Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 31. 3. 2009 10:16

Blossom
Host

Re: Profil na internetových seznamkách ...

Majkafa: Spíš vítám, že máme jasno. smile
Btw tvůj soused je bezpohlavní? Jako rodiče? smile

Nepředpokládám, že by soused, nebo rodiče byli bezpohlavní big_smile , ale přijde mi divné veškeré detaily vytrubovat veřejně do světa.

A nechci ti brát iluze, ale mít jasno z profilu je s.p.o.r.n.é, protože na profilech se hodně lidí VELMI vylepšuje a často nepokrytě lže......ale to už je zas jiná kapitola...

Upravil(a) Blossom (31. 3. 2009 10:17)

#27 31. 3. 2009 10:21

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

také si myslím, že intimní záležitosti se jmenují intimní z nějakého důvodů a nebylo by mi příjemné je vytrubovat celému světu. Jako informace by mi stačilo vědět, zda má dotyčný k sexu vztah kladný a je hetero.
Na druhou stranu, pokud se sejdou dva, kterým to nevadí, žádný problém není

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#28 31. 3. 2009 10:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

...na profilech se hodně lidí VELMI vylepšuje a často nepokrytě lže...

Jj, jedna ženská si takhle např. ubrala 4 roky, druhá dokonce 8... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 31. 3. 2009 10:23

majkafa
Host

Blossom, v tomhle mi žádné iluze nevezmeš. Neboť po svých bohatých zkušenostech myslím, že už jich zbylo minimum, jestli vůbec nějaké.
Mé zkušenosti jsou velmi praktické. Nejenom teoretické.

Upravil(a) majkafa (31. 3. 2009 10:23)

#30 31. 3. 2009 10:35

Blossom
Host

Mikeš napsal(a):

Blossom napsal(a):

...na profilech se hodně lidí VELMI vylepšuje a často nepokrytě lže...

Jj, jedna ženská si takhle např. ubrala 4 roky, druhá dokonce 8... big_smile

To je ještě dobrý...já si psala s pánem údajně asi 46letým, a když jsme si dali pak rande, před kavárnou na mě čekal úplně bělovlasý, sic celkem zachovalý, leč pán evidentně v těsně předdůchodovém věku lol dumbom
Pak se i přiznal (což ani nebylo třeba, bylo to na první pohled jasné lol), že si hodně let ubral, protože on PROSTĚ POTŘEBUJE o hodně mladší parnerku... reta

A takových, kteří se tváří jako rozvedení, leč o ničem takovém jejich manželka neví dumbom je spousta..

#31 31. 3. 2009 10:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Pak se i přiznal (což ani nebylo třeba, bylo to na první pohled jasné lol), že si hodně let ubral, protože on PROSTĚ POTŘEBUJE o hodně mladší parnerku... reta

Třeba by brzo natáh bačkory a mohla jsi dědit... big_smile

Není tady

#32 31. 3. 2009 10:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

jj, hned první noc postelový maraton a je to v cajku big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#33 31. 3. 2009 11:16

Blossom
Host

KALIK napsal(a):

jj, hned první noc postelový maraton a je to v cajku big_smile

lol Nejsem gerontofil ani nekrofil!  lol

#34 31. 3. 2009 18:34

Jiněnka
♥♥♥♥---

Terierrka napsal(a):

Ahojky všem smile

Moc tady nepíši, spíše jen nakukuji a vím, že tady řešíte kolikrát složitější problémy, ale mě by jen zajímal Váš názor, pokud bych mohla poprosit smile

Pokud se člověk seznámí s tím druhým přes internet, kde mají oba dotyční profil (s údaji o sobě, fotky) a začnou se scházet a schází se třeba měsíc/dva a mezitím jeden z těch dvou pořád nakukuje i nadále, tak je to normální? Nebo znám i pár, který je spolu přes dva roky a muž si ten profil nechává stále, i když jeho přítelkyni se to nelíbí. 
Já za sebe beru, že když se scházím s někým, tak do toho profilu moc nechodím, když už je z toho vztah, tak ten profil smažu....

A myslím tím profil vyloženě na seznamkách.

Tak nevím.....možná to normální je, co myslíte? smile

Nečetla jsem ani jednu reakci, ale za sebe si myslím, že vedení "virtuálních životů" není normální. V momentě, kdy člověk začne profilům, reakcím lidí na profilech či sociálních sítích (typu Facebook, Lide.cz, Libimseti apod. apod.) přikládat velký důraz, nebo se jich nedokáže vzdát, nekontrolovat je pravidelně, nereagovat za každou cenu obratem na vzkazy tam zanechané a pod., v tom momentě začne po kouskách ztrácet z objektivního pohledu na reálný svět kolem, hůř se orientuje v mezilidských vztazích, klesá jeho emoční inteligence atd. atd.  Je to závislost, která je velmi nenápadná, a podceňovaná, protože není nijak nebezpečná a neohrožuje přímo zdraví závislého.
Za sebe jen můžu říct: Nemám na seznamkách či Facebooku apod. založen jediný profil (a to jsem poměrně mladší ročník), nikdy nebudu a protože jsem na tyto typy zábavy alergická, našla jsem si partnera, který moji nechuť z virtuálního šmírování cizích lidí a virtuálního exhibicionismu sdílí naprosto stejně (je na ni doslova a do písmene vysazený).

A moje rada? Když Ti vadí že Tvůj partner přikládá profilům na seznamkách takovou důležitost, najdi si jiného, který bude mít tuto potřebu na stejné úrovni jako Ty. Aneb "starého psa novým kouskům nenaučíš".

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#35 31. 3. 2009 18:54

majkafa
Host

Příliš moc nikdy. smile

#36 31. 3. 2009 19:23

Blossom
Host

Jiněnko, a co babinet? Není to taky trochu virtuální svět? A sem píšeš celkem často... wink

#37 31. 3. 2009 19:55

21SOPTIK
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

Přitom ona seznamka nemusí vůbec nic znamenat. Pokud se s vámi člověk bude chtít rozejít, udělá to i bez profilu... smile

no tak tohle není vůbec jistý,v dnešní době právě díky internetu,vzniká minimálně 50% nevěr....a než delat ze sebe debila a myslet si,že mám pohodovej vztah,tak budu radši,když zjistím,že miláček má profil.....pak ho donutím aby to smazal a když by se mu nechtělo,tak já bych si už našla jinou paku jak ho donutit aby smazal..ono je mezi náma pár jedinců co rádi žijou dvojí život a jsou tak šikovní že stálá partnerka,nebo nedej bože manželka nemusí nic zjistit pěkně dlouhou dobu...tohle je podel mýho dost nebezpečný...vím o čem mluvím...taky jsem byla zaregistrovaná na různých profilech a chodila jsem si tam převážně pokecat a přiznám se,že i ze zvědavosti a samo...že se mě líbilo když mi pár chlapů napsal ,že jsem hezká apod....psaní je taky ještě v pohodě,ale pokud se s tím člověkem sejdu tak si zahrávám s ohněm....můžu si 100x říct,že jdu jen na nevinný kafe ,že se nezamiluju ale právě tomuhle se poroučet moc nedá....takže mít profily v době kdy mám vážnou známost je podle mě pohrávání s ohněm.....

Není tady

#38 31. 3. 2009 20:00

majkafa
Host

21SOPTIK napsal(a):

no tak tohle není vůbec jistý,v dnešní době právě díky internetu,vzniká minimálně 50% nevěr....a než delat ze sebe debila a myslet si,že mám pohodovej vztah,tak budu radši,když zjistím,že miláček má profil.....pak ho donutím aby to smazal a když by se mu nechtělo,tak já bych si už našla jinou paku jak ho donutit aby smazal..ono je mezi náma pár jedinců co rádi žijou dvojí život a jsou tak šikovní že stálá partnerka,nebo nedej bože manželka nemusí nic zjistit pěkně dlouhou dobu...tohle je podel mýho dost nebezpečný...vím o čem mluvím...taky jsem byla zaregistrovaná na různých profilech a chodila jsem si tam převážně pokecat a přiznám se,že i ze zvědavosti a samo...že se mě líbilo když mi pár chlapů napsal ,že jsem hezká apod....psaní je taky ještě v pohodě,ale pokud se s tím člověkem sejdu tak si zahrávám s ohněm....můžu si 100x říct,že jdu jen na nevinný kafe ,že se nezamiluju ale právě tomuhle se poroučet moc nedá....takže mít profily v době kdy mám vážnou známost je podle mě pohrávání s ohněm.....

Hlavně, že pak debil nebudeš.

#39 31. 3. 2009 20:25

21SOPTIK
♥♥♥----

Majkafu: rozhodně upřednostnuju, když vím na čem jsem...a nerej!

Není tady

#40 31. 3. 2009 20:27

majkafa
Host

Jenže - ty kromě toho, že chceš vědět, na čem jsi, píšeš taky:

To je hodně silný kafe.

Upravil(a) majkafa (31. 3. 2009 20:28)

#41 31. 3. 2009 20:46

21SOPTIK
♥♥♥----

ano to jsem psala a i tak myslela,mě by to prostě vadilo...co si má co flirtovat s jinýma holkama když je se mnou?A pokud by to nerespektoval(nerespektoval to, že mi to vadí),tak bych si bud založila profil taky,začala chodit ven s kamarády(mám na mysli kamarády,ne milence) a vím,že třeba tohle by mýmu příteli vadilo...a pokud by samozřejmě tohle nezabralo,tak bych se asi rozešla....tyhle internetový seznamky jsou na jednu stranu mor a rozvraceče vztahů....jestli to ty naše babičky a dědečkové neměly jednodušší....nevím třeba si to myslím špatně ,ale chápu holky,kterým tohle vadí taky...
P.SMluvím drobet z vlastní zkušenosti,co jsem nedávno řešila.Byla jsem tolerantní,když si přítel s někým psal...proč ne...až jsem jednou náhodou něco našla....je to na delší vyprávění...ale od té doby už tolik tolerantní nejsem a to jsem si myslela,že bych za něj ruku do ohně dala...ted už bych ji nedala....jsme spolu dál,mám ho ráda,ale už slepě nedůvěřuju

Není tady

#42 31. 3. 2009 22:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Soptíku, nutit někoho někam je forma násilí, netolerance a neúcty...

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#43 31. 3. 2009 23:09

Blossom
Host

KALIK napsal(a):

Soptíku, nutit někoho někam je forma násilí, netolerance a neúcty...

Ale mít při vážném vztahu profil na seznamce je podle mě taky neúcta...

Nakonec -těm komu to nevadí, ať si jejich partner klidně paralelně hledá na netu a hraje s ohněm.
A ten komu to vadí,ať se podle toho zařídí...já se tedy zařídila, s takovým dotyčným jsem se rozešla a vychází mě čím dál víc, že jsem udělala dobře.

Upravil(a) Blossom (31. 3. 2009 23:10)

#44 31. 3. 2009 23:20

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Jinak ale proti seznamkám na netu nic nemám - škoda, že když jsem byl svobodnej, tak ještě nebyl internet big_smile

Skoda?
Ja jsem stastna, ze za mych mladych let nebyl internet ani mobily a mohla jsem se seznamit "normalnim" zpusobem, coz uz dneska skoro neni mozny.
Kazdej jen coura po seznamkach na internetu a ulice, kavarny a hospody jsou prazdny.......

Není tady

#45 31. 3. 2009 23:44

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

21SOPTIK napsal(a):

KALIK napsal(a):

Přitom ona seznamka nemusí vůbec nic znamenat. Pokud se s vámi člověk bude chtít rozejít, udělá to i bez profilu... smile

Nevěry nevznikají kvůli internetu, ale kvůli tomu, že dotyční mají potřebu dobrodružství a v současném vztahu jim něco chybí. Kdyby nebyl internet, došli by ke stejnému cíli jinou cestou

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#46 31. 3. 2009 23:55

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Co ulice a kavárny.....ty jsou plný turistů z Itálie, stejně tak jako sjezdovky lyžařů z Holandska :-)

Ta poznámka o "normálním" způsobu mi připomněla vyprávění babičky a dědečka, jak se vyšší střední třída mladíků učila se.xuelnímu životu - v nevěstincích. To dříve patřilo k normálu.
Jak říká Venuše, to už dnes je málokdy, mladíci namísto, aby se učili se.x.uálnímu životu v nevěstincích, rovnu začínají šu.kat dívenky už na konci základní školy, když si zajdou na disko nebo domů zahrát PC hry :-)

Ale jinak to rozhořčení vlastně chápu. Je normální, že nové věci, starého psíka těžko naučíš a lidi, co upřednostňují fyzický svět, pohled do očí, náznaky, šum hovoru, sledování kořisti a ladnost pohybů, atmosféru okamžiku a moment překvapení...tak těm může virtuální dotazníková forma připadat "ne-normální".

Ale s láskou a vztahy je to jako s květinami. Na všechny (lásky i květiny) svítí slunce. A je jedno, jestli vykvete na louce, na kraji pouště nebo v horách mezi skalami - rozuměj "na ulici-v kavárně-baru-v internetové seznamce".

Není tady

#47 1. 4. 2009 8:19

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Ale mít při vážném vztahu profil na seznamce je podle mě taky neúcta...

No, tak to vnímáš ty, s tím se dá souhlasit.

Není tady

#48 1. 4. 2009 8:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak co se týče internetu a kaváren, tak si myslím, že internet se vesměs neliší od té kavárny. Internet je vlastně virtuální kavárna. I při seznámení přes internet to zase skončí u té kavárny..., tak vo co gou big_smile

Není tady

#49 1. 4. 2009 8:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Nevěry nevznikají kvůli internetu, ale kvůli tomu, že dotyční mají potřebu dobrodružství a v současném vztahu jim něco chybí. Kdyby nebyl internet, došli by ke stejnému cíli jinou cestou

Jak kdo big_smile

Není tady

#50 1. 4. 2009 9:09

Blossom
Host

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

Jak kdo big_smile

S mashankou v jádru souhlasím. Ale je fakt, že přes ten internet je to prostě mnohem snažší a rychlejší... Jenže  takový je život, nemá cenu proto netové seznamování zatracovat a nebo snad zakazovat...

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí