|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Uoribla si niečo jesť!
Aj ja idem ksontorlovať (c)hladničku.
Není tady

Selima napsal(a):
Uoribla si niečo jesť!
jo tááák 
Není tady
Petruša napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
viki ?
koukam že máme stejný myšlenky ve stejnou dobu...

Není tady
Petruša napsal(a):
Selima napsal(a):
Uoribla si niečo jesť!
jo tááák
taky jsem to nepochňápla ... 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
viki ?
Co Je?!? Už jsem tady!!!
To ona vymýšlela kraviny, já jsem jenom šla jest!!!
A teď mě bolí břicho. 
Není tady
jsem trubka, jsem nepochopila, jak to myslíš 
Není tady
No teda baby, snad jste se o mně nebály!?! Já se mám tůze ráda, tož se někdy aj nakrmim, abych náhodou nechcípla, pak bych si móóc chyběla... 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
No teda baby, snad jste se o mně nebály!?! Já se mám tůze ráda, tož se někdy aj nakrmim, abych náhodou nechcípla, pak bych si móóc chyběla...
my jsme nemyslely že by sis něco udělala ty, ale nepochopily jsme souvislost Anjiky "něco si udělám" s tvým "tak se aspoň najíš, co jsi si udělala" jsme si s Pavlou asi seděly na vedení 

Není tady
se občas stává, no co ... ale jinak jsme úúúplně normální, viď Peťo 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
se občas stává, no co ... ale jinak jsme úúúplně normální, viď Peťo
jak jinak 
Není tady
luminka napsal(a):
Už jsem tady na tom taky pěkně závislá. Zablokovat přístup zatím nechci. Mám ale docela strach, že si to tady někdo příbuzný přečte a podle mých příhod a názorů mě pozná. Ani přezdívka mi nebude nic platná.
Podle me jsi pekne zbabela 
Není tady