Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 29. 3. 2007 17:16

Eduš
♥♥-----

Re: plastika ocnych viecok

To je prima, že jsi spokojená, jsem ráda když slyším o spokojenosti.To přeju všem děvčatům, které jsou před i po operaci.At se všechny dobře hojíme.

Není tady

#127 16. 4. 2007 15:05

marianka
♥♥-----

Kubule napsal(a):

Tak mámu už jsme viděla. Horní víčka jsou úplně v pohodě a má je hezky vidět, spodní - ta jizva není vůbec vidět - nechápu to a to je tak 05 cm pod řasami. Jediné co je: tak že je oteklá a vybarvená, ale myslím, že až to bude tak týden po vyndání stehů - bude to bomba!!! Vidím to sama na sobě - ten výsledek je vidět každý den víc a víc

já nemám jizvy vidět vůbec, jsem po operaci vrcních i spodních víček, ty spodní jsou dělaný tak, že to je skoro v řasách, takže tam spíš znikne taková jakoby oční linka smile, alespoň já to tak mám, jako bych měla namalované oko. A ty vrchní víčka tam nemám vůbec nic. Oči se vyjasní, ale vrásky nezmizí dumbom bohužel

Není tady

#128 29. 4. 2007 14:30

boubelka123
♥------

Pro všechny holky, které zajímají plastické operace víček.tummenupp
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY.  Operace očních víček - Blepharoplastika   –  je na adrese :  http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … nich-vicek

Není tady

#129 1. 5. 2007 20:36

Kubule
♥♥-----

Koukala jsme na to  -tohle vidět před tím než jsme to absolvovala tak na to nejdu.

boubelka123 napsal(a):

Pro všechny holky, které zajímají plastické operace víček.tummenupp
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY.  Operace očních víček - Blepharoplastika   –  je na adrese :  http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … nich-vicek

Není tady

#130 9. 8. 2015 12:13

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Prosim, nevite nahodou nekdo, jestli nekde delaji operaci vicek za vouchery?

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#131 17. 9. 2015 17:46

Felicienne
♥------

Dorka napsal(a):

Prosim, nevite nahodou nekdo, jestli nekde delaji operaci vicek za vouchery?

Kdyby jsi prosím něco takového našla, bylo by to super smile Už nad tím přemýšlím delší dobu smile

Není tady

#132 17. 9. 2015 20:51

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Nenasla. Hledaly aj dcery, na netu, a  nic... sad

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí