Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 3. 2020 0:26

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Homeopatika - nespavost

normální chlap napsal(a):

To není názor, ale klinická studie, čili prokázaná fakta smile

Jo. Mám mnohaleté zkušenosti z toho, jak se dělají nějaké klinické, nebo jiné průzkumy v ČR. Byla jsem často respondentkou, ale i zadavatelkou oněch průzkumů. Nikdy jsem do toho nešla se záměrem nějak je zkreslit, ale přesně vím, jak se to dělá...

Bohužel, a vlastně někdy i bohudík.

Upravil(a) rina (9. 3. 2020 0:30)

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#27 9. 3. 2020 0:33

normální chlap
♥♥♥♥♥♥-

Možná nevíš, že většina léků a léčebných postupů v klinických studiích selže (nebo korektněji řečeno, jejich účinnost se nepotvrdí). Právě proto se ty studie dělají, aby se oddělily představy, názory a zbožná přání od faktů smile

Není tady

#28 9. 3. 2020 7:43

veveřice77
♥♥-----

S homeopatiky mám taky osobní zkušenost. Fungují, a fungují skvěle. Ovšem je potřeba, aby je měl v rukou dobrý homeopat, ne aby je doporučoval lékárník, který neví, která bije a o pacientovi neví zhola nic.
Já je beru už dlouho na různé potíže, a nemůžu si je vynachválit. Ale ordinuje mi je můj homeopat, který mě zná dlouhá léta a zná celou moji anamnézu dopodrobna.  Stejně tak je používám pro dceru, třebas na  akutní stavy při virózách nebo nachlazení, i při nevolnosti. Ale opět vždycky konzultuji s homeopatem.

Není tady

#29 12. 3. 2020 21:55

Jarka3
♥♥-----

Petulis: To verim, pro me jsou take zazrak,při cem jsem potrebovala, pomohly!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí