Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 2. 2006 16:44

Renča2
Host

Magnetický trenažer-Orbitrack

Máte někdo zkušenosti s tímto strojem,uvažuji o jeho koupi. Díky za názory.smile

#2 4. 2. 2006 21:08

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Magnetický trenažer-Orbitrack

Ahojky, dostala jsem ho k vánocům a myslím si , že je určitě o moc lepší než třeba rotoped.No jo jen kdybych na něm cvičila pravidelně a nebyla líná. je to , ale opravdu zápřah, po pěti minutách už skoro nemlžu a tam píšou, že se má vydržet dvacet.tak třeba to vypiluju.-)))

Není tady

#3 5. 2. 2006 11:52

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj, mám ho doma. Předtím jsem měla rotoped. Na něm jsem neujela ani 2 km za dobu, co jsem ho měla. Orbitrack je daleko lepší. Vydržím na něm tak 20 min a dívám se přitom na televizi. Pořádně se zapotím. Je to dobré také na dech, člověk se natrénuje. Horší je to s výdrží. Kdybych se tak přiměla tak je již x kg dole.
Nebolí po tom kouby, protrénuješ více svalů.

[img]tp://gify.likvid.net/linky/0309_b5hbr.gif[/img]

Není tady

#4 5. 2. 2006 12:05

Renča2
Host

No,já právě rotoped už mám a vůbec ho nepoužívám,tak jsem chtěla zkusit tento stroj. Díky za názory,určitě do toho jdu a pořídím si ho.smilesmilesmile

#5 5. 2. 2006 12:40

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Renčo, podívej se na www. insportline.cz, dá se zde koupit nářadí z výstav za poloviční ceny, najdeš nabíádku v sekci druhá jakost. Nakupovala jsem tu na radu někoho z babinetu na vánoce a jsem spokojená a ušetřila jsem dost peněz.

Mája

Není tady

#6 5. 2. 2006 16:09

Renča2
Host

Májo,moc děkuji za adresu,jsou tam super nabídky. Mám už objednáno:)smilesmilebig_smile  Renča

#7 8. 2. 2006 22:12

Žena 2
♥♥♥----

Ahoj Renčo,
orbitrack je opravdu výborné věc.Jen nám už ve finále nestačila zátěž.Osobně když jsem potřebovala nějaké to kilo dolů.Z 63 na 59-58, bylo to během měsíce.Ale podotýkám, že jsem zvyklá na zátěž.Zprvu jen 2x10 min.A to po 5 ti minutách dopředu a 5ti minutách dozadu.Potom vydýchat a nějaké cvičení ze země,+ 50 shybů.Šlo to samo.Vždy u televizních novin.Dnes na něm utírám prach, protože kila jsou pryč a opravdu jsem vyhoněná z práce.Ale z domu bych jej nikdy nedala, je dobrý opravdu na vše, nohy břicho, ruce dýchání.Doporučuji.
Ve finále jsem na něm delala 40 minut, ale zase po 5ti minutách dopředu x dozadu.Připrav se na to že hodně vypotíš.

Nebojte se hledat cesty ve tmě neboť světlo nosíte v sobě a to vás povede.

Není tady

#8 9. 2. 2006 9:27

Renča2
Host

Ahoj,děkuji za instrukce,jsem ráda za každou radu. Tak teď už jen čekám až mi ho pošlou a budu moci začít se cvičením.smilesmile

#9 9. 2. 2006 13:04

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Ahoj koupila jsem si Elliptical v Hypernově. Elliptical je to samý akorát, že od firmy Olpran. Už dřív jsem četla na nějaké diskuzi upozornění, ať se nekupují stroje pod 5000 Kč, že jinak začnou dělat rámus. Nevěřila jsem, chtěla jsem podpořit českou firmu a ušetřit. Mě vyšel na 3000 Kč, jezdila jsem na něm asi měsíc (to bylo super) a pak to začalo. Klapot, hluk, rámus, nepředstavitelný rámus. Taťka to pracně celé rozebral a snad to bude kuličkové ložisko (ty svině tam dali z levného nekvalitního materiálu). Takže teď už mi tam milý Elliptical asi 3 měsíce stojí a akorát se mi na něj práší. Ale předtím to bylo fakt v poho ... takže pokud si připlatíš a koupíš si kvalitnější, tak budeš určitě spokojená

Není tady

#10 9. 2. 2006 19:23

Renča2
Host

No já si vybrala za 7500,- ale ty už byly vyprodané,tak mám objednaný za 5400,- tak uvidíme co to vydrží. Je to druhá jakost a mám ho o 2000,-levnější. Jsem na to teda zvědavá.

#11 12. 2. 2006 8:16

lemings
♥♥-----

Mám kamaráda který posiluje na vrcholové úrovni a nemůže di tento stroj vynachválit, proto Vám přeji plno krásných okamžiků při formování Vašich těl

Neexistuje něco jako nespravedlnost; vím, že žijeme naše životy, abychom se učili a bavili. Přitahujeme si k sobě problémy, abychom si na nich zkoušeli své síly... Kdybych neměl tyto problémy, měl bych jiné, které by představovaly stejnou výzvu.

Není tady

#12 3. 4. 2007 21:11

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

chtěla bych se zeptat spokojených majitelek/majitelů, na co si dát při pořizování elipticalu pozor, čemu se vyhnout, na co se naopak zaměřit....
jsem víceméně rozhodnutá do toho jít, ale jsou tu rozdílné ceny - od 3000.- až do 50.000.-, tak v nich prostě musí být nějaký rozdíl... vím, že pořídit magnetický, ale to je asi tak všechno... sad
Díky moc, za pomoc wink

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#13 6. 4. 2007 15:16

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Holčička napsal(a):

chtěla bych se zeptat spokojených majitelek/majitelů, na co si dát při pořizování elipticalu pozor, čemu se vyhnout, na co se naopak zaměřit....
jsem víceméně rozhodnutá do toho jít, ale jsou tu rozdílné ceny - od 3000.- až do 50.000.-, tak v nich prostě musí být nějaký rozdíl... vím, že pořídit magnetický, ale to je asi tak všechno... sad
Díky moc, za pomoc wink

A já se přidávám -za jakou cenu se dá pořídit takovej,kterej nebude po pár měsících vrzat a klapat?Třeba Žena2 by mohla poradit když ho má. godlike

Není tady

#14 5. 10. 2007 13:23

Dominika 22
♥♥-----

Ahojky babinetky,
já si koupila za 9000,- ve sportovkách. Také jsem si zprvu chtěla koupit za 3000,-, ale přítel říkal, jestli na tom budeš cvičit tak připlatíme. Je super u televize není vůbec slyšet. Jsou tam programy je jich asi 9 a tak si vždycky nějaký vyberu, je to k nezaplacení. Nemusím si to už manuálně řídit zátěže. Nejdříve si to dám manuálně na 1 (nejnižší zátěž) a takhle na tom jedu asi tak 5 min. abych se rozhýbala a rozcvičila a pak jedu 40 min (samozřejmě jsem začínala na 10 min.)program a po té 1 min. na nejmenší zátěž na vydýchání. A světe div se kila jdou opravdu dolů a ještě mě to na tom opravdu baví.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí