18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hladam zeny, ktore maju plastiku ocnych viecok, hornych, pripadne aj dolnych. Ako ste spokojne s vysledkom, je pravda, ze vyzerate o 8-10 rokov mladsie, uvitam vsetky dobre i zle skusenosti. Chcela by som si to dat spravit. Co hovoria lekari je jedna vec:P, co zeny so skusenostou s touto plastikou moze byt ine;).Vopred dakujem.
Není tady
Moje mamča má plastiku horních víček. Tedy, e by vypadala o 10 let mladí, to tedy nevypadá. Ale je s výsledkem spokojená.
Není tady
Dakujem, rozmyslam nad touto operaciou, a preto zistujem, co sa da.
Není tady
Mám udělaná spodní víčka od listopadu a jsem velice spokojená, měla jsem vaky/ ne pytlíky/ pod očima snad u od 20 ti let.moje dcera, které je 16 je má taky, je to jednak dědičné a jednak jsem někde četla, e je to věc zaívání. No prostě vaky jsou pryč, kruhy pod očima hodně pryč, e vypadám mladí, okolí říká, e ano, nevím, jestli o 8 let, ale je fakt ten, e mi nikdy i přes mé "vaky" nikdo věk který mám nehádal, ale já se cítím velice dobře. Řekla bych, e i vrásky, které u se kolem očí objevovali jsou částečně pryč. Take jestli váhá ... mohu doporučit, jizvička není vidět, na leaserovou operaci jsem byla u moc stará :-(, ale mě to nevadí, ta leaserová neńí prý tak kvalitní, ale nemohu posoudit. la jsem do toho, zvlá kdy jsem si vzpomněla na svého otce a mé 3 bratry, vichni v rodině to máme a s přibývajícím věkem je to horí. DIvim se, kdy vidím některé herce a herečky, e si to nenechají udělat. Finančně to není a tak hrozné 9000.- Kč, tak drím pěstičky k rozhodnutí
Mám plastiku horních víček před pěti lety, procedenou v Praze Hloubětíně, v lokálním umrtvení, cena 8000,-. Výsledek vynikající, měla jsem velká převislá horní víčka a vypadala pořád zamračeně, výsledkem jsem byla hodně překvapená, příjemně. Přemýlela jsem o ní několik let a teď mohu říci, e jsem já hloupá nela u dávno.
Dakujem, myslim, ze do toho pojdem. Kolko sa to asi hoji, kolko dovolenky ste potrebovali, mali ste nejake komplikacie?
Není tady
Kup si gelové poltářky na chlazení, chladit dva dny důkladně, raději leet, moc se nepředklánět. Na operaci jsem byla ve čtvrtek, v pondělí jsem la do práce v brýlích, prodávám v obchodě s autodíly. Hlavně nepředklánět.
Rozhodně není třeba se bát. Přeju rychlé uzdravení a velkou spokojenost s výsledkem.
Dakujem, len by ma este zaujimalo, ako dlho ste boli pod lekarskou kontrolou? Myslim tym vybratie stehov a podobne, ako reagovalo vase okolie- hlavne ti, ktori nevedeli, ze idete na plastiku, ja mam pri ociach vrasky- vejariky od smiechu , pomohlo vam to i na tieto vrasky?
Upravil(a) Buba (12. 3. 2006 23:14)
Není tady
pilonka napsal(a):
Buba napsal(a):
Hladam zeny, ktore maju plastiku ocnych viecok, hornych, pripadne aj dolnych. Ako ste spokojne s vysledkom, je pravda, ze vyzerate o 8-10 rokov mladsie, uvitam vsetky dobre i zle skusenosti. Chcela by som si to dat spravit. Co hovoria lekari je jedna vec:P, co zeny so skusenostou s touto plastikou moze byt ine;).Vopred dakujem.
Před měsícem jsem byla na dolních víčkách a jsem maximálně spokojená.
Cítím se dobře,oči se jakoby rozjasnili,jizvy nejsou vidět.Obličej omládne,ale nevím jestli o 8-10let.Jdi do toho!
Přemýlím o plastice dolních víček ji několik let,ale přiznám se, e z toho mám hrozný strach. Nejhorí je asi představa, e u toho budu při vědomí. Jsem na oči hrozně citlivá, vadí mi kdy mi na ně někdo sahá, mám problém i u kosmetičky, nesnesu ani kdy mám oči překryté např. tampony. Nedovedu si vůbec představit, e mi někdo řee u oka skalpelem. Můu se zeptat, kde Vám to dělali a jak taková operace dlouho trvá? Pravdou je, e ze svých vaků pod očima mám pěkné depky a ráda bych se dopracovala k tomu, abych si je nechala odstranit. Díky.
Není tady
Zopakuju to co jsem psala nahoře, není čeho se bát !!! Horní víčka mi dělali v lokálním umrtvení. Já mám zase problém s narkózou, straně po ní zvracím co jsem si neuměla představit, seívaná víčka a hlava v kýblu. Bylo to úplně bez problémů. To umrtvení je trochu neetrné, asi jako by ti hodně nelítostně kubali obočí. Pak u to nic není. Já měla například největí strach z toho jak mi do očí bude svítit operační světlo. Jsem taky dost cimprlich na oči, je problé si i nakapat a nedej bůh aby mi tam něco spadlo. Ty oči si to srovnají samy. Za půl minuty to světlo přestane vadit okolí oka je necitlivé a s panem doktorem jsem si celou operaci povídala o cenách náhradních dílů na jeho auto, pracuju v oboru, bylo to docela komické. enské nebojte se toho, opravdu to nic není, ten výsledek rozhodně stojí za to !!!
K předchozímu dotazu, stehy mi vyndavali za týden, poslední kontrola byla asi za tři týdny.
S chutí do toho !!!
Jetě jedna poznámka. Víčka se dělají nejlépe na jaře a na podzim, v létě se to hůř hojí, víčka se potí a teplo tomu taky nesvědčí.
Terry, dakujem ti velmi pekne, a ako reagovalo tvoje okolie- myslim ti, co o tom nevedeli? Vsimli si to?
Není tady
Buba napsal(a):
Terry, dakujem ti velmi pekne, a ako reagovalo tvoje okolie- myslim ti, co o tom nevedeli? Vsimli si to?
Ano okolí si toho vimlo, větinou byla reakce" vy jste nějaká jiná". Pracuju za pultem v obchodě kam chodí téměř výhradně mui, ti nebývají dvakrát vímavý, a u vůbec ne kdy je člověku 45 a i ti si vimli.
Mohla bych slouit jako reklama, v mém okolí si to po mě nechali do půl roku udělat dvě prodavačky z vedlejího obchodu a slečna ve skladu kam jezdím pro zboí. Dvě s naprostou spokojeností tam co já. Ta třetí pořád spekulovala jak co nejvíc uetřit, nechala si horní víčka udělat na chirurgii v nejmenovaném severočeském městě kde se kasali jací jsou dobří. No nic moc. Je lepí se poptat na reference. Mě se můj lékař přímo zeptal zda můe mé číslo tel. dát dvěma pacientkám které se nemohou rozhodnout a chtějí se poradit s někým kdo u něho byl. Myslím e to je celkem korektní postup.
S chutí do toho a potom napi.
To je reklama!
Není tady
Nejakych masticek se nevsimejte, jsou to jen nesmyslne reklamy.
Co se tyce oprerace, jelikoz kolem oci je nejtensi kuze tak jizvy jsou velmi tenke a rychle se to hoji......a vysledky jsou (kdyz je dobry chirurg) vyborne. Je ale treba videt nekoho kdo tuto operaci od vaseho chirurga mel.
Vyborna operace dolnich vicek je takova, ze jizva je prakticky hned pod rasama. Na hornim vicku ma byt jizva tak aby se schovala kdyz mate oci otevrene. Pri zavrenych ocich ale stejne napadna neni, protoze hornim vicku neni nikdy kuze naprosto vypjata.
Bude to rozhodne k vasi velke spokojenosti jestli mate tento problem s kuzi kolem oci dosti znacny. Je pri tom ale treba takovy chirurg ktery ma schopnost pro detail (a presnou ruku) a vyrovnanost. Videla jsem pacientku, ktera mela jizvu pod jednim okem nize nez bylo treba i kdyz u druheho oka to mela vporadku. Jeji lekarka/chirurg (v Praze) byla podle meho mineni dosti nedbala a tak bych ji rozhodne nedoporucila. Vetsi mnozstvi pacientek si stezovalo a chodilo zpet na opravy (NA OPRAVU ZDARMA MATE VZDY NAROK!). Opravy byly vzdy s ochotou vykonany. Ale pacientky musely prochazet stejnou operaci znova! Nebylo to jenom ohledne oci, ale take dalsich casti tela kdy tento chirurgicka udelala jednu stranu mensi/vetsi k velke nespokojenosti pacientky. Nekolik pacientek zadalo opravu operace ocnich vicek a i po te oprave nebyly spokojene a nakonec jim to potreti delal Primar.
Po operaci ocnich vicek bolest mit nebudete, ale budete muset na klinice nekolik hodin lezet, protoze vase oci budou obvazane. Kdyz bude vse vporadku, lekar obvaz odstrani a na jizvy da bile chirurgicke pasky. Vezmere si s sebou tmave bryle a obleceni ktere se nepretahuje pres hlavu. Oci budete mit otekle, ale videt budete - domu vas musi nekdo vyzvednout autem ci vas doprovod musi zavolat taxika. Pristi den, ci dalsi vas bude chtit chirurg zase videt, odstrani chirurgickou pasku a da vam novou, pripadne zase na par dni ci v nekterych pripadech jiz zadnou.
Kazdy ma jinou plet, ale urcite za 10 dni to na vas ani nikdo nepozna. Modelka, ktera mela celkovou operaci obliceje a obou ocnich vicek byla volana za 10 dni po operaci na portretove fotografie a zvladla to bez toho aniz by se zakaznik neceho vsimnul.
Jelikoz se operace ocnich vicek dela velmi uspesne a hojeni je rychle. Jde-li vam znacne o to aby tato operace byla diskretni, doporucovala bych tyden dovolene (den operace+doma) coz vam bude bohate stacit aby jste mohla ven bez make-upu a necitila, ze musite nosit cerne bryle v praci. Venku ale pozor - tmave bryle vzdy, kdyz je slunicko. I kdyz pouzijete trochu make-upu prvnich par dni do prace, jen pro svou vlastni jistotu, budete se citit dobre.
Neni treba oznamovat spolupracovnikum a sirsi verejnosti, ze jdete na operaci, protoze jak jsem se zminila vyse, ani profesional to za cas nepozna. Necekejte, ze budete vypadat jako nekdo jiny a ze kazdy "pozna", ze jste operaci vicek mela. Budete vypadat jako jste vypadala nez se vam kuze kolem oci nahromadila, cili omladnete tim, ze nebudete vekem takova "zvadla". Take vase sebevedomi bude mnohem lepsi a to take ubere na veku. Pro lidi, kteri vas denne vidi rozdil "pred a potom" zadny viditelny vyznam nema, protoze vasemu obliceji nikdy nevenuji takovou pozornost jako vy.
Bohuzel, vejirky po strane oci vam zustanou. Jsou to mimicke vrasky, ktere nejsou ovlivneny operaci hornich/dolnich vicek. Ted se budete citit mnohem lepe a tak si pockejte az prijde na Cesky trh trvanlivy Botox na kterem se jiz pracuje a ktery je oproti tomu, co je ted k mani trvanlivy. Ohledne Botoxu pozor, vysledek trva 3-4 mesice, coz je dosti drahy spas na tak kratky vysledek.
Hodne stesti.
Není tady
Ahoj Jarmilo!
Zaujala mě tvoje zmínka ohledně trvalivého Botoxu. Mně teď doporučili na vrásky mezi obočím právě Botox, ale rozmýlím se na tím, kdy se to musí tak často opakovat. Kde jsi se o tom dozvěděla. A nebude to mít náhodou nějaký jiný název?
Díky.
Není tady
Holky, prosím vás, nedoporučil byste mi někdo plastickou chirurgii v okolí Ostravska - na plastiku očních víček, kdo byl s klinikou spokojen, dík
Zdravím vechny na netu,
mám dotaz. Na horním pravém víčku se mi u kořínků řas vytvořil vřídek, řasy v tom místě vypadaly a dle koařky pravděpodobně půjde o bazaliom očního víčka,který se bude muset chirurgicky odstranit a následně provést plastika.Jsem pěkně vyděená a stále se nemůu odhodlat s tím jít "pod kudlu", stále to odkládám. Nemá některá z vás s tímto nějakou zkuenost nebo někoho fakt dobrýho - chirurga očaře a zároveň plastického chirurga. Jsem z Teplic v severních Čechách, Ústecký kraj. Nechce se mi skončit ve 40 letech jako Quasimodo, jinak toti vypadám jetě docela dobře....
Dík za kadou informaci a přeju vem zdraví, krása přijde sama!!
naomi napsal(a):
Mám udělaná spodní víčka od listopadu a jsem velice spokojená, měla jsem vaky/ ne pytlíky/ pod očima snad u od 20 ti let.moje dcera, které je 16 je má taky, je to jednak dědičné a jednak jsem někde četla, e je to věc zaívání. No prostě vaky jsou pryč, kruhy pod očima hodně pryč, e vypadám mladí, okolí říká, e ano, nevím, jestli o 8 let, ale je fakt ten, e mi nikdy i přes mé "vaky" nikdo věk který mám nehádal, ale já se cítím velice dobře. Řekla bych, e i vrásky, které u se kolem očí objevovali jsou částečně pryč. Take jestli váhá ... mohu doporučit, jizvička není vidět, na leaserovou operaci jsem byla u moc stará :-(, ale mě to nevadí, ta leaserová neńí prý tak kvalitní, ale nemohu posoudit. la jsem do toho, zvlá kdy jsem si vzpomněla na svého otce a mé 3 bratry, vichni v rodině to máme a s přibývajícím věkem je to horí. DIvim se, kdy vidím některé herce a herečky, e si to nenechají udělat. Finančně to není a tak hrozné 9000.- Kč, tak drím pěstičky k rozhodnutí
Sem ráda e jsi sem napsala svoji zkuenost, já jsem byla na operaci horních očních víček a cystám se na spodní, ale měla jsem pooperační potíe , take jsem váhala, ale po přečtení tvého příspěvku jsem se rozhodla,díky L.
Není tady
V kolika letech jste si operaci dolních / horních víček nechaly dělat?
Není tady
Chtěla bych reagovat jetě na odpověď Jarmily, mě po operaci horních víček také dali na řezy bílé pásky, ale la jsem a 7 den na stehy a mezitím ani následně po stehách jsem ji na kontrolu nela, je také pravdou e asi za týden jsou víčka celkem v pohodě,ale bohuel kadá z nás je jiná, já měla například ihned po operaci zánět spojivek, tak si dokate představit rozřezané víčka a pálení očí, bylo to pro mě hrozných 5 dní, proto jsem váhala s operací dolních víček, ale protoe jsem spokojená s výsledkem tak na ně pochopitelně jdu i s vědomím toho e plastický chirurg, který mi dělal vrchní víčka ví o mých problémech a ihned po operaci dolních mi nasadí nějaké léky, i kdy situace se můe bohuel opakovat (
Není tady
mrakm napsal(a):
Chtěla bych reagovat jetě na odpověď Jarmily, mě po operaci horních víček také dali na řezy bílé pásky, ale la jsem a 7 den na stehy a mezitím ani následně po stehách jsem ji na kontrolu nela, je také pravdou e asi za týden jsou víčka celkem v pohodě,ale bohuel kadá z nás je jiná, já měla například ihned po operaci zánět spojivek, tak si dokate představit rozřezané víčka a pálení očí, bylo to pro mě hrozných 5 dní, proto jsem váhala s operací dolních víček, ale protoe jsem spokojená s výsledkem tak na ně pochopitelně jdu i s vědomím toho e plastický chirurg, který mi dělal vrchní víčka ví o mých problémech a ihned po operaci dolních mi nasadí nějaké léky, i kdy situace se můe bohuel opakovat (
Take jsem od včerejka po operaci spodních víček, a super, moje pooperační pocity jsou daleko lepí ne v únoru při operaci vrchních víček. Dělal mi to stejný lékař, trvalo to asi hodinu, nevím zatím jak budu vypadat za měsíc, ale doufám ety moje pytlíky a nějaká vráska zmizí, take dámy nebojte se toho, já sama jsem děsnej posera, ale tohle optavdu nic není.
Není tady
... GRATULUJI!!! napíe prosím, kde přesně a u koho jsi byla?Ráda bych si to taky dala,ale mám strach,abych se nedostala do ruky někomu,kdo by to odbyl.
Moc dík
Není tady
Ahoj, byla jsem na staroměstském náměstí Pha 1, klinika estetické a chirurgické medicíny dr. Moidlová, kdy si dá do vyhledávače na netu jen Moidlová tak ti stránka vyjede. Dnes jsem po operaci spodních víček 12 dní a absolutně nemám ádné modřiny a jsem fakt spokojená, a na to e jsem si dávala pořád pod oči led abych právě těm monclům předela a teď mám ílenou rýmu. Pytlíky pod očima a spousta vrádek je pryč, jsem ráda e jsem na to la. Jentě cena vrchní víčka cca 9000, spodní cca 11000, říkají e jsou spodní horí, ale u mne to bylo naopak, spodní super, ádný problém :supr
Není tady
To chce říct,e doktorka Moidlová tě operovala?Vdyt je koařka.
Není tady
Bohuzel, vejirky po strane oci vam zustanou. Jsou to mimicke vrasky, ktere nejsou ovlivneny operaci hornich/dolnich vicek. Ted se budete citit mnohem lepe a tak si pockejte az prijde na Cesky trh trvanlivy Botox na kterem se jiz pracuje a ktery je oproti tomu, co je ted k mani trvanlivy. Ohledne Botoxu pozor, vysledek trva 3-4 mesice, coz je dosti drahy spas na tak kratky vysledek.
Hodne stesti.
Ahoj Jarmilo,
muzes mi o tom trvanlivem Botoxu rict neco vic?
Taky jsem se ti uz nekolikrat ptala, jestli jsi doktor/sestra a kde delas, jestli mas neco udelane..??
Odpovis mi prosim?
M
Není tady