29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj chtěla jsem se zepat beru utrogestan od 16dm po dobu deseti dnů a včera jsem to měla dostat a mrcha nikde test jsem si dělala ale nejde tam nic vidět možna trochu slabši čarka.Děkuji za odpověd
Není tady
Ahoj Deboro
takze slaboucky duch se ti na testu ukazal?Nepichala jsi zadny pregnyl,ze ne? Myslim,ze jedine co ti zbyva ,je zkusit testik s odstupem dvou dni znovu ,pokud carka bude silnejsi ,je to jasne,jsi tehulka Hodne stesti
Není tady
Děkuji žadny pregnyl jsem nebrala no uvidime jak to teda dopadne byla bych moc rada.
Není tady
Jo ale minuly měsic jsem byla na ivf ,ktere nevyšlo možna že proto jsem to nedostala
Není tady
ja by som sla na krv, nevydrzala by som cakat dva dni na dalsi test
Není tady
Deboro to je mi lito s tim IVF .. chapu to dobre,ze jsi mela pozitivni testy ,ale ms dorazila,takze to nevydrzelo,nebo bylo biochemicke?
Ja to tak mela pred vanocema a po Ketu.Testy pozitivni ,pomaly narust hcg a pote velmi ranny potrat.Hned dalsi mesic jsem jako zazrakem otehotnela prirozene
Drzim pesticky ,aby tohle bylo podobne stesti Ja bych s krvi vydrzela .. proste pockej ,zkus testnout i zitra rano i pozitri... snad bude carka silnejsi
Myslim,ze vydrzet dva dny neni uz ted tak dlouho
Není tady
Ano byla jsem pozitivni ale plod se nevyvijel tak my to bylo řečeno.Byla jsem skoro 3 tydny těhotna.A bylo nebo je vš ok jak jsi otěhotněla potom mam strach kdybych dooprvdy byla těhotna ž se to stane znova a ještě k tomu neni to brzo otěhotnět?diky za opdovědi jinak mam ty same přiznaky jako minuli měsic jen mě neboli břicho.
Není tady
Zkusim testnout až ve středu ikdyž jsem netrpěliva ale zkusim to vydržet možna že budu myt takove štěsti jako ty bo se my moc nechce do dalšiho ivf mam jen jeden pokus
Není tady
Deboro ja vubec nedoufala ,ze bych mohla opravdu otehotnet ,bylo to nadherne prekvapeni.Po tom nevydarenem Ketu jsme jen byla na kontrole ,ze hcg mizi a zaroven jsme zmenili CAR ,pan dr. byl fajn ,rekl ,ze nepochybuje ,ze se nam to prirozene povede ,ja si vybrala recept na clostik na dalsi pokusy a podle rady jsme si meli uzit hezke Vanoce
Porad jsem cekala ,kdy uz bude ms ,at muzeme zacit se snazenim a nic
Nemyslim ,ze by se to nevydarene tehotenstvi muselo opakovat,ale samozrejme jsem mela dost velky strach ... Rika se,ze telo je po potratu ,nebo tehotenstvi jakoby pripravene lip na dalsi ,ze si to "pamatuje" mozna to tak je Pokud by tvoje telo nebylo pripavene otehotnet ,tak proste neotehotnis,takze timhle se nezatezuj
moc drzim pesticky
Upravil(a) Zuzanka007 (30. 3. 2009 19:28)
Není tady
TAkže jsem pocopila že maš si stejny problem jako ja že nemaš pravidelne menstruce a ovulace nebo se pletu.jinak jsme z partnerem v pořadku.Ja jsem jen zmatena že jsem to nedostala ikdyž jsem brala utrogestan nikdy se my to nestalo vždy jsem to dostala .tak nevim uvidime jinak jsi mě moc potěšila ,že by nějaka naděje že by se to podařilo nevim co bych za to dala.
Není tady
Menstruaci jsem mela hodne nepravidelnou ,tim padem ani ovulace asi moc neprobihala .. Ja mam jeden vejcovod nepruchozi ,myslela jsem ,ze sance na poceti je dost mala ,ale dr. mi to vymluvil ,konecne nekdo kdo nas netlacil do IVF Moc bych ti to prala ,tak snad to tak opravdu bude
Jenze jsem taky slysela ,ze utrogestan zbrzduje ms..
Není tady
No mě se to pravě nikdy nestalo vždy jsem to dostala měla jsem to jako hodinky proto jsem zmatena tak diky moc za odpovědi pozitři bud testovat tak jsem zvědava.Moooc bych si přala byt těhotna bez žadnych leku.Prostě přirozeně!
Upravil(a) debora (31. 3. 2009 9:53)
Není tady
Ahoj tak dneska ještě pořad nic ještě nedorazila mrcha.Budu dneska volat doktorovi a domluvim se asi na krev.
Není tady
Deboro, ale ty jsi užívala utroš do 26.dne cyklu...teď už ho nebereš, ne? Utroš brání MS, protože je to progesteron, ale jak se vysadí, progesteron klesně a MS příjde. Pokud se tak u těbe nestalo, je to velmi nadějné...i ta slabá čárečka. Sice by snad mohlo být něco málo HCG ještě v krvni z minulého těhotenství. Každopádně je velká šance těhotenství. Určitě se nemusíš bát, že je to brzy. Kdyby nebylo tvé tělo připravené, tak neotěhotníš. Na krev by se nehrnula, testnou můžeš za pár dní, není kam spěchat.
Není tady
Ahoj Iriku utrogestan jsem vždy brala od 16DMpo dobu 10 dnů a potom jsem dostala mrchu ale ted mrcha nedorazila a asi hcg z minuleho těhotenstvi nemam bo jsem byla na krev a doktor řikal že je vše ok.jinak děkuji za opdověd
Upravil(a) debora (31. 3. 2009 17:00)
Není tady
Deboro ja jsem zazila jenom jednou ,ze tu mela jedna z nas v krvi po revizi stale hcg i skoro mesic po revizi a to myslim byla docela rarita Tak snad to vazne neni ono .. dnes jsi netestovala?
Není tady
Ale ja jsem na revizi nebyla ,ale je to možne.Jinak jsem dnes netestovala budu testovat zitra rano:kapitulation:
Upravil(a) debora (31. 3. 2009 17:24)
Není tady
No ja mela tyden na zacatku ms v krvi zbytkove hcg 20 iu ,takze jsem mela malicko obavy ,aby to ten testik neovlivnilo,ale proste se mi to zdalo divne ,ze by to tak dlouho vydrzelo .. a kdyz byl testik druhy den silnejsi ,uz bylo jasne ,ze to roste ,zadne zbytky
Snad se ti zitra objevi na testu uz hezka carka neda se nic,jen cekat ,tak hodne stesti
Není tady
Deboro, taky přeji, ať je na testu brzy tlustice. Pokud se po vysazení utroše ms nedostavila, je to víc než nadějné. Mně osobně ale progesteron klesá v těle hodně pomalu.
Není tady
Holky já nevím jestli to nebude kravina, ale utrogestan se používá i na úpravu cyklu jako třeba Duphaston nebo Provera, ne? A to přece povysazení přijde menzes až po pár dnech né hned! To jen že mi to nedalo. Jinak samozřejmě pokud máš Debii na testu ducha, tak to vidím nadějně a přeji ať jsou z něj brzy regulérní // .
Není tady
Jasněže po pár dnech, zázraky se nedějí na počkání
Není tady
Ja beru utrogestan abych vubec dostala menstruaci a vždy jak jsem ho vysadila tam mrcha dorazila tak nevim ted jsem z toho jelen
Není tady
Zuzi děkuji snad to vyjde uvidime zitra
Není tady
Ted uvažuji jestli to neni tim,že jsem byla minuly měsic na IVF a proto jsem to nedostala?
Není tady
A jakou v tom hledáš souvislost? Mezitím jsi přece už měla MS, ne?
Není tady