|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravim vsechny, resim prave svatebni cestu. Kazdy rok jezdime 2x rocne k mori, nebot ja nemam rada zimni dovolene. K mori vetsinou jedeme do Italie ci Chorvatska autem. Chtela bych aby nase svatebni cesta byla necim vyjimecna. Byli jste nekde na zajimavem miste v zahranici, ktere vas natolik okouzlila, ze byste jej doporucili? Diky moc S.

Není tady
A kolik do takového "podniku" hodláš investovat?taky je důležité vědět,co oba rádi provozujete nebo co od takové dovolené očekáváte?
Není tady
Ja mam predstavu, ze budu nekde u more a budu podnikat vylety do okoli, pripadne navsteva pamatek. Penize nehraji roli - pokud bude stat destinace za to, tak rada zaplatim. Nicmene napady typu Bora Bora, Pago Pago atd. je opravdu finanacne hodne vzdalena.

Není tady
Řecké ostrovy - jsou cenově přijatelné a já na ně nedám dopustit...byla jsem na Corfu, Krétě i Rhodosu a všechny byly
Je možné si půjčit za přijatelnou cenu auto a celý ostrov projet.
Já bych z těchto ostrovů asi volila ten Rhodos či Krétu - po celém ostrově je pěkně.
Upravil(a) Račice dračice (30. 3. 2009 15:59)

Není tady

Simonas napsal(a):
Ja mam predstavu, ze budu nekde u more a budu podnikat vylety do okoli, pripadne navsteva pamatek. Penize nehraji roli - pokud bude stat destinace za to, tak rada zaplatim. Nicmene napady typu Bora Bora, Pago Pago atd. je opravdu finanacne hodne vzdalena.
a co by chtěl budoucí manžel?
pardon, omlouvám se, že jsem vpadla do tématu, ale těch já ve dvou příspěvcích bylo opravdu moc, tak sorry ...
Není tady
No ono je to složité, my byli na Srí Lance, nejdražší jsou letenky, jídlo je tam do 60,- kč a noc v pěkném pokoji za 200,- Kč, nádherná země pro akční lidi
Jela bych hned znova
Není tady
to: sugar - abych byla spokojena. Takze to necha na me, abych vybrala. Jsme si hodne podobni, takze nemam strach, ze by se mu nekde nelibilo, kde bych to ja zboznovala. Ma jen podminku, aby tam mohl delat svuj sport. A to muze kdekoliv.

Není tady
A co takhle sladká Francie - Riviéra,Provence,lanovkou pod Mont Blanc do výšky 4000 nam.výšky(si nemůžu vzpomenout na to konkr.město teď),Monaco.Takže tady máš moře,památky,krásný pohled na horské velikány...A cestou do Francie se zastavit v Benátkách vč.noclehu.Co chybí?
Není tady