18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Buba 1 napsal(a):
poslala som ti SZ.
doufám, e fotky doly??
Není tady
Kubule, super, super, super. VYZERA TO VELMI DOBRE. Hojenie ide rychlo. Si kocka, dakujem moc krat, a prosim, informuj nas nadalej. Ja viem, ze to vyznie blbo, ale tesim sa na operaciu!
Není tady
Kubule, ak ti to nevadi, kolko mas rokov?
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Kubule, ak ti to nevadi, kolko mas rokov?
v únoru mě bylo 33. Zeptám se taky kolik je Tobě?
Není tady
44, zdala si sa mi mladucka, ale mas to pekne, a budes to mat esta krajsie, vraj sa to usadza niekolko mesiacov. Normalne sa tesim, len musim vydrzat, takze 3 tyzdne dovolenky mi budu stacit?
Není tady
Buba 1 napsal(a):
44, zdala si sa mi mladucka, ale mas to pekne, a budes to mat esta krajsie, vraj sa to usadza niekolko mesiacov. Normalne sa tesim, len musim vydrzat, takze 3 tyzdne dovolenky mi budu stacit?
Jo to si myslím bohatě stačí. Máma byla i na dolních a je pěkně oteklá - ale nic jí nebolí (a ani při operaci nic necítila). Má dovolenou naplánovanou týden ale asi by si to měla jetě o týden prodlouit. To hojení jde straně rychle - kadý den byl hrozně moc znát rozdíl. Měli jsme výhodu, e tento lékař dává celkovou oblbovačku a tak na to nemám ádné patné vzpomínky. Jednou jsem si nechala odstraňovat pihu na rtu - pouze mě píchl znecitlivující injekci do rtu a myslela jsme e vylítnu z kůe. Takhle jsem dostala tamrdli oblbovačky do íly a bylo mě hej. Mám prosbu neposlal bys mě taky foto
Není tady
pravdaze, posli e-mail
Není tady
Buba 1 napsal(a):
pravdaze, posli e-mail
lenka.kubu@centrum.cz
Není tady
Jezis, ale som sprosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
no co povies, hroza?
Není tady
Buba 1 napsal(a):
no co povies, hroza?
Proč hrůza? Ne určitě ne.
Není tady
Maly je s fotakom na prazdninach, potom ti poslem lepsiu fotku.
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Maly je s fotakom na prazdninach, potom ti poslem lepsiu fotku.
To bude hodná. Dneska jsem byla prvně v práci. ne e by se vímali očí, ale tak divně koukali - jakoby si říkali a dumali co mě divného. Jedna kolegyně mě řekla, e mám straně dlouhé řasy, jestli je nemám nalepené -nemám,ale dřív tak nevynikly,protoe na nich visely ty víčka
Není tady
to je super!!! tie rasy by ma teda nenapadli, ze sa budu zdat dlhsie , takze nikdo si nevsimol, ze si po zakroku. to je ono! A ako sa citis, pacis sa sama sebe?
Upravil(a) Buba 1 (12. 3. 2007 23:20)
Není tady
Buba 1 napsal(a):
to je super!!! tie rasy by ma teda nenapadli, ze sa budu zdat dlhsie , takze nikdo si nevsimol, ze si po zakroku. to je ono! A ako sa citis, pacis sa sama sebe?
cítím se dobře a jsem spokojená. Kolegyně v práci říká e si na mě musí zvyknout, e vypadám jinak. A nebo se stane, e se na mě někdo zadíva a řekne: ty má nějakej jinej kukuč - co je stebou??
Není tady
Kubula, ale s tym kukucom, to myslia v dobrom. A ako sa ma maminka?
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Kubula, ale s tym kukucom, to myslia v dobrom. A ako sa ma maminka?
máma vypadá kadý den lépe,ale myslím e ude vybarvená víc - jeliko měla i ta spodní víčka
Ten jiný kukuč -myleno je to v dobrém
Není tady
Povedz mamicke, ze drzim palceky. Som na nu tiez zvedava, niektori doktory neodporucaju obidvoje viecka spolu, ja by som chcela, nech sa netrapim dva krat.
Není tady
Tie sa chystám na operáciu horných aj dolných viečok a ako tak čítam, vidím, e budem potrebova minimálne 2 týdne dovolenky V iných príspevkoch som čítala, e stačí iba týdeň Teraz neviem, čo je pravda. Mono je to individuálne?
Ostávajú po operácii viditežné jazvy? Budú sa da zakry make upom?Odstránia pred operáciou mihalnice?
Není tady
Katarina napsal(a):
Tie sa chystám na operáciu horných aj dolných viečok a ako tak čítam, vidím, e budem potrebova minimálne 2 týdne dovolenky V iných príspevkoch som čítala, e stačí iba týdeň Teraz neviem, čo je pravda. Mono je to individuálne?
Ostávajú po operácii viditežné jazvy? Budú sa da zakry make upom?Odstránia pred operáciou mihalnice?
ty dva týdny jsou tak ideální. Já byla ve čtvrtek a pak jsme ten dalí týden byla doma. V pondělí v práci nikdo nic nepoznal. Je to hodně individuální. Máma je po dolních i horních a je pěkně vybarvená. Zítra jde na stehy. Řasy se před operací neodstraňují.
Není tady
Rez sa vedie tesne pod spodnymi mihalnicami.
Není tady
u sa neviem dočka operácie. Ja mám problém s vráskami pod očami, dúfam, e mi operácia pomôe...
Není tady
napíte mi prosím, kto vás operoval a kožko vás to stálo?
Není tady
Katarina napsal(a):
napíte mi prosím, kto vás operoval a kožko vás to stálo?
MUDr. Sirotek Petr
www.chirurgiesirotek.cz
jsou tam uvedené i ceny. Mě to stálo včetně předoperačního vyetření 9.300,-
Není tady
Katarina napsal(a):
u sa neviem dočka operácie. Ja mám problém s vráskami pod očami, dúfam, e mi operácia pomôe...
Pod ocami to vypne, ale vejariky smiechu neodstrani.
Není tady