Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 30. 3. 2009 8:56

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Twist stepper

Dobrý den všem,
chtěla bych se zeptat jestli nekdo z vás má doma Twist stepper. Uvažuji o že si ho koupím,abych měla hezčí nožičky kapitulation . Můžete mi napsat vaše zkušenosti? i s jinými stepry...

Předem moc děkuji

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#2 30. 3. 2009 9:01

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: Twist stepper

To je taový ten, jak se na něm kroutí "do stran"? va Tak ten si pořídila máma wink jen tak když se chystala cvičit jsem na nj na chvíli vlezla a asi po pěti minutách jsm měla pocit že mi upadnou lýtka lol lol lol takže na něm asi něco bude wink kdybys měla zájem, tak se jí klidně vyptám wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#3 30. 3. 2009 11:53

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Jo je to ten kroutící :)To byjsi byla hodná,kdyby jses mi poptala. A jakou má značku??

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#4 20. 10. 2009 15:03

písmenko
Host

Já ho měla půjčený na týden a musím říct, že funguje - i když jsem ho vrátila a dál to neřešila. Už po pár minutách mě šíleně bolely nohy, především stehna a bylo cítit, že zabírá i na zadeček - to podle toho, jak si na mě člověk sloupl, jestli s pokrčenýma nohama nebo spíš rovně.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí