29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Diky moc a zatim ahoj a tobě přeji krasne těhotenstvi
Není tady
Debi, vyvolávačku jsem měla tuším agolutin... Jinak ms dostanu i přes utroš
Já myslí, že jsi skutečně rozhozená po tom ivf, jak já minule taky. Hlavně se neplaš a v klidku, nestresuj se. Ale i tak se někdy zázraky dějí, Zuzanka je živým důkazem
Upravil(a) sissi (1. 4. 2009 14:52)
Není tady
Deboro, bazálka teď u tebe nemá smysl, pokud bereš (brala jsi) utroš. progesteron totiž zvedá teplotu, takže stejně nepoznáš, jestli ti ji zvedl utroš nebo těhotenství.
Není tady
Dneska je to 5 den od vysazeni utroše :(Ale musim ještě počkat dokonce tydne.Dlouha doba doufam že se vyplati čekat
Upravil(a) debora (2. 4. 2009 15:13)
Není tady
Ahoj ještě mrcha nedorazila,ale dělala jsem si dnes test a je tam viditelna druha čarka.V ponděli jdu k doktorovi tak jsem zvědava co my řekne no pokud to nedostanu přes vykend.
Není tady
Není tady
Ahoj holky tak Vam moc děkuji uvidime teda v ponděli moc tomu ještě nevěřim a taky jsem to ještě nikomu neřekla jen kamaradce a přitelovi a Vam!
Není tady
Ahoj holky tak teda jsem dnes byla u doktora na ultrazvuku nejde nic vidět ale vzal my krev a zitra budu vědět vysledky.
Není tady
Ahoj Deboro na utz je jeste urcite brzy ,kolik jsi asi dni po ovulaci?Ty jsi vlastne psala ,ze mas cykly bez utrose nepravidelne ,ze?Tak to mohlo byt kdykoliv ..
Tak se zitra ozvi s vysledky a podle nich asi pujdes znovu? Hodne stesti
Není tady
Ahoj Holky tak teda nejsem těhotna .Budu se muset snažit dalši měsic .Ale ještě jsem nedostala mrchu.Mam počkat 14 dnů jestli se rozjede jinak bych musela jet znova k doktotrovi myslite že bych mezi tim mohla otěhotnět?Diky a zatim pa
Není tady
Debi, ja mam sejny problem,mrcha neprichazi a tehotna podle testu nejsem,ale mam priznaky jakoby mela mrcha prijit,ale nic a jsem z toho nervozni,protoze se chci uz vrhnout do viru CAR,aby se uz neco neco delo,nechce se mi cekat.Mysdlis,ze bych si mela jit pro agolutin.No nevim.
Není tady
Ledovečku a měříš teplotu? Že by si věděla jestli vůbec byla ovuška, jestli ne do 30. dne cyklu tak se nejspíš někde stala chyba a na agolutin bych 100% zašla, ale pokud by byla teplotka nahoře a ovuška byla, tak bych vyčkala
Není tady
Dani,
no tento mesic jsem se na to vyflakla,merim jenom v obdobi,kdy by mela byt ovulka a pak kdyz cekam mrchu,jestli klesla teplota.Mrcha dorazola dneska v noci,pomohla jsem tomu eregmou,kterou zkousim brat,jelikot by mela zvysovat chut na sex,protoze jsem jak vymyckany citron v posledni dobe a moje polovicka si zacina prudce stezovat,tak se musim nejak dostat do formy, jinak nevim.Ma to taky podporovat plodnost a upravovat mnestruacni cyklus,uvidime.No uvidime,co a jak.
Není tady