29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo měla jsem ji ale itak už jsem zmatena
Není tady
Jo měla jsem ji ale itak už jsem zmatena
Není tady
Deboro a testovala jsi dnes? Nemůžeš mít rozházené hormony nějakou stimulací před IVF? Ale i tak si myslím, že po doužívání utroše bys měla MS dostat, jestli nejsi těhotná.
Není tady
Ahoj holky tak jsem dnes testovala a pořad tam nejde vidět vice než minule tak asi těhotna nejsem a nebo je to dost brzo na testovani .Jinak ještě pořad mrcha nedorazila dnes si asi zavolam doktorovi jestli se to může stat že jsem to nedostlala
Upravil(a) debora (1. 4. 2009 10:38)
Není tady
Deboro ,tak to je zvlastni .. mozna je brzy ,treba ovulka byla pozdeji .. ale ze by ti ukazaly dva testy po sobe falesneho ducha ,to asi ne... asi bude vazne nejlepe se objednat k dr. mozna ti sam navrhne krev ..
Není tady
JA si to taky myslim odpoledne mu budu volat tak uvidime,ale asi těhotna nejsem
Není tady
Diky moooc určitě se ozvu tak zatim ahoj a měj se hezky dnes je krasně
Není tady
deboro, jdu tě trochu povzbudit já měla slabé čárky možná týden a na nějaké tlustice jsem se nedopracovala nikdy, prostě se to HCG v mý moči asi moc výrazněji neprojevovalo, nevím, ale myslím, že - stejně jako Zuzi - dvakrát duch, tio už je fakt podivný
Držím moc palce a těším se na dobré zprávy
Není tady
Ahoj Verono a byla jsi ptom těhotna,když jsi měla ty slabe čarky?
Není tady
Sisi a dostala jsi nějake leky na vyvolani měsičku tak jako ja dostala utrogestan?
Není tady
Deboro, ale Utrogestan přece není na vyvolávání měsíčků.
Není tady
ja vim ja to myslela že bez něj měsičky nedostanu
Není tady
ja jsem ho dostala abych vůbec dostala měsičky a taky proto .protže jsem řekla doktorovi že se budem snažit přirozenou cestou.
Není tady
Deboro, promiň, možná jsem přehlédla a nechce se mi k tomu vracet, ale proč ten utroš máš? Máš problémy s nepravidelným cyklem? Ńedostáváš bez něj MS?
Není tady
Nic se neděje jo nemam pravidelny cyklus beru ho 16DM po dobu 10 dnů
Není tady
a ptom bych to měla dostat,ale ted je to 4 den a nic
Není tady
A ovulaci máš? Měříš BT nebo podle zjištění dr.?
Není tady
Neměřila jsem teplotu bo jsem slyšela že utrogestan to nějak ovlivnuje ten to měsic jsem měla ovulaci podle testu.Jinak jsem ted volala doktorovi a ten my řekl že mam počkat do konce tydne a potom mam přijet.
Není tady
Jinak ta bazalni teplota se muže měřit i přes den?
Není tady
debora napsal(a):
Ahoj Verono a byla jsi ptom těhotna,když jsi měla ty slabe čarky?
Deboro - byla a jsem těhotná A měla jsem to stejně i u prvního těhu, ale to skončilo špatně ve 13 tt, ale to byla prostě genetická vada už od začátku, takže se samotným procesem oplodnění a jeho úspěšností to nemělo co dělat. Tak te´d doufám, že už to doklepeme do konce
hele, te´d u toho druhýho těhu, jsem první duchy měla 28 DC a držely se mě až do 34 DC, i když ten 34. DC lehoulince zesílil. Pak už to bylo silnější, ale stejnak nikdy ty testovací čárky nedosáhly tloušťky a sytosti kontrolních čárek A to jsem měla jak Mamatesty, tak Clearblue, tak ještě jinou značku.
Jinak u mně byla OVU asi 17- 18 DC. Taskže třeba tvoje slabá čárečka může znamenat první rozlišitelnou hodnotu HCG. To se cca ob den zdvojnásobí (někdy až za 72 hodin). Takže jestli první slabé čárky byly třeba s hodnotou HCG 25 jednotek (nejlepší mamáče už tohle rozliší), tak te´d bys třeba mohla mít tak 50 jednotek, což je teprve rozlišovací hranice pro levnější testy Chápeš, co myslím?
Jinak já neměla tlustice ani při 600 jednotkách a s gestačním váčkem v děloze
Není tady
debora napsal(a):
Jinak ta bazalni teplota se muže měřit i přes den?
nemůže. Jen ráno hned po probuzení. Pokud by ses někdy chtěla do měření BT pustit, tak doporučujeme přečíst tyhle stránky: http://merenibt.xf.cz/index2.html
nicméně, te´d ti BT bude k ničemu, protože každá ji máme jinou a když neznáš svoje nromální teploty v průběhu celého cyklu, tak te´d neodhadneš, jestli se ti drží nahoře nebo ne
Ale na těch stránkách je i jěkaý info o těhotenství, tak se podívej
Není tady
To ti moc gratuluji k těhotenstvi.jo jinak chapu tě.Volal jsem doktorovi a ten my řekl že mam počkat ale nikdy se my to nestalo že jsem to nedostala vždy jsem to dostala po vysazeni prašku ale někde jsem četla že se to může stat tak nevim budu muset počkat
Není tady