29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je prima, že jsi spokojená, jsem ráda když slyším o spokojenosti.To přeju všem děvčatům, které jsou před i po operaci.At se všechny dobře hojíme.
Není tady
Kubule napsal(a):
Tak mámu už jsme viděla. Horní víčka jsou úplně v pohodě a má je hezky vidět, spodní - ta jizva není vůbec vidět - nechápu to a to je tak 05 cm pod řasami. Jediné co je: tak že je oteklá a vybarvená, ale myslím, že až to bude tak týden po vyndání stehů - bude to bomba!!! Vidím to sama na sobě - ten výsledek je vidět každý den víc a víc
já nemám jizvy vidět vůbec, jsem po operaci vrcních i spodních víček, ty spodní jsou dělaný tak, že to je skoro v řasách, takže tam spíš znikne taková jakoby oční linka , alespoň já to tak mám, jako bych měla namalované oko. A ty vrchní víčka tam nemám vůbec nic. Oči se vyjasní, ale vrásky nezmizí
bohužel
Není tady
Pro všechny holky, které zajímají plastické operace víček.
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY. Operace očních víček - Blepharoplastika – je na adrese : http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … nich-vicek
Není tady
Koukala jsme na to -tohle vidět před tím než jsme to absolvovala tak na to nejdu.
boubelka123 napsal(a):
Pro všechny holky, které zajímají plastické operace víček.
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY. Operace očních víček - Blepharoplastika – je na adrese : http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … nich-vicek
Není tady
Prosim, nevite nahodou nekdo, jestli nekde delaji operaci vicek za vouchery?
Není tady
Dorka napsal(a):
Prosim, nevite nahodou nekdo, jestli nekde delaji operaci vicek za vouchery?
Kdyby jsi prosím něco takového našla, bylo by to super Už nad tím přemýšlím delší dobu
Není tady
Nenasla. Hledaly aj dcery, na netu, a nic...
Není tady