14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
čao bella,
jak děláte rýový nákyp?Díky
Není tady
Jednodue...uvařím rýi v mléku...dávám tak 20, 30 deka na litr mléka. Vaří se au do zhoustnutí. A to trochu schládně, přidám tam máslo, 10 deka cukru, 3 loutky. Směsku hodím do pekáče-půlku-na to cokoliv (jabka, tvaroh, meruňky-pak to zaliju druhou půlkou rýe a nahoru dám sníh ze 3 bílků.
Stejně tak dělám jáhlový nákyp, ale jáhly předtím spařím vařící vodou v sítku.
Není tady
Dělám podobně jako Irik, jen jetě přidávám troku skořice, cit. kůry, a půl sněhu opatrně vmíchám do rýe a půl dám na vrch. Ovoce nejraději vestky.
Není tady
Irik napsal(a):
Jednodue...uvařím rýi v mléku...dávám tak 20, 30 deka na litr mléka. Vaří se au do zhoustnutí. A to trochu schládně, přidám tam máslo, 10 deka cukru, 3 loutky. Směsku hodím do pekáče-půlku-na to cokoliv (jabka, tvaroh, meruňky-pak to zaliju druhou půlkou rýe a nahoru dám sníh ze 3 bílků.
Stejně tak dělám jáhlový nákyp, ale jáhly předtím spařím vařící vodou v sítku.
A jak to dlouho peče?A na kolik?Moc díky
Není tady