|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lidi, vás to ještě baví
?
Anji - chápu tě !

Není tady
Ale Anjiko, život není Babinet. Nemůžeš nikoho blokovat, banovat a vybírat, vypínat, nečíst 
Není tady
Tak :-) použijem vulgárne výrazy a dostanem zákaz :-) a vynadám každej na tpomto fóre a ten zákaz bude trvalý :-)
Není tady

Anjika napsal(a):
Tak :-) použijem vulgárne výrazy a dostanem zákaz :-) a vynadám každej na tpomto fóre a ten zákaz bude trvalý :-)
No vidíš - když chceš, tak ti to pálí. Vidíš, že každá situace má nějaké řešení 
Není tady
No vidíš, že si to vieš zariadiť. 
Jojo - ty nám ještě ukážeš, viď? Jak malá - ještě sebou třísknout o zem a kopat nožičkama...
Není tady

Anjiko a proč chceš, aby tě zablokovali? Tak si dej pauzu a nějakou dobu sem nechoď. Nebo jenom čti. Ve spoustě vláken je mnoho zajímavého a poučného z čeho lze čerpat když mám problém...
Nemusím zakládat vlákna, jen si čtu a někdy přijdu na to, že na tom jsou lidi stejně, nebo i hůř než já. Že někdo měl podobný problém a jak ho vyřešil.
Upřímně myslím, že už jsi na babi v pozici - já mám se vším problém - a ti, co reagují, ti ani nemůžou pomoct, protože mají přístup - té není pomoci, to je pořád dokola.
Nemá cenu kolem sebe kopat, ale podle mě to víš, chytrá jsi na to dost. 
Není tady
javena napsal(a):
Anjiko a proč chceš, aby tě zablokovali? Tak si dej pauzu a nějakou dobu sem nechoď. Nebo jenom čti. Ve spoustě vláken je mnoho zajímavého a poučného z čeho lze čerpat když mám problém...
Nemusím zakládat vlákna, jen si čtu a někdy přijdu na to, že na tom jsou lidi stejně, nebo i hůř než já. Že někdo měl podobný problém a jak ho vyřešil.
![]()
Upřímně myslím, že už jsi na babi v pozici - já mám se vším problém - a ti, co reagují, ti ani nemůžou pomoct, protože mají přístup - té není pomoci, to je pořád dokola.

Není tady
javena napsal(a):
![]()
Nechápeš, že Anjika se nedokáže ovládnout, aby sem nechodila? Proto chce, aby to za ni vyřešil někdo jiný?
Anjika napsal(a):
Hele brouku tvůj prohlížeš určitě bude mít nějakou blokaci stránek, si to tam zablokuj bude klid. Až sem příště budeš chtít jít, budeš to muset odblokovat a zase zablokovat a doufejme, že tě to tak otráví, že už sem prostě chodit nebudeš.
Není tady

majkafa napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
Nemá cenu kolem sebe kopat, ale podle mě to víš, chytrá jsi na to dost.Nechápeš, že Anjika se nedokáže ovládnout, aby sem nechodila? Proto chce, aby to za ni vyřešil někdo jiný?
Chápu spoustu věcí, majkafo. Mně se jenom nechce do ní kopat, bylo by mi ze mě lidsky zle.
Ať si z mé rady vezme co potřebuje, nebo ji nemusí ani číst. Každý jsme nějaký a Anjika sama přijde na to, kdo je a co vlastně chce. Tobě to trvalo, mě taky. Anjika má na to zjištění dost času.
Není tady

Mam navod specialne pro anjiku:
1. Otevrit si nahodne NEJAKOU STRANKU v nejakem hodne cizim jazyce (dobre se osvedcila treba madarstina)
2. Skopirovat odtamtud nahodny retezec textu. (Pro blbe: oznacit mysi a pak CTRL+C)
3. Zmenit heslo do babinetu za tento nahodny retezec (Vlozit CTL+V)
4. Na babinet se uz v zivote nedostanes.
Totez muzes udelat i s emailem na ktery ti chodi heslo do babnetu. Timto zpusobem si ho zablokujes navzdy.
Není tady
Anjiko, ale vždyť Ty JSI zablokovaná - nemůžeš najít vhodný přístup k okolnímu světu. Spíš bys měla volat po odblokování 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Mam navod specialne pro anjiku:
1. Otevrit si nahodne NEJAKOU STRANKU v nejakem hodne cizim jazyce (dobre se osvedcila treba madarstina)
2. Skopirovat odtamtud nahodny retezec textu. (Pro blbe: oznacit mysi a pak CTRL+C)
3. Zmenit heslo do babinetu za tento nahodny retezec (Vlozit CTL+V)
4. Na babinet se uz v zivote nedostanes.
Totez muzes udelat i s emailem na ktery ti chodi heslo do babnetu. Timto zpusobem si ho zablokujes navzdy.

Není tady
Anjiko,tvá nabubřelost tě dělá neodolatelnou.Bohužel v tom negativném slova smyslu.Strpčuje ti to vztahy s okolím a jen dál a dál padáš do propasti své individuality.Máš pocit,..že tě nikdo nechápe i když ty vše děláš s dobrými úmysli.Když si člověk neumí rady,tak začne kolem sebe kopat a nadávat.Vztekání a nadávání,Anjiko, je slabost.Máš pocit,že tě tady holky nechápou a dělají si s tebe srandu....možná to dnes už tak je,ale na začátku tvého objevení se na Babinetu ti také radili velice vážně a každá dle svých pocitů a životních zkušeností..a jaká je odezva od tebe???....vynadám tady každé...a ani jeden názor míněný dobře jsi nepřehodnotila,nezamyslela se nad ním..Proč.Proč.Proč???!!!! Samo,že je to škoda.Škoda,ale pro tebe.Hmm.
Upravil(a) Britana (28. 3. 2009 11:36)
Není tady
idem si niečo urobiť, aj tak som všetkými neobľúbená
Není tady
Hlavne sebou.
Anjika napsal(a):
Anjiko, pochop že tímto nikoho nedojmeš . Ano máš problém, jeden a to veliký, a tím problémem jsi ty. Bože holka vzpamatuj se už konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!! A začni něco dělat.
Není tady

Anjika napsal(a):
jsi praštěná?????????
Není tady
Peťo klid, tohle je jen bububu ... necháme ji být, ona zase přijde ...
Není tady
Petruša napsal(a):
Anjika napsal(a):
jsi praštěná?????????
... Tak sa aspoň naješ, no nie? A čo si si urobila? Tiež som hladná, poraď, nemám nápad... 
Není tady
viki ?
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Petruša napsal(a):
Anjika napsal(a):
jsi praštěná?????????
... Tak sa aspoň naješ, no nie? A čo si si urobila? Tiež som hladná, poraď, nemám nápad...
Viktorko.... ???
Není tady

PPavlaa napsal(a):
viki ?
koukam že máme stejný myšlenky ve stejnou dobu... 

Není tady