29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jé defí gratuluju a já nic nebrala a baruš 3,7kg
Není tady
ja brala prvni trimestr calibrum baby plan, pak calibrum mami (ale jen jednu tabletu misto dvou) a mala mela 3.78 (ale ja jsem prenasela a pak byla vyvolana, tak kynula a kynula )
Upravil(a) akar (30. 3. 2009 18:34)
Není tady
Jste zlatíčka tak už vás mám pěkně zařazený na první tsránce a nakonec udělám statistiku
Kačí - díkes
Není tady
1. prenatal vitamíny celý těhu váha 4,14
2.calibrum babyplan před těhu ještě první 3M poté calibrum mami do konce těhu váha 3,63
3. calibrum babyplan první 3M poté mamavit do konce těhu váha 2,82
Upravil(a) Novia (30. 3. 2009 18:58)
Není tady
Celé těhotenství mamavit - jednu tabletku obden a malá měla 3950g a 51cm.Kdyby se potvrdilo nabývání hmotnosti podle vitamínů,tak si nechci představit kolik by malá měla mít,kdybych je brala denně .Já jsem přibrala 13kg a po porodu byli hned pryč.
Není tady
ahojky, já brala calibrum babyplan, calibrum mami a malá měla 2300g a 48cm 39tt
Není tady
Brala jsem denně Gravital a M. měla 4,05 kg. Ale rozhodně si nemyslím, že to bylo tím. U nás v rodině se nevyskytují děti s porodní váhou nižší než 4 kg
Já nabrala 24 kg a dole byly za 7 měsíců.
slunicko napsal(a):
PetaZ napsal(a):
slunicko napsal(a):
já brala první trimestr calibrum baby plan, potom nic a porodní váha 2,80kg, ale nabrala sem 18kg, ale už je 20 dole
tak to je něco podobného jako u mě
Já nabrala 20kg a shodila do 3/4 roku 30kg...
no jo, jenže já už teď vážím 43 kg, to by ze mě nic nezbylo
43kg mrkla jsem na fotky, ale vypadáš zdravě
No, jestli po druhým těhu zhubnu dalších deset kilo navíc, tak to budu dachau
Není tady
Ahojky Defi, co to vidím v metříku
...držím palečky
Já brala 1.trim calibrum baby plan (podle davkovani) a pak calibrum mammi (2 za den) a porodní váha byla 3,1 kg , takže malá byla tak akorát , mamka se teda rozrostla o 18 kg,ale pak jsem se otřepala a měla o 23 kg míň
(z porodnice jsem šla o 9 kg lehčí - 4 dny mi nedali najíst
)
Přeji úspěšné odevzdání diplomky
Upravil(a) Nataly (30. 3. 2009 20:00)
Není tady
calibrum mami tak 2x-3x tydne, malá se narodila ve 41tt a měla 3,31 kg.
Není tady
Tak já calibrum baby plan před těhu asi týden a při těhu asi dva týdny ještě mám
pak tak jednou týdně listovku, porodní váha 3320g a byl "hraničně donošený"
Není tady
calibrum mami 1x denně, 2.90 kg (39tt)
Není tady
ahoj, tak mně vysvětlil dr že to není pravda s velkýma dětma/vitamínama, každopádně přidávám zkušenosti. GS babyplan (první tři měsíce) - prcek 3.9 kg (narozen 39 tt), mamavit (první tři měsíce) - prcek 3.4 kg (narozen 35+5 tt ). Velký děti mám díky těhu cukrovce a ne díky vitamínům. Zaplať bůh že už to mám za sebou
Upravil(a) Čekanka (30. 3. 2009 21:48)
Není tady
Tak já brala nejdřív calibrum baby plan a pak calibrum mami 1 tbl. denně a malá měla porodní váhu 3,05 kg
Není tady
Defi, tak já jsem první tři měsíce calibrum baby plan + kyselinu listovou, a pak každý druhý den calibrum mami, podrodní váha 3,60 kg
Není tady
Matýsek měl při narození 3670 g a 54 cm, narodil se v 38 t, a vitamíny jsem brala Materma, začala jsem je užívat až od 6. měsíce, a musím přiznat, že jsem je každý den neužívala.
Není tady
Tak u nás nejprve kyselina listová a pak calibrum mami.... porodní váha 1490 gr Terezka a Matěj 2200 gr.... Narodily se 33.týdnu.
Není tady
Vitamíny jsem nebrala ani v jednom těhu jen magnesium
V prvním těhotenství jsem přibrala 22kg, Matylda vážila 3460gr (narodila se na den přesně)
V druhém těhotenství jsem přibrala 21 kg a Žofka vážila 4140gr (přenášela jsem dva dny)
Váha byla na konci šestinedělí stejná nebo nižší než před otěhotněním
Není tady
Já nebrala žádné vitamíny, jen v prvním trimestru pravidelně listovku. Malá se narodila 4 dny před termínem a měla 2.85 kg a 48 cm.
Není tady
já nebrala nic (neumim polykat prášky ) a kluci měli 3,97 a 3,55 (druhý byl týden přenášený)
Není tady
Defi, já nebrala nic, kromě listovky, upravila jsem akorát dost jídelníček.
prcek měl 3490g, já přibrala 15kg a domu z porodnice šla s kilem navíc oproti váze před otěhu takže asi samá voda
Není tady
první syn - první trimestr mamavit, pak nějaké vitamíny, co dávala VZP - jeden za den nebo za dva dny, poslední trimestr už nic, narodil se o tři dny dřív s 3450g a 50cm
druhý syn - vůbec nic celé těhu, slabá těhucukrovka, narodil se o tři týdny dřív, 3150g a 48cm
Není tady