1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý den,
chtěli bychom v budoucnu koupit plochou tv aby la připevnit na zeď .Problém je jedná se o pronajatý malý byt -garsonku ,(take hlavní důvod koupě aby to uetřilo místo )a jediná strana - volná stěna je vak sadrokarton (sousedí s koupelnou).Prodavač říkal e montá na sadrokarton nedělají,nevím proč nebo na té straně je té majitelem bytu instalována i kuchyňská linka.Na jinou stranu to dát nelze,(naproti okna,strana nahoru vestavěné skříně,strana dolu vchodové dveře).A na té jediné straně kde je místo tak tam jsou i tv přípojky,kabely. Prostě nejde mi do hlavy proč by to nelo připevnit na sadrokarton stěnu ,e by neudrela asi 8-10kg a přitom kuchyňskou linku ta stěna udrí? Máte nějakou radu ,jak píi jinam to dát nelze ,jedině místo staré tv na stolek pod tu stěnu jene pak neuetříme to místo a koupě ploché tv na zeď by pro nás ztratila význam.Osobně mě tedy zajímají názory zda to na sadrokarton jde či ne. Velké úpravy bytu dělat nelze ,byt máme v pronájmu take není ná.
Není tady
No myslim, ze kdyz to unese kuchynskou linku tak televize je proti tomu nic. Asi vam to tam nechteji nasroubit, aby to nebylo na ne, kdyby neco. Treba se Ti ozve nekdo, kdo to ma taky tak... ja vic neporadim
Není tady
No,to si taky myslim e se bojí aby to třeba udrelo,ale e by sadrokartonová stěna v paneláku na sídliti byla udělaná tak e by neudrela asi 10kg tv,a tu linku jo to se mi právě nezdá.Pokud bychom si to pořídili tak jedině s montáí,protoe sami to neumíme.
Není tady
Ahoj rozo,pripevneni je mozne,provrtat diry podle drzaku skrz,a zezadu dat co nejvetsi podlozku-asi deska zezadu (jako podlozka )by byla nejlepsi,tim se ta vaha rozlozi,jde o to,jak bude ta tv velika-nase 117 vazi 35 kg.
Není tady
kozaroza napsal(a):
Dobrý den,
chtěli bychom v budoucnu koupit plochou tv aby la připevnit na zeď .Problém je jedná se o pronajatý malý byt -garsonku ,(take hlavní důvod koupě aby to uetřilo místo )a jediná strana - volná stěna je vak sadrokarton (sousedí s koupelnou).Prodavač říkal e montá na sadrokarton nedělají,nevím proč nebo na té straně je té majitelem bytu instalována i kuchyňská linka.Na jinou stranu to dát nelze,(naproti okna,strana nahoru vestavěné skříně,strana dolu vchodové dveře).A na té jediné straně kde je místo tak tam jsou i tv přípojky,kabely. Prostě nejde mi do hlavy proč by to nelo připevnit na sadrokarton stěnu ,e by neudrela asi 8-10kg a přitom kuchyňskou linku ta stěna udrí? Máte nějakou radu ,jak píi jinam to dát nelze ,jedině místo staré tv na stolek pod tu stěnu jene pak neuetříme to místo a koupě ploché tv na zeď by pro nás ztratila význam.Osobně mě tedy zajímají názory zda to na sadrokarton jde či ne. Velké úpravy bytu dělat nelze ,byt máme v pronájmu take není ná.
A nebo to vyřeit teď moderním panelem, který je ca. 100 - 200mm odsatzený od stěny a na něm je televize přidělaná a navíc se tam dají schovat kabely a podsvítit televize "zezadu"... Pokud by byl zájem, můu někde vytrachat nějáký obrázek pro ilustraci mylenky ;-)
Není tady
H2SO4 napsal(a):
kozaroza napsal(a):
Dobrý den,
chtěli bychom v budoucnu koupit plochou tv aby la připevnit na zeď .Problém je jedná se o pronajatý malý byt -garsonku ,(take hlavní důvod koupě aby to uetřilo místo )a jediná strana - volná stěna je vak sadrokarton (sousedí s koupelnou).Prodavač říkal e montá na sadrokarton nedělají,nevím proč nebo na té straně je té majitelem bytu instalována i kuchyňská linka.Na jinou stranu to dát nelze,(naproti okna,strana nahoru vestavěné skříně,strana dolu vchodové dveře).A na té jediné straně kde je místo tak tam jsou i tv přípojky,kabely. Prostě nejde mi do hlavy proč by to nelo připevnit na sadrokarton stěnu ,e by neudrela asi 8-10kg a přitom kuchyňskou linku ta stěna udrí? Máte nějakou radu ,jak píi jinam to dát nelze ,jedině místo staré tv na stolek pod tu stěnu jene pak neuetříme to místo a koupě ploché tv na zeď by pro nás ztratila význam.Osobně mě tedy zajímají názory zda to na sadrokarton jde či ne. Velké úpravy bytu dělat nelze ,byt máme v pronájmu take není ná.A nebo to vyřeit teď moderním panelem, který je ca. 100 - 200mm odsatzený od stěny a na něm je televize přidělaná a navíc se tam dají schovat kabely a podsvítit televize "zezadu"... Pokud by byl zájem, můu někde vytrachat nějáký obrázek pro ilustraci mylenky ;-)
Vytrachej, mne by to zajímalo, protoe to časem budu řeit.
Jinak - pro uchycení linky se do sádrokartonu dává dřevěná deska, normálně i pro uchycení té televize, ale to si majitel musí říct dopředu, kam tu desku přesně chce.
Není tady
10 kg? Nevím, jak velkou televizi plánuje, ale standardní plazmy i LCD mají alespoň 25-30 kg a ty větí klidně 50-60 kg i víc. Já se bojím to dát i do zdi, nato do sádrokartonu.
Není tady
nase visi na zdi,na zeleznem ramu,a protoze manza je Ferda Mravenec-prace vseho druhu.a mooooc sikovnej,udelal to na elektriku a na dalkove ovladani,kdyz se nepouziva je na zdi jako obraz,pak vyjede jak si ji nastavim,moooc fajn vec,je to sikovnicek!!!!!
Není tady
amely napsal(a):
Vytrachej, mne by to zajímalo, protoe to časem budu řeit.
Jinak - pro uchycení linky se do sádrokartonu dává dřevěná deska, normálně i pro uchycení té televize, ale to si majitel musí říct dopředu, kam tu desku přesně chce.
Tak je to tady - je tam obraz, ale místo toho by byla ta talevize:
Tady je vidět, e to s tou televizí jde
Není tady