6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Som tiez cakatelka, ale pocitam okolo 14 000,- krat 2. Ku komu ides?
Není tady
idem do BA do Ruinovskej nemocnice, operova ma bude primár Vlastibor Minarovjech. On mi robil predtým nos a prsia a som s ním vežmi spokojná. Len je troku drahí.
Není tady
v podstate sa operácie nebojím, mám len strach, e výsledok nebude taký, aký očakávam a bojím sa, e si doivotne budem musie jazvy zakrýva make upom a očnými tieňmi. A ty ide ku komu?
Není tady
o nom som pocula, v dobrom, ako dlhu ma cakacku, co to u neho stoji? Kedy ides? Mne to budu robit tiez v BA, len este neviem 100% kto. Rozmyslam nad Fabrym, z Posonium kliniky na Tehelnej.
Není tady
Mala som to naplanovane na februar, ale som mala mensi uraz s chrbtom, tak som to musela odlozit na neurcito. Hned, ako budem moct, idem do toho.
Není tady
pôvodne som chcela ís k Fábrymu, ale sestrička, ktorá s ním pracuje, kedysi pracovala aj s Minarovjechom a povedala mi, e Fábry nie je a taký odborník. Nechcem a odhovára, nemám s Fábrym skúsenosti, ale s Minarovjechom som spokojná.
Není tady
jazviciek sa nebojim, ze vraj su skoro neviditelne uz po par tyzdnoch, to hovoria tia co to absolvovali.
Není tady
Kubule, si spokojna s jazvickami?
Není tady
Katarina napsal(a):
pôvodne som chcela ís k Fábrymu, ale sestrička, ktorá s ním pracuje, kedysi pracovala aj s Minarovjechom a povedala mi, e Fábry nie je a taký odborník. Nechcem a odhovára, nemám s Fábrym skúsenosti, ale s Minarovjechom som spokojná.
No prave, neviem, Fabry mi bral nejake materske znamienka, nezijem na Slov., a mama byva blizko jeho kliniky, ale do Ruzinova je to od nej tiez blizko:supr:. Pocula som tiez o Chirkoze, tak neviem.
Není tady
Kubule napsal(a):
Katarina napsal(a):
napíte mi prosím, kto vás operoval a kožko vás to stálo?
MUDr. Sirotek Petr
www.chirurgiesirotek.cz
jsou tam uvedené i ceny. Mě to stálo včetně předoperačního vyetření 9.300,-
K nemu by som isla uz len preto, ze si spokojna. Vyzera ako odbornik, ale mamu mam v Bratislave, tak musim tam. Bude ma rozmaznavat, a mozme cele dni klebetit! Cena je dobra tiez. Tvoja maminka je spokojna tiez? Este asi nevie, ma to moc cerstve.........
Není tady
Máma uvidí výsledek teprve zítra, ale na ádné bolesti si nestěuje.
S jizvičkami jsme spokojená - kdo to neví, ten to nepozná.
Není tady
To je super, nech sa rychlo hojite, kocicky nase. Dufam, ze zajtra nam das vediet.
Není tady
Jo dám, sama jsme na mámu straně zvědavá, protoe u ní to bude vidět jetě víc.
Není tady
Tak mámu u jsme viděla. Horní víčka jsou úplně v pohodě a má je hezky vidět, spodní - ta jizva není vůbec vidět - nechápu to a to je tak 05 cm pod řasami. Jediné co je: tak e je oteklá a vybarvená, ale myslím, e a to bude tak týden po vyndání stehů - bude to bomba!!! Vidím to sama na sobě - ten výsledek je vidět kadý den víc a víc
Není tady
Kubula, diky, a vyplo to mamicke aj licka? Aspon trochu?
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Kubula, diky, a vyplo to mamicke aj licka? Aspon trochu?
To zatím není moc vidět, protoe tam jsou jetě pořád otoky a modřiny
Není tady
Kocky, drzte sa!!!
Není tady
Tak mě po operaci jizvičky troku zčervenaly - ale jde to zamaskovat. Doktor mě na to při vyndavání stehů upozorńoval, a se nelekám, e po týdnu jizvy zrudnou a zvýrazní se. Tak jsm ezvědavá za jak dlouho pak vyblednou. pokud někdo máte zkuenosti budu ráda za radu
Není tady
on ich asi podrazdil, jak vyberal stehy, nie?
Není tady
Nemám skúsenost s jazvami na viečkach ale jazvy po zväčení pŕs boli najskôr výrazné, a som sa zžakla, ale potom vežmi rýchlo vybledli a sú nakoniec takmer neviditežné. Podža mňa vežmi záleí aj na chirurgovi, ako dobre ti viečka zail. Ale počula som aj o peciálnych náplastiach na jazvy... alebo o laserovom odstránení jaziev.
Podža mňa sa nemá čoho bá, o pár týdňov bude dokonalá!!!
Není tady
Tak týden po vyndání stehů jizvičky zrudly přesně jak řekl doktor, měla jsem z toho celkem obavy ale teď to po týdnu začlo konečně blednout a myslím e to jde zase k lepímu.
Není tady
Kubule, to bude v pořádku,jizvičky krásně zblednou, u mě po 1 měsíci vůbec nebyly vidět.Aco maminka, jak je na tom, napi.Já jsem po dol. víčkách u 4 měsíce a stále mám problémy.Zůstávají mě otoky u vnějích koutků. Ale to je tím, e se patně hojím a mám více let.Nechci nikoho strait, je to opravdu individuální a já jsem otokový typ.Ozvi se.
Není tady
Edu napsal(a):
Kubule, to bude v pořádku,jizvičky krásně zblednou, u mě po 1 měsíci vůbec nebyly vidět.Aco maminka, jak je na tom, napi.Já jsem po dol. víčkách u 4 měsíce a stále mám problémy.Zůstávají mě otoky u vnějích koutků. Ale to je tím, e se patně hojím a mám více let.Nechci nikoho strait, je to opravdu individuální a já jsem otokový typ.Ozvi se.
Máma vypadá dobře, horní víčka jsou úplně v pohodě. Dolní - má tam pořád jakoby pteklé pytle, ale myslím, e to je od těch modřin co měla. U ní to bude chtít asi víc času - nemyslím kvůli věku, ale ta dolní jsou troku větí zásah. Má strach e nesplaskne, ale já myslím e ano.
Není tady
Kubule,pozdravuj maminku a řekni jí, e se to spraví. Jen to bude asi déle trvat. Já mám problémy i po 4 měsících.Taky doufám, ese jetě aspon troku vylepím. A co Ty? Jsi určitě spokojená,ve chce čas a budeme krásné.
Není tady
Edu napsal(a):
Kubule,pozdravuj maminku a řekni jí, e se to spraví. Jen to bude asi déle trvat. Já mám problémy i po 4 měsících.Taky doufám, ese jetě aspon troku vylepím. A co Ty? Jsi určitě spokojená,ve chce čas a budeme krásné.
Já jsem opravdu spokojená, u jsem si na sebe tak zvykla, e si říkám e jsme takhle vypadala vdycky.
Není tady