|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky všem
Moc tady nepíši, spíše jen nakukuji a vím, že tady řešíte kolikrát složitější problémy, ale mě by jen zajímal Váš názor, pokud bych mohla poprosit
Pokud se člověk seznámí s tím druhým přes internet, kde mají oba dotyční profil (s údaji o sobě, fotky) a začnou se scházet a schází se třeba měsíc/dva a mezitím jeden z těch dvou pořád nakukuje i nadále, tak je to normální? Nebo znám i pár, který je spolu přes dva roky a muž si ten profil nechává stále, i když jeho přítelkyni se to nelíbí.
Já za sebe beru, že když se scházím s někým, tak do toho profilu moc nechodím, když už je z toho vztah, tak ten profil smažu....
A myslím tím profil vyloženě na seznamkách.
Tak nevím.....možná to normální je, co myslíte? 
Není tady
Skoro všechno je normální. Záleží na tvé definici "normálnosti". Já spíš používám - běžné. Ano, je to běžné. Každý jsme originál. Všichni to nemají jako ty. Mě by samozřejmě potěšilo, nebo jak to nazvat, kdyby si můj přítel profil smazal, ale je to jeho věc. Na tobě je, jak se k tomu postavíš. Když ti jeho profil zásadně vadí, nemusíš s ním být.
Tak zásadně ani ne.... 
Zase pokud on se mnou chce být, tak se mnou bude a když ne, tak ne, ať loví dál 
Akorát já se prostě chovám jinak. Toť vše. 
Není tady
Ono je to těžké...je to asi o člověku, nemusí to nutně znamenat, že dále hledá. Já dřív byla taková, že jsem profil mazala téměř okamžitě a pak mě to štvalo, protože dotyčný to ukončil. Teď jsem opatrnější, i když se s někým scházím, nemažu, občas nakouknu, ale už s nikým nijak nekomunikuji. Zažila jsem pána, který okamžitě mazal a každé dva měsíce byl zpět, byla to prostě součást jeho balící hry, aby ženu přesvědčil, že to myslí vážně, nebo to možná vážně myslel, ale nikdy mu to nevyšlo, co já vím....ale neukazuje to na nic, leda důvěřovat, promluvit si o tom a věřit.....
A co, i kdyby stále s někým komunikoval, když to s tebou nebude myslet vážně opustí tě tak jak tak a ty to určiě tak jak tak přežiješ 
Hodně štěstí....
Není tady

Terierrka napsal(a):
Já za sebe beru, že když se scházím s někým, tak do toho profilu moc nechodím, když už je z toho vztah, tak ten profil smažu....
S tímto asi souhlas, otázkou je, jak rozumět termínu: "když už je z toho vztah".
Pokud bereš jako "vztah" to, že jste spolu byli jednou, dvakrát na kafi nebo v kině, pak mi přijde mazání profilu asi jako předčasné... 
Není tady
tak jste to napsaly za mne 
Není tady
Nee, takhle ne.
Možná vypadám jako trumpeta, ale já se ptám, protože v tomhle virtuální seznamovacím
světě nejsem moc dlouho 
Když jdou párkrát na kafe, tak jasně, že mě to nenapadne...
Ale pokud už se dostanou dál, jsou spolu třeba měsíc, dva a funguji už jako pár, tak až
v tomhle případě já bych profil smazala....Ale těm chlapům se toho moc nechce 
Není tady
Tempora: tak to máš asi pravdu, možná zbytečně řeším 
Není tady

Terierrka napsal(a):
Možná vypadám jako trumpeta...
Určitě nevypadáš, a pokud jsi můj příspěvek pojala jako ironický, pak sorry, nebylo to tak míněno... 
Není tady
Mikeš: nee, v pohodě 
Není tady
Terierrko, tohle téma se tu na psychologické už řešilo před časem, před pár měsíci myslím...Název vlákna si nepamatuju, ale v názvu bylo slovo inzerát, kdyžtak si to najdi.
Jinak shrnu krátce mé zkušenosti - v mém minulém vztahu si přítel profil na seznamkách nechal po celou dobu co jsme spolu byli (něco přes rok), jen na mou intervenci smazal detaily ohledně sexu, a do profilu dal, že vztah už má, a že hledá kamarádky. Nic dalšího tam nezměnil, takže hledal kamarádky, určitého věku, jen štíhlé, atd.,... Přiznám se, že mi to hodně vadilo, hlavně když mě mé kamarádky hledající v seznamkách taktně upozorňovaly jestli vím, že ten můj tam pořád je... Bylo to ponižující, ale snažila jsem se být blbě tolerantní. Teď s odstupu bych řekla, že jsem fakt byla BLBĚ tolerantní. A jelikož se v tom vztahu vyskytly další závažné negativní věci, tak jsem to ukončila. A přiznávám, přítelův trvající profil na seznamkách byl jedním z hřebíčků do rakve toho vztahu.
Podle mě kdo má vztah,který bere vážně, tak na seznamkách být nemá. Otázka je, kdy je vztah vážný, po prvním společném kafi bych profil taky asi ještě nemazala.
Upravil(a) Blossom (31. 3. 2009 9:08)
Blossom: díky, mrknu po tom vláknu a díky za Tvou zkušenost 
Není tady
Když už je tu vlákno s tímto názvem, dovolím si odbočit otázkou: Jak na vás působí, když na seznamce, zvlášť tam, kde dotyčný má i fotku, je detailně vyplněn chlíveček Kámásútra (v každé seznamce to nazývají jinak, prostě o intimním životě).
Zdá se mi trochu ujeté, když to tam má někdo detailně popsáno. Mě přijdou dobré ty inzeráty, kde je tam spíš nějak vtipně naznačeno, jaký má dotyčný k této oblasti vztah.
Ale když pak natrefím třeba na svého souseda, nebo bývalého učitele, nebo třeba obchodního partnera, a čtu: nejraděj ve sprše, v přírodě, na stole, orální sex miluji, anální jsem zatím nezkoušel, skupinový sex ano....
Mě to přijde trochu trapné a celkově praštěné, a spíš mě to odrazuje. Jak to vidíte vy?

Terierrka napsal(a):
Nee, takhle ne.
Možná vypadám jako trumpeta, ale já se ptám, protože v tomhle virtuální seznamovacím
světě nejsem moc dlouho
Když jdou párkrát na kafe, tak jasně, že mě to nenapadne...
Ale pokud už se dostanou dál, jsou spolu třeba měsíc, dva a funguji už jako pár, tak až
v tomhle případě já bych profil smazala....Ale těm chlapům se toho moc nechce
Ber to tak, že se potřebuje nějaký čas přesvědčovat o tom, že "nic" lepšího, než jsi ty, už se neobjeví. Neboj se, ani chlapi nejsou úplně blbí - pokud mají fungující vztah, těžko ho budou bořit kvůli něčemu nejistému. Je prostě jen zvědavý. Ovšem, také je otázka, jestli váš vztah považuje za funkční a perspektivní. Pokud ne, je jasné, že hledá dál - přiznej si, že kdybys někoho našla a cítila bys, že to není úplně ono, taky bys hledala dál.
Mě by spíš zajímalo, jak ty to víš, že tam chodí. Pokud ti to sám řekl, snaží se tě dráždit. To jsou ti týpci, co ti budou vyprávět, jak měla jejich bývalka velká prsa, jak vařila guláš ............ na to bacha - tohle je žrout sebevědomí. Řekni mu, že je ti to úplně jedno, ať si chodí kam chce že ty tam chodíš taky a považuješ to za normální (ikdyž to tak není) - nenech se znejistět a dotlačit do role toho, kdo se o vztah bojí
Upravil(a) mashanka (31. 3. 2009 9:31)
Není tady

Blossom napsal(a):
Když už je tu vlákno s tímto názvem, dovolím si odbočit otázkou: Jak na vás působí, když na seznamce, zvlášť tam, kde dotyčný má i fotku, je detailně vyplněn chlíveček Kámásútra (v každé seznamce to nazývají jinak, prostě o intimním životě).
Zdá se mi trochu ujeté, když to tam má někdo detailně popsáno. Mě přijdou dobré ty inzeráty, kde je tam spíš nějak vtipně naznačeno, jaký má dotyčný k této oblasti vztah.
Ale když pak natrefím třeba na svého souseda, nebo bývalého učitele, nebo třeba obchodního partnera, a čtu: nejraděj ve sprše, v přírodě, na stole, orální sex miluji, anální jsem zatím nezkoušel, skupinový sex ano....
Mě to přijde trochu trapné a celkově praštěné, a spíš mě to odrazuje. Jak to vidíte vy?
Jistě, i mě by to odrazovalo. A navíc pořád platí, že pes, který štěká, nekouše 
Není tady

Terierrka napsal(a):
Blossom: díky, mrknu po tom vláknu a díky za Tvou zkušenost
Mrkni se i na toto vlákno, přijde mi docela blízké problému, o kterém tu píšeš...
Není tady
Blossom napsal(a):
Jednou jsem šla na schůzku přes internet a už jsem věděla, jakou má ten pán velikost nohy, velikost přirození, kde je všude oholen, a že se nebrání skupinovému sexu
Tohle není nic pro mě 
Není tady

Blossom napsal(a):
Mně to přijde praštěný taky, ale proti gustu žádnej dišputát, říká se...
Lidé, kteří tam tohle o sobě uvádějí, trpí zřejmě nějakou lehčí formou exhibicionismu, či co...
Jinak ale proti seznamkám na netu nic nemám - škoda, že když jsem byl svobodnej, tak ještě nebyl internet 
Není tady

macík* napsal(a):
Jednou jsem šla na schůzku přes internet a už jsem věděla, jakou má ten pán velikost nohy, velikost přirození, kde je všude oholen, a že se nebrání skupinovému sexu
![]()
Tohle není nic pro mě
Tak proč jsi tam šla, když to není nic pro Tebe?
To Tě tak fascinovala jeho velikost nohy???

Není tady
Mikeš napsal(a):
macík* napsal(a):
![]()
Tohle není nic pro měTak proč jsi tam šla, když to není nic pro Tebe?
To Tě tak fascinovala jeho velikost nohy???![]()
![]()
![]()
![]()
Já ti ani nevím proč jsem tam tenkrát šla, asi ze zvědavosti 
Není tady

Mikeš napsal(a):
macík* napsal(a):
![]()
Tohle není nic pro měTak proč jsi tam šla, když to není nic pro Tebe?
To Tě tak fascinovala jeho velikost nohy???![]()
![]()
![]()
![]()

Není tady

macík* napsal(a):
Já ti ani nevím proč jsem tam tenkrát šla, asi ze zvědavosti
Je mi to jasný - chtěla jsi vědět, jestli nekecá 
Není tady
Blossom napsal(a):
Mně to neva. Naopak, vím, do čeho jdu.
Třebás bych nebrala partnera, který nemá rád orální milování.
Ale to sem asi nepatří.
Spíš vítám, že máme jasno. 
Btw tvůj soused je bezpohlavní? Jako rodiče? 

Proč si lidé zbytečně komplikují život a zjišťují si podrobnosti o něčem, o čem nemají páru a s čím neumí náležitě naložit. Výsledek je jen ten, že se pak trápí, podezírají a jinak si rozvracejí vztah. Přitom ona seznamka nemusí vůbec nic znamenat. Pokud se s vámi člověk bude chtít rozejít, udělá to i bez profilu... 
Není tady
Tyhlety profily to je něco 
Jednou jsem se na profilu svýho přítele dočetla takový věci, že jsem to vydýchávala asi dva dny - moje blbost, neměla jsem se vrtat do věcí, do kterých mi nic není 
Můj názor je ten, že jestli má někdo profil na netu je to jeho soukromá věc. Buď jsem ve vzahu spokojená nebo nejsem.
Není tady