29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můžete mi prosím napsat jak děláte tyto pomazánky, já znám rybičkovou
Myslím že se do nich dává i sýr,ale nejsem si jistá!
Není tady
Vajíčkovou pomazánku dělám z vajec, taveného sýra, pomazánkového másla bez příchutě, majolky, když je Lučina tak ji tam také přidám a ještě trochu obyčejné hořčice.To vše ušlehám šlehačem, cibuli velmi najemno nakrájenou přidávám nakonec. Vejce asi 5 ks, 3 ks sýra, 3 lžíce pom.másla,5 lžic majolky a asi jedna lžíce hořčice.Solím dle chuti, přidávám trochu zeleného, pažitka,petrželka.
Česneková pomazánka je také podobná, tavený sýr, trochu majolky a česnek
Někdo dává strouhaný sýr a majolku a česnek. Opět solit dle Vaší chuti.
Není tady
dělám to přesně jako babi akorát do té vajíčkové já strouhám i trochu salámu.
Není tady
já znám jinou vajíčkovou, uvarit vejce, zloutek utřít s máslem, bilek smichat s nakrajenou sunkou(nadrobno vsechno) a nakonec s majolkou a sul a pepr...
cesnekova - taveny syr, lucina(tak pul na pul), umichat(uslehat), cesnek dle chuti, mnohdy jen lehce osolim.
Není tady
Moc holky díky, zkusím, poslala bych ochutnat, ale přes ty šňůry to moc nepůjde
Není tady
holky, šla by něčím nahradit ta majolka? konkrétně u té vajíčkové pomazánky?
Není tady
sandra napsal(a):
pokud budeš dávat pomazánkové máslo nebo ramu , tak majolku klidně vynech.Já ji nepoužívám, dávám vajíčka, měkký sýr, máslo, hořtici, cibuli, sůl , pepř,popř.kousek šunky.
Není tady
Romča napsal(a):
sandra napsal(a):
pokud budeš dávat pomazánkové máslo nebo ramu , tak majolku klidně vynech.Já ji nepoužívám, dávám vajíčka, měkký sýr, máslo, hořtici, cibuli, sůl , pepř,popř.kousek šunky.
díky, Romčo
Není tady
sandra napsal(a):
Romča napsal(a):
sandra napsal(a):
díky, Romčo
není zač, rádo se stalo
Není tady
do pomazánek se přeci dává, co najdeš v lednici, ne?
Není tady
tak tak, nikdysi nepamatuju co jsem tam všechno dala, takže vytvářím samé originály :-))))
Není tady
no toje fakt .
jenže základem vajíčkové -vajíčka.rybičkové -rybičky.česnekové -česnek. salámové-salám.atd,atd..a pak přidáváš věci dle své chuti
a pak jsou pomazky ,které opravdu ani kolikrát nevím jak pojmenovat! a to je co dům dá.
Není tady
Tvaroh, mírně jogurtu, uzené šproty, možná přisolit, cibulka - kdo má rád, navrch rajče nebo okurka.
Vejce je nejlepší natvrdo na vece nebo chlebu s máslem a se zeleninou.
Není tady
wow, vajíčkové pomazánky miluju, ale žádný vlastní recept jsem na ně zatím neměla)
Není tady
Někomu tato verze možná přijde obyčejná, ale alespoň v ní vynikne chuť vajíček
vajíčka, čerstvý sýr (ne tavený), pepř, sůl, muškátový oříšek.
Vše pořádně rozmíchat (pomáhám si mixérem) a tahle je moje nej
Není tady