Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 26. 3. 2009 22:44

Asha
♥♥♥♥---

Re: prosím administrátorov tejto stránky,

Lidi, vás to ještě baví smile ?

Anji - chápu tě !

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#52 26. 3. 2009 23:00

Majja
♥♥♥♥♥--

Ale Anjiko, život není Babinet. Nemůžeš nikoho blokovat, banovat a vybírat, vypínat, nečíst  wink

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#53 27. 3. 2009 12:46

Anjika
♥♥♥♥♥--

Tak :-) použijem vulgárne výrazy a dostanem zákaz :-) a vynadám každej na tpomto fóre a ten zákaz bude trvalý :-)

Není tady

#54 27. 3. 2009 12:52

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Anjika napsal(a):

Tak :-) použijem vulgárne výrazy a dostanem zákaz :-) a vynadám každej na tpomto fóre a ten zákaz bude trvalý :-)

No vidíš - když chceš, tak ti to pálí. Vidíš, že každá situace má nějaké řešení tummenupp

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#55 27. 3. 2009 12:52

majkafa
Host

No vidíš, že si to vieš zariadiť. lol

#56 27. 3. 2009 12:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jojo - ty nám ještě ukážeš, viď? Jak malá - ještě sebou třísknout o zem a kopat nožičkama...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 27. 3. 2009 12:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Anjiko a proč chceš, aby tě zablokovali? Tak si dej pauzu a nějakou dobu sem nechoď. Nebo jenom čti. Ve spoustě vláken je mnoho zajímavého a poučného z čeho lze čerpat  když mám problém... smile Nemusím zakládat vlákna, jen si čtu a někdy přijdu na to, že na tom jsou lidi stejně, nebo i hůř než já. Že někdo měl podobný problém a jak ho vyřešil. wink
Upřímně myslím, že už jsi na babi v pozici - já mám se vším problém - a ti, co reagují, ti ani nemůžou pomoct, protože mají přístup - té není pomoci, to je pořád dokola.
Nemá cenu kolem sebe kopat, ale podle mě to víš, chytrá jsi na to dost. stolt

Není tady

#58 27. 3. 2009 13:07

dixina
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Anjiko a proč chceš, aby tě zablokovali? Tak si dej pauzu a nějakou dobu sem nechoď. Nebo jenom čti. Ve spoustě vláken je mnoho zajímavého a poučného z čeho lze čerpat  když mám problém... smile Nemusím zakládat vlákna, jen si čtu a někdy přijdu na to, že na tom jsou lidi stejně, nebo i hůř než já. Že někdo měl podobný problém a jak ho vyřešil. wink
Upřímně myslím, že už jsi na babi v pozici - já mám se vším problém - a ti, co reagují, ti ani nemůžou pomoct, protože mají přístup - té není pomoci, to je pořád dokola.

stolttummenupp

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#59 27. 3. 2009 13:20

majkafa
Host

javena napsal(a):

Nechápeš, že Anjika se nedokáže ovládnout, aby sem nechodila? Proto chce, aby to za ni vyřešil někdo jiný?

#60 27. 3. 2009 14:17

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Anjika napsal(a):

Hele brouku tvůj prohlížeš určitě bude mít nějakou blokaci stránek, si to tam zablokuj bude klid. Až sem příště budeš chtít jít, budeš to muset odblokovat a zase zablokovat a doufejme, že tě to tak otráví, že už sem prostě chodit nebudeš.

Není tady

#61 27. 3. 2009 14:17

javena
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

javena napsal(a):

Nechápeš, že Anjika se nedokáže ovládnout, aby sem nechodila? Proto chce, aby to za ni vyřešil někdo jiný?

Chápu spoustu věcí, majkafo.  Mně se jenom nechce do ní kopat, bylo by mi ze mě lidsky zle.
Ať si z mé rady vezme co potřebuje, nebo ji nemusí ani číst. Každý jsme nějaký a Anjika sama přijde na to,  kdo je a co vlastně chce. Tobě to trvalo, mě taky. Anjika má na to zjištění dost času.

Není tady

#62 27. 3. 2009 14:21

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Anjika napsal(a):

Haloooo.....čekáme...

Není tady

#63 27. 3. 2009 16:07

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Mam navod specialne pro anjiku:
1. Otevrit si nahodne NEJAKOU STRANKU v nejakem hodne cizim jazyce (dobre se osvedcila treba madarstina)
2. Skopirovat odtamtud nahodny retezec textu.  (Pro blbe: oznacit mysi a pak CTRL+C)
3. Zmenit heslo do babinetu za tento nahodny retezec (Vlozit CTL+V)
4. Na babinet se uz v zivote nedostanes.

Totez muzes udelat i s emailem na ktery ti chodi heslo do babnetu. Timto zpusobem si ho zablokujes navzdy.

42!

Není tady

#64 27. 3. 2009 19:43

bloncka
♥♥♥♥---

Anjiko, ale vždyť Ty JSI zablokovaná - nemůžeš najít vhodný přístup k okolnímu světu. Spíš bys měla volat po odblokování  sad

Není tady

#65 27. 3. 2009 23:24

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

baba.jaga napsal(a):

Mam navod specialne pro anjiku:
1. Otevrit si nahodne NEJAKOU STRANKU v nejakem hodne cizim jazyce (dobre se osvedcila treba madarstina)
2. Skopirovat odtamtud nahodny retezec textu.  (Pro blbe: oznacit mysi a pak CTRL+C)
3. Zmenit heslo do babinetu za tento nahodny retezec (Vlozit CTL+V)
4. Na babinet se uz v zivote nedostanes.

Totez muzes udelat i s emailem na ktery ti chodi heslo do babnetu. Timto zpusobem si ho zablokujes navzdy.

lol lol lol godlike tummenupp

Není tady

#66 28. 3. 2009 10:02

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Anjiko,tvá nabubřelost tě dělá neodolatelnou.Bohužel v tom negativném slova smyslu.Strpčuje ti to vztahy s okolím a jen dál a dál padáš do propasti své individuality.Máš pocit,..že tě nikdo nechápe i když ty vše děláš s dobrými úmysli.Když si člověk neumí rady,tak začne kolem sebe kopat a nadávat.Vztekání a nadávání,Anjiko, je slabost.Máš pocit,že tě tady holky nechápou a dělají si s tebe srandu....možná to dnes už tak je,ale na začátku tvého objevení se na Babinetu ti také radili velice vážně a každá dle svých pocitů a životních zkušeností..a jaká je odezva od tebe???....vynadám tady každé...a ani jeden názor míněný dobře jsi nepřehodnotila,nezamyslela se nad ním..Proč.Proč.Proč???!!!! Samo,že je to škoda.Škoda,ale pro tebe.Hmm.

Upravil(a) Britana (28. 3. 2009 11:36)

Není tady

#67 28. 3. 2009 12:53

Anjika
♥♥♥♥♥--

idem si niečo urobiť, aj tak som všetkými neobľúbená

Není tady

#68 28. 3. 2009 12:55

majkafa
Host

Hlavne sebou.

#69 28. 3. 2009 13:27

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Anjika napsal(a):

Anjiko, pochop že tímto nikoho nedojmeš . Ano máš problém, jeden a to veliký, a tím problémem jsi ty. Bože holka vzpamatuj se už konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!! A začni něco dělat.

Není tady

#70 28. 3. 2009 17:17

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Anjika napsal(a):

jsi praštěná?????????

Není tady

#71 28. 3. 2009 17:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Peťo klid, tohle je jen bububu ... necháme ji být, ona zase přijde ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#72 28. 3. 2009 17:23

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Petruša napsal(a):

Anjika napsal(a):

jsi praštěná?????????

... Tak sa aspoň naješ, no nie? A čo si si urobila? Tiež som hladná, poraď, nemám nápad... dudlik

Není tady

#73 28. 3. 2009 17:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

va viki ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#74 28. 3. 2009 17:25

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Petruša napsal(a):

Anjika napsal(a):

jsi praštěná?????????

... Tak sa aspoň naješ, no nie? A čo si si urobila? Tiež som hladná, poraď, nemám nápad... dudlik

Viktorko.... ???

Není tady

#75 28. 3. 2009 17:26

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

va viki ?

koukam že máme stejný myšlenky ve stejnou dobu... big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí