18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BEBEA napsal(a):
To chce říct,e doktorka Moidlová tě operovala?Vdyt je koařka.
No to jsem teda říct nechtěla , je to název kliniky, operoval mě doktor Andej Sukop:rock:
Není tady
BEBEA napsal(a):
To chce říct,e doktorka Moidlová tě operovala?Vdyt je koařka.
no to jsem pochopitelně netvrdila dr. Moidlová je pouze v názvu kliniky, operoval mě dr. Sukop Andrej
Není tady
U tak půl roku uvauji o operaci horních víček a chtěla bych se zeptat,zda někdo nebyl u nějakého odborníka v Brně?
Není tady
tNevím ,kdo jsi ty,já jsem spokojená pacientka dr.Tocikové,byla jsem na zvětení prsou,chodím k ní roky na Botox a několik lidí z mého okolí bylo u ní na liposukci.Nevím ,proč bych měla psát adresu na někoho jiného,kdy jsem byla u ni.Snad je to o tom poradit někomu a vyvarovat ho patných rozhodnutí.Dělá to tu kadý,proto ty stránky jsou.Nevím podle čeho soudí-moná nemá koho chválit nebo nemá kdo chválit tebe.Podívej se, na stránky o nosech-to podle tebe není reklama? A proto znovu odkazuji na stránky dr.Tocíkové plastickáchirurgie.net. BEBEA
Není tady
Terry napsal(a):
Mám plastiku horních víček před pěti lety, procedenou v Praze Hloubětíně, v lokálním umrtvení, cena 8000,-. Výsledek vynikající, měla jsem velká převislá horní víčka a vypadala pořád zamračeně, výsledkem jsem byla hodně překvapená, příjemně. Přemýlela jsem o ní několik let a teď mohu říci, e jsem já hloupá nela u dávno.
Ahoj, mám asi měsíc udělanou plastiku horních víček. Jsem vcelku spokojená, oči se mi prozářily. Jen se chci zeptat, zda a jak a čím jsi si oetřovala jizvu. Zdá se mi, e mě jizva pořád táhne? Je to tím, e je to jetě čerstvé nebo u je to setrvalý stav? Prosím o zkuenosti, za které předem děkuji. M.
Není tady
Jasně, trochu mě ty jizvy taky táhly, pokud si jetě pamatuju tak asi měsíc. Mazala jsem ráno před namalováním běným krémem a večer kdy jsem se odlíčila tak taky. Hlavně moc netlač. Ono to jaksi přejde samo, najednou si uvědomí e vlasně nic necítí. Hlavně e jsi spokojená.
Není tady
terry2 napsal(a):
Jasně, trochu mě ty jizvy taky táhly, pokud si jetě pamatuju tak asi měsíc. Mazala jsem ráno před namalováním běným krémem a večer kdy jsem se odlíčila tak taky. Hlavně moc netlač. Ono to jaksi přejde samo, najednou si uvědomí e vlasně nic necítí. Hlavně e jsi spokojená.
ahoj Terry, děkuji za odpověď a za uklidnění. Nerada bych něco zanedbala. Měj se pěkně. Majka
Není tady
Chystám se na plastiku horních víček začátkem března. Chtěla bych se zeptat jestli třeba pár hodin po operaci je cítit nějaká bolest? díky
Není tady
Kubule napsal(a):
Chystám se na plastiku horních víček začátkem března. Chtěla bych se zeptat jestli třeba pár hodin po operaci je cítit nějaká bolest? díky
Ahoj, já jsem po operaci očních víček, bolest necítila vlastně vůbec ádnou, vzala jsem si 2 Ibalginy a kdy jsem přijela domů tak jsem s obklady na očích skoro celý den prospala, spí jsem je měla chodně oteklý, psala jsem tady Kubule u o téhle operaci předčti si to, a hlavně se neboj. Na spodní určitě časem také půjde
drím palce,
Není tady
mrakm napsal(a):
Kubule napsal(a):
Ahoj, já jsem po operaci očních víček, bolest necítila vlastně vůbec ádnou, vzala jsem si 2 Ibalginy a kdy jsem přijela domů tak jsem s obklady na očích skoro celý den prospala, spí jsem je měla chodně oteklý, psala jsem tady Kubule u o téhle operaci předčti si to, a hlavně se neboj. Na spodní určitě časem také půjde
drím palce,
Díky moc za odpověď. Mám na Tebe dotaz. Kolik je Ti let. Mě je 32. Víčka mě trápí u hodně dlouho, vůbec je skoro nemám vidět přes ty vaky co mám nad nima. I kdy se namaluju tak to ani není vidět. Sluně u mě hrabe, doma o ničem jiném nemluvím a jak jsme před zrcadlem tak se pozoruju a vaky nadzvedávám - jak asi budu vypadat. Nemá třeba nějaké fotky -před a po? U se straně těím, nejradi bych tam la hned zítra.
Není tady
Byla jsem na hornich i dolnich vickach a mohu jen doporucit,super pocit alespon u me,oci se opravdu rozjasni,byla jsem pred 6 lety a mam pocit,ze tak za 2 roky si to zopakuji.Mame to dane v rodine-povadla vicka a ja jsem donutila i svoji matku ale chtela usetrit a sla jinam nez ja a takovy vysledek to nebyl a jeste ji opravoval lekar po mesici jedno oko,doporucuji dobreho lekare.me bral lekar prebytecnou kuzi v oblouku oka a mamine u ras,neni to ono.Ale doporucuji je to opravdu dobry vysledek i kdyz o 10 let se neomladne.
Není tady
ZITJO napsal(a):
Byla jsem na hornich i dolnich vickach a mohu jen doporucit,super pocit alespon u me,oci se opravdu rozjasni,byla jsem pred 6 lety a mam pocit,ze tak za 2 roky si to zopakuji.Mame to dane v rodine-povadla vicka a ja jsem donutila i svoji matku ale chtela usetrit a sla jinam nez ja a takovy vysledek to nebyl a jeste ji opravoval lekar po mesici jedno oko,doporucuji dobreho lekare.me bral lekar prebytecnou kuzi v oblouku oka a mamine u ras,neni to ono.Ale doporucuji je to opravdu dobry vysledek i kdyz o 10 let se neomladne.
Ahoj,můe napsat kde a u koho jsi byla?Také se chystám,ale stále mám obavu kam jít,aby to nezkazili.Moc dík Iv
Není tady
Mám prosbičku, nemáte někdo třeba fotodokumentaci průběhu tohoto zákroku? Myslím foto před a po operaci? Díky moc za odpověď
Lenka
Není tady
Moje matka byla na plastice horních víček jetě za totality - v tehdejím Ústavu kosmetiky. Udělali jí to tam tenkrát perfektně, oči se jí prohloubily a rozjasnily. Úplně nejlepí ale bylo, e jí to odoperovali tak, e dalí zákrok u nikdy nebyl potřeba - myslím to tak, e kůe s přibývajícím věkem nezačala znovu ochabovat.
Není tady
Myslím , ze neni p.chirurg jako p.chirurg. Kazdy je na neco lepi na něco hori. Jako kadfernice, jedna perfektně striha jina jenom dobre barvi. Chtelabych podstoupit operaci ocnich viček ale mam strach volby doktora. Muze mi někdo poradit odbornika- pičku na vička abych nemusela nosit černe bryle do konce zivota. :
Není tady
julia napsal(a):
Myslím , ze neni p.chirurg jako p.chirurg. Kazdy je na neco lepi na něco hori. Jako kadfernice, jedna perfektně striha jina jenom dobre barvi. Chtelabych podstoupit operaci ocnich viček ale mam strach volby doktora. Muze mi někdo poradit odbornika- pičku na vička abych nemusela nosit černe bryle do konce zivota. :
Taky chci jít a bojím se,abych nedopadla nějak patně...Uvauji o Mětákovi jene to je tak za rok...
Není tady
Jak jsem psala mohu za sebe doporučit Mudr. Krejčíka z Gyncentra Hloubětín. Mě dělal horní víčka, stejně jako kamarádce a sestřenice u něho byla na velkém zákroku ( rekonstrukce prsu po CA a plastika břicha) taky spokojená a kromě toho je to příjemný člověk, vechno vysvětlí a má pochopení pro nae váhání. Mě pozval do ordinace na den kdy byly kontroly víček abych viděla co a jak. Sama jsem potom po operaci na kontlole zodpovídala dotazy dalích adeptek. Kdy tam tak sedíte, někdo v brýlích někdo u úplně Ok tak si uděláte nejlepí přehled co to obnáí.
A jak jsem u psala, pak jsem si řekla "e já pitomá nela u dávno".
Není tady
Ivik napsal(a):
julia napsal(a):
Taky chci jít a bojím se,abych nedopadla nějak patně...Uvauji o Mětákovi jene to je tak za rok...
No pravě take jsem myslela na Mětáka nebo ....Dolezala . U Mětáka se čeka půl roku a ja bych chtěla uz ted.
Není tady
julia napsal(a):
Ivik napsal(a):
julia napsal(a):
No pravě take jsem myslela na Mětáka nebo ....Dolezala . U Mětáka se čeka půl roku a ja bych chtěla uz ted.
....jo,půl roku čeká jen na vstupní prohlídku a na výkon dalí půlrok to mě tve,taky bych chtěla co nejdřív...asi musím počkat...jinam bych se bála...
Není tady
Kubule napsal(a):
mrakm napsal(a):
Kubule napsal(a):
drím palce,Díky moc za odpověď. Mám na Tebe dotaz. Kolik je Ti let. Mě je 32. Víčka mě trápí u hodně dlouho, vůbec je skoro nemám vidět přes ty vaky co mám nad nima. I kdy se namaluju tak to ani není vidět. Sluně u mě hrabe, doma o ničem jiném nemluvím a jak jsme před zrcadlem tak se pozoruju a vaky nadzvedávám - jak asi budu vypadat. Nemá třeba nějaké fotky -před a po? U se straně těím, nejradi bych tam la hned zítra.
jsme setejně starý a po tý operaci ti ty pytlíky úplně zmizí uvidí sama, tak za 6 týdnů po operaci bude kočka fakt , a hlavně se ničeho neboj, jen se po té operaci alespoň 6 dnů nepředkláněj, a nemá zbytečné monokly pod očima, já jsem se spodníma víčkama neměla vůbec ádné problémy ani modřiny, jen ta jizva pod řasama mě troku jakoby táhne dodnes a to jsem na tom byla 7.9.2006, kadý to má ale jiný, fotky bohuel nemám, drím pěsti, pak napi jak to dopadlo
Není tady
A horníma jsem byla před rokem v únoru a není to vůbec znát
Není tady
julia napsal(a):
Já byla na operaci očních víček u dr. Ondreje Sukopa, je to na Staroměstském náměstí, estetická chirurgie dr. Moidlové. On je fakt skvělej
pracuje normálně v nemocnici na Vinohradech, dej si do vyhledavače jeho jméno a on ti vyjede, přečti si oněm vechno, je to vyhledávaný plastický chirurg a hlavně u něj má pocit, e se sním zná celý ivot, protoe má děsně dobrej humor po celou dobu operace
Není tady
Omlouvam se za pozdni odpoved,Ivik ja jsem byla u Mudr.Pavel Hlava,drive byl primar na Homolce a ted ma soukromou ordinaci ve Varech a Praze-Ruzyni ale uz ma novou adresu,jsou tam kratke cekaci doby a prijemne prostredi i lide.Je to take nas vyborny esteticky chirurg.Vse je popsano v knize,TVAR od Karla Fahouna a Soni Stroblove,take jsem mela strach z toho jak to dopadne a hledala jsem kvalitniho lekare.Ja jsem jeste navic ujeta na astrologii a nechala jsem si vypocitat datum,kdy je to pro me bez problemu a vysli me tam vstric s datem a jak pri vickach tak pri operaci prsu jsem nemela sebemensi problem a mohu rict,ze jsem necitila ani zadnou bolest,absolutne bez komplikaci.Drzi palce a stoji to opravdu za to,vicka me visela uz hodne a prsa to byla hruza,pribrala jsem 30 kg kdyz jsem byla tehotna a pak po zhubnuti to odnesly prsa,nemohla jsem chodit ani v plavkach,chodit jo ale ne se predklanet,zbyla jen vytahana kuze.
Není tady
Mile dievcata, kolko vam trvali, priblizne, modriny? Je lepsie si dat urobit spodne a vrchne spolu, alebo samostatne? Chcem si to nechat urobit koncom marca, zaciatkom aprila, tak mam najvyssi cas sa rozhodnut.
Není tady
Posuvam
Není tady