29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doufám, že se na mě Fi ani manža nebudou zlobit, když se s vámi podělím o tu krásnou novinku, ze které se už od včerejška na jarňatech radujeme... Včera ráno v 6:51 se Fi narodil chlapeček! Míry 51cm a 3,95kg. Jméno nám zatím tatínek neprozradil, ale až se ho dovíme, hned doplním. K narození moc a moc blahopřeju a přeju hodně zdravíčka a ať jste brzy doma a užíváte si jarního sluníčka A MÁME TU JMÉNO!!! SAMUEL.
Upravil(a) Tereza82 (30. 3. 2009 20:53)
Není tady
Ještě jednou gratuluju i sem k pořádnému chlapákovi doufám, že Ti nedal moc zabrat a bude to šťastné a spokojené nedělňátko
Není tady
Fidorko,obrovska gratulace,hodne stesticka tobe a cele rodine.Mam velkou radost...
Není tady
Není tady
Fi, gratuluji Poradny macek, vim, o cem mluvim. Hodne stesti a zdravi
Není tady
jé zrovna jsem si předevčírem na Fidorku vzpomněla, že už má termín Fidorko moc gratuluju k narození chlapečka
Není tady
Fidorku - i já moc gratuluju, tedy to letí, pamatuju si, jak si nedávno hlásila //
Není tady
Blahopřeju k vytouženému miminku!
Není tady
Fidorko, moc moc gratuluju ke klučinovi.....
přeju hodně mlíčka, málo probděných nocí a ať vám všem dělá jen a jen samou radost !!!
Není tady
Veliká gratulace k nedělnímu chlapečkovi!!
Hodně zdravíčka oběma.
(nedělňátka jsou moc hodný, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti)
Fí, moc moc gratuluju ke klučíkovi A´t jste šťastní a spokojení
Není tady
Fidorko veliká gratulace k mimískovi! Přeju hodně zdraví, štěstí a spokojenosti celé vaší rodince
Není tady
mooc gratuluju Fidorkovým k Fiďátku a přeju, ať vám daří a váš malý vám dělá jen samou radost
Není tady
Fidorko tak ještě jednou sem, gratuluji moc k chlapečkovi a přeji jen to nejlepší
Není tady