29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) madlička (5. 7. 2010 11:31)
Není tady
Tomi - 3950g, 52cm, Calibrum babyplan 1.trim., Calibrum mami 2.a 3. trim.
Dany - 4300g, 51cm, listovka 1.trim.
Není tady
tak já jsem brala listovku a mamavit cca do 6tého měsíce a rodila jsem v termínu a malá měla 3,01kg . A přibrala jsem 12kg.
Joo a taky mi všichni vyhrožovali velkým dítětem a těhu cukrovkou (asi proto že jsem tlustá) a nakonec nebylo ani jedno
Není tady
Calibrum babyplan 1.trim., Calibrum mami 2.a 3. trim.
.... vaha v 40 tyzdni pri narodeni 3,35 kg.
Není tady
Gravital obden celé těhu, porodní váha 2,640 g ve 37 týdnu .
Mamavit každý den před těhu, během těhu i v době kojení - porodní váha 3,360 kg a 52 cm a to přesně na termín tj. ve 40. týdnu.
Není tady
Ze začátku listovku, potom Mamavit, Calibrum, Gravital a celé těhotenství magnésko. Děti se narodili v 38tt s váhami 2700g a 2800g
Není tady
Jéé, Defi, já nevím, jestli to je pro tebe důležité,ale nenapsala jsem, že, že malá se narodila s 3,1kg v 38+6 tt (brala jsem jak jsem psala a už sis to dala do statistiky
Není tady
U 1. kluka Mamavit obden - 3,75 a 52 cm (40+4tt)
u 2. kluka Femibion každý den - 3,30 a 51 cm (39+5tt)
Není tady
Brala jsem už před těhu Mamavit a celé těhu taky a malá vážila ve 39+1 2340 a 46cm..nefungovala placenta už 3týdny
Není tady
do 12tt Mamavit každý den (měla jsem angínu, byl leden, málo ovoce) - váha 3.15kg měsíc před TP, v období termínu by měl malý 3.8kg.
Pokud mohou vitamíny za váhu dítka, ale prý se už od této teorie odstoupilo - BRALA BYCH JE ZNOVU, LEPŠÍ VĚTŠÍ MIMI, NEŽ NEDONOŠENÉ S NÍZKOU VÁHOU A BOJEM O ŽIVOT, DÍKY ZA VITAMÍNY
Upravil(a) Andri (12. 4. 2009 21:04)
Není tady
Andri napsal(a):
Pokud mohou vitamíny za váhu dítka, ale prý se už od této teorie odstoupilo - BRALA BYCH JE ZNOVU, LEPŠÍ VĚTŠÍ MIMI, NEŽ NEDONOŠENÉ S NÍZKOU VÁHOU A BOJEM O ŽIVOT, DÍKY ZA VITAMÍNY
Tak nějak. Nikdy jsem nepochopila, jak někdo z obavy z větší hmotnosti dítěte vitamíny nebere a tím se případně okrádá o vitamíny nebo minerály. Ono třeba takové odvápnění kostí a zubů nic moc...
doplňuji info.. I druhé dítko bude menší cca 3kg, takže u mě vítamíny nehrajou roli na velikosti mimča..
Není tady
Tak já brala nejdřív listovku, pak calibrum a pak mamavit tak do 30tt, pak už jen maliník a hodně přírodní zeleninky a ovoce a malý byl: 39+3 - 3300g, 50cm
Není tady
Defi, já jsem brala do půlky druhého trimestru Elevit Pronatal obden na střídačku s listovkou. Pak už jen kvanta ovoce, zeleniny, ryb, masa atd.
Porodní míry byly ve 40+1 3950g a 51cm, já jsem nabrala 18kg, z toho 14 je už dole.
Není tady
Tak já brala I. trimest Calibrum baby plan a pak Mamavit...ale přiznám se, že ne každý den...občas jsem zapomněla. Přibrala jsem 10,5kg, Ondra se narodil 9 dní před TP a vážil 3590g.
Není tady
Ahojky já nebrala nic dělalo se mi z toho špatně.
A jaroušek se narodil 10 po TP 41+3 a měl 3760g52cm.
A přibrala jsem 13kg.A měla jsem to dole cca 2měsíco po porodu ted mám ještě o 10kg mín.Mě vycucl kojením chlavně že chutnalo.:-)
Není tady
Ahoj, taky přispěju svou troškou do mlýna
takže 3.měsíce před těhotenstvím + I. trimestr Calibrum Babyplan + kyselinu listovou
II. a III. trimestr Calibrum Mami
Všechno 1 tabletu denně. Porodní míry Matyáška 4.22 kg a 53 cm.
Není tady
Tak já I.trimestr listovka,Babyplan,pak dva měsíce 1x denně Cal. mami,ale po rozhovoru s PA na kurzu,která vitamíny ve spoj. s vysokou váhou mimin nedoporučuje,jsem je brala jen obden s tím,že nejsem moc schopná do sebe rvát vitamíny v čerstvý zelenině a ovoci...jinak bych na to prďákovala
Obrpupík, předpokládaná váha mimča přes 4 kila,Káča měla 5 dní před termínem 3340 a 49 cm
Není tady
Docela me dostava, ze si v dnesni dobe, kdy uroven mineralu a vitaminu v pude a tudiz potom v produktech neni nic moc, nejaka zdravotnicka autorita dovoli rict, aby tehotna nebrala tehu vitaminy. Z duvodu, ze ji hrozi, ze bude mit velke dite. Ale ze jsou potraviny plne hormonu, antibiotik a dalsich chemikalii, to uz si asi nikdo dohromady s vetsi vahou miminek nedava, ze? Kez by lide pouzivali vice selskeho rozumu.
Není tady