádky byla jeho přítelkyně a ze mě bývalá přítelkyně vissla
Už je to docela dlouho, co se to stalo. Já od té doby těmhle profilům a seznamkám nějak nemůžu přijít na chuť, no lépe řečeno obrací se mi z nich žaludek. Ale rozhodně si nemyslím, že za ten rozchod může nějaký profil na netu.
To,že jsem objevila jeho profil a korespondenci s tou dívkou mi bylo úplně k ničemu. Zbytečná hádka, zbytečný dusno. I kdybych dělala psí kusy, tak by to dopadlo, jak to dopadlo.
Nějaký profily už neřeším, nesleduju je. Soustředím se na jiný věci než je pátrání po informacích, se kterýma si stejně nebudu vědět rady.

Není tady

#56 1. 4. 2009 9:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

V kavárně prvně ucítíš chemii a na internetu rozum. Na zbytek se musí přijít v obou případech dodatečně. Kdy je to horší probuzeni? wink

Opět - jak u koho, asi...
Když na schůzce zjistím, že proti mně sedí holka sice přítažlivá, ale hloupá, rozladí mě to.
Když si po schůzce přečtu v mailu: "Promiň, naše psaní bylo sice krásný, ale v reálu mi nic neříkáš", rozladí mě to podstatně víc...
Ale píšu z hlavy, nikoli z vlastních zkušeností, protože jak už jsem psal, v době mého "balícího věku" nebyly ani PC, natož pak internet... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#57 1. 4. 2009 10:07

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

KALIK napsal(a):

Jinak co se týče internetu a kaváren, tak si myslím, že internet se vesměs neliší od té kavárny. Internet je vlastně virtuální kavárna. I při seznámení přes internet to zase skončí u té kavárny..., tak vo co gou big_smile

Předsálí kavárny?
Mno. Kdysi, poprvé, když jsem se rozhodla, že se seznámím, reagovala jsem na inzerát typu: občasné příjemné posezení u kávy...
Tři dny (do setkání) jsem si namlouvala, že "si občas u té kávy pokecám s příjemným mužem". Tři hodiny (před setkáním) jsem si prožila peklo z toho, že nemám co na sebe, že mám každé oko jiné, že si určitě zlomím vysoký podpatek, v kterém neumím chodit... Tři vteřiny (po shlédnutí objektu z inzerátu) jsem vymýšlela, jak se z pokecu u kávy s takovouhle obludou vykecat... A pak tři slova: Vdaná? - Ne - Tak nic! (vlastně jsou čtyři, že jo?) a BYLO TO. Kdyby těch pár slov proběhlo virtuálně, mohli jsme si celý ceremoniál odpustit, ne? va

Není tady

#58 1. 4. 2009 10:16

majkafa
Host

Přesně tak. To já, když jdu na schůzku, už všechno kromě chemie vím. Včetně oblíbenosti orálního sexu atd., do dalších podrobností nebudu už zabíhat. lol
To mi vyhovuje. lol

#59 1. 4. 2009 10:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Opět - jak u koho, asi...
Když na schůzce zjistím, že proti mně sedí holka sice přítažlivá, ale hloupá, rozladí mě to.
Když si po schůzce přečtu v mailu: "Promiň, naše psaní bylo sice krásný, ale v reálu mi nic neříkáš", rozladí mě to podstatně víc...
Ale píšu z hlavy, nikoli z vlastních zkušeností, protože jak už jsem psal, v době mého "balícího věku" nebyly ani PC, natož pak internet... big_smile

No, i na internetu se dají posílat fotky a pokud je ti i po písmu sympatická, tak zklamání nemusí být tak velké wink

Taky dost záleží na tom, co si od seznámení na internetu slibuješ. Takové to programové balení mi nikdy nešlo a dá se říci že ani nevyšlo. Když jsem to ale bral jako zábavu s tím, že si v podstatě jen užiju (aby nedošlo k mýlce, tak nemusí jít jen o sex wink ), tak šlo všechno mnohem snáze (až překvapivě). Ono je to asi o té urputnosti. Když to nejde s lehkostí s radostí, tak to asi nedopadne dobře. Pořád je to o tom myšlení wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#60 1. 4. 2009 10:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

KALIK napsal(a):

Jinak co se týče internetu a kaváren, tak si myslím, že internet se vesměs neliší od té kavárny. Internet je vlastně virtuální kavárna. I při seznámení přes internet to zase skončí u té kavárny..., tak vo co gou big_smile

Předsálí kavárny?
Mno. Kdysi, poprvé, když jsem se rozhodla, že se seznámím, reagovala jsem na inzerát typu: občasné příjemné posezení u kávy...
Tři dny (do setkání) jsem si namlouvala, že "si občas u té kávy pokecám s příjemným mužem". Tři hodiny (před setkáním) jsem si prožila peklo z toho, že nemám co na sebe, že mám každé oko jiné, že si určitě zlomím vysoký podpatek, v kterém neumím chodit... Tři vteřiny (po shlédnutí objektu z inzerátu) jsem vymýšlela, jak se z pokecu u kávy s takovouhle obludou vykecat... A pak tři slova: Vdaná? - Ne - Tak nic! (vlastně jsou čtyři, že jo?) a BYLO TO. Kdyby těch pár slov proběhlo virtuálně, mohli jsme si celý ceremoniál odpustit, ne? va

njn, už asi ten záměr "na kávu" byl chybný, to je pak těžký...

Není tady

#61 1. 4. 2009 11:26

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

njn, už asi ten záměr "na kávu" byl chybný, to je pak těžký...

I ty jeden kruťasi! Však jsem psala, že to bylo POPRVÉ. To jsem totiž věřila, že co v textu, to pravda jest..., dnes už jsem chytřejší, ne? dumbom

Není tady

#62 1. 4. 2009 11:36

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jde spíš o to, že tys původně chtěla jít na kávu, ale to sis jen lhala do kapsy. O jeho úmysly tu nejde big_smile

Není tady

#63 1. 4. 2009 11:43

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Jde spíš o to, že tys původně chtěla jít na kávu, ale to sis jen lhala do kapsy. O jeho úmysly tu nejde big_smile

Ale nelhala, Kaliku... to jsem se právě vyklubala z ulity a fakticky, na mou duši, jsem si chtěla jenom poklábosit s chlapem. Možná to vypadá nevěrohodně, ale je to pravda. stolt Však jsem se taky divila, že jsem našla inzerát, který mi tak sedí...

Není tady

#64 1. 4. 2009 11:45

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No tak proč si tolik řešila vzhled svůj a nakonec i jeho, kdyby nešlo o něco jiného big_smile

Není tady

#65 1. 4. 2009 11:52

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No tak proč si tolik řešila vzhled svůj a nakonec i jeho, kdyby nešlo o něco jiného big_smile

A to jsem si měla jít pokecat "vlasy umouněné od popela", nebo co? A pokecat si s někým, kdo vypadá, jak kdyby právě utekl z blázince..., hm, to bych asi tehdy nezvládla (dnes už jo, minimálně bych si z něho za stejné situace aspoň "vystřelila"...) tongue

Není tady

#66 1. 4. 2009 11:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No, asi to nepochopím, jsem přeci jenom chlap big_smile Kdybych si šel jen na kávu s nějakou ženskou, asi bych neřešil její vzhled, ale každý jsme holt jiný wink

Není tady

#67 1. 4. 2009 12:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No, asi to nepochopím, jsem přeci jenom chlap big_smile Kdybych si šel jen na kávu s nějakou ženskou, asi bych neřešil její vzhled, ale každý jsme holt jiný wink

Ty možná ne, ale ona určitě, pokud je normální...

Není tady

#68 1. 4. 2009 12:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Kdo ona? A co to je normální ženská? dumbom

Není tady

#69 1. 4. 2009 12:55

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Kdybych si šel jen na kávu s nějakou ženskou...

Co kdo ona? No tahle, přeciš. Ty tvrdíš, že bys na její vzhled kašlal (čemuž aj tak nevěřím) a já tvrdím, že ona by si na něm určitě dala záležet...
A co je normální ženská? Hm, to asi neřeš. Každá druhá určitě je! A rozeznat, kerá je právě v pořadí, tož to je na vás... tummenupp stolt

Není tady

#70 1. 4. 2009 13:19

Blossom
Host

Já mám z konfrontací profil na netu versus realita tento pocit a výsledky:
Párkrát se mi stalo, že jsme si přes net báječně rozuměli písemně, a při setkání jsem už v první vteřině věděla, že pro mě z toho partnersky nic nebude, ale přesto jsme si bezvadně popovídali, někdy i celé odpoledne, a zůstali jsme nadále kamarády. Občas si napíšem, nebo když se vidíme, jdem zas na kafe a příjemný pokec.

Jen asi 2* jsem ze schůzky vycovávala nejrychleji, co to šlo, protože mi dotyčný byl něčím naprosto nesympatický.

Souhlasím v tomto s Kalikem, že když takovou schůzku člověk bere sportovně, s nadhledem, že si jde prostě jen pokecat se známým, (a nechat si  malou rezervu v duši - co kdyby mi náhodou padl do oka???) , tak pak je to celkem fajn, bez stresu a frustrací.

#71 1. 4. 2009 13:26

Blossom
Host

ViktorkaLove napsal(a):

KALIK napsal(a):

Kdybych si šel jen na kávu s nějakou ženskou...

Co kdo ona? No tahle, přeciš. Ty tvrdíš, že bys na její vzhled kašlal (čemuž aj tak nevěřím) a já tvrdím, že ona by si na něm určitě dala záležet...
A co je normální ženská? Hm, to asi neřeš. Každá druhá určitě je! A rozeznat, kerá je právě v pořadí, tož to je na vás... tummenupp stolt

Ještě jsem asi nepotkala chlapa, který by na vzhled ženy kašlal (viz pořekadlo, chlapi jsou často hloupí, ale málokdy  slepí big_smile ). A podle mě ženská na vzhled u chlapa kouká pochopitelně taky.

A je to i dobře, vždyť z vzhledu člověk vyčte leccos: U jednoho mého již zmiňovaného bývalého mě na první schůzce zarazilo, že nebyl moc pečlivě oholen, na tričku na rameni měl díru... Tehdy jsem si říkala, nebuď malicherná, nakonec vždyť máme rande na kole, ne v divadle... No a po čase se ukázalo, že ten první dojem byl správný - že ten dotyčný na řadu věcí kašlal, nejen na svůj vzhled, ale v podstatě měl laxní přístup k životu jako takovému.

#72 1. 4. 2009 13:33

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No, na pokec nemusím mít modelku. Pak by se hovor stáčel někam jinam než k debatě big_smile Já se rád sejdu i s normálníma holkama big_smile

Není tady

#73 1. 4. 2009 13:42

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No, na pokec nemusím mít modelku. Pak by se hovor stáčel někam jinam než k debatě big_smile Já se rád sejdu i s normálníma holkama big_smile

Dobroš, Kaliku. Sejdeme se, já najdu doma ty nejhorznější vjeci, co mám, pokecáme si, a pak sem napíšeš, jak se ti to líbilo, jo? pussa

Není tady

#74 1. 4. 2009 13:44

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kaliku... Chceš mi říct, že mastný vlasy, napůl odrápaný lak na nehty a já nevím, oblečení ležérně oválený bys neřešil a např. v kavárně se cítil v pohodě? Nebo i na procházce?
Jedna věc je říct si - no tak měla spoustu práce a nestihla si umýt hlavu, druhá věc je jak se cítíš v přítomnosti takového člověka...
Jo, můžeš to brát sportovně, já bych to brala jako naprosto šílený odpoledne/večer. wink

Není tady

#75 1. 4. 2009 14:18

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

KALIK napsal(a):

Dobroš, Kaliku. Sejdeme se, já najdu doma ty nejhorznější vjeci, co mám, pokecáme si, a pak sem napíšeš, jak se ti to líbilo, jo? pussa

Klíďo styrka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí