|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
aby mi zablokovala prístup na fóra...totiž už ma serie a to poriadne, že mi tu každý iba radí a nikto ma nechápe... neznášam takých ľudí a viem, že pokiaľ nebudem mať zablokovaný prístup, stále sem budem chodiť...tak nech je to čo najskôr... všetky sú po*né a možno to tiež nemajú v hlave poriadku!!!!!!
Není tady
všetky sú po*né
Není tady
všetky sú po*né
Není tady
o d p o r n é
Není tady
Anijko, a kdo ti tak ubližuje? 
Není tady
Anjika jenom chce, aby její problém za ni vyřešil někdo jiný. 

Anjika.
Není tady
Ale ale, Anjiko, to přece musíš vědět sam, že to nejde. Před problémy neutečeš, pomoct si musíš sama. Tady ti můžeme napsat své názory, ale ten rozhodující krok musí šlápnout sama. Přeji ti, abys nešlápla do h....
Není tady
Anjika napsal(a):
aby mi zablokovala prístup na fóra...totiž už ma serie a to poriadne, že mi tu každý iba radí a nikto ma nechápe... neznášam takých ľudí a viem, že pokiaľ nebudem mať zablokovaný prístup, stále sem budem chodiť...tak nech je to čo najskôr... všetky sú po*né a možno to tiež nemajú v hlave poriadku!!!!!!
Anjiko, už Ti někdo řekl, že slovo poradna je odvozené od slova radit? Když chceš pouze pochopení, budeš muset do chápárny
Není tady
Už jsem tady na tom taky pěkně závislá. Zablokovat přístup zatím nechci. Mám ale docela strach, že si to tady někdo příbuzný přečte a podle mých příhod a názorů mě pozná. Ani přezdívka mi nebude nic platná.
Není tady
Anda napsal(a):
Anjika napsal(a):
Anjiko, už Ti někdo řekl, že slovo poradna je odvozené od slova radit? Když chceš pouze pochopení, budeš muset do chápárny

svatá prostoto
Není tady
Anjiko, já se snažim pochopit, že jsi zřejmě velmi citlivá osůbka, ale ted už asi opravdu blbneš...
Není tady
Ban ti nepomůže.
Obrátila bych se na psychologa.
Celý život uslyšíš i věci, které se ti nebudou líbit, nebudeš s nima souhlasit..atd..
Težko se necháš někam zavřít 
Není tady

Anda napsal(a):
Anjika napsal(a):
Ja ťa milujem...
bezpodmienečnou láskou...
Není tady
Moderátorky navrhuju zavřít a samzat.... je to celé off topic
Není tady

tak toto je uz poradny hartkor.
Upravil(a) baba.jaga (26. 3. 2009 17:45)
Není tady

Anda napsal(a):
Anjika napsal(a):

Není tady

luminka napsal(a):
Už jsem tady na tom taky pěkně závislá. Zablokovat přístup zatím nechci. Mám ale docela strach, že si to tady někdo příbuzný přečte a podle mých příhod a názorů mě pozná. Ani přezdívka mi nebude nic platná.
NEMĚJ POŘÁD Z NĚČEHO STRACH, DO P.R.D.E.L.E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) mashanka (26. 3. 2009 17:47)
Není tady

Vysvetlete mi nekdo, jak ona si predstavuje, ze ji nekdo bude tzv. chapat, misto toho aby ji daval rady.
Není tady
anjiko tak proč si nenecháš zrušit účet a na všechno se nevykašleš, když sem chodit nechceš ?
Není tady
mashanka napsal(a):
luminka napsal(a):

tak tohle slovo od tebe slyším poprvé 
Není tady

baba.jaga napsal(a):
Vysvetlete mi nekdo, jak ona si predstavuje, ze ji nekdo bude tzv. chapat, misto toho aby ji daval rady.
Asi aby napsal : Chápu tě, život je zlý, všichni lidé jsou ma-goři, chtějí ti jen ublížit a ty jsi přitom tak hodná a obětavá holka - je to nespravedlivé, jak si s tebou osud zahrává - máš to nejhorší ze všech lidí na světě
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
luminka napsal(a):
tak tohle slovo od tebe slyším poprvé
Protože už jsem nakrknutá ! Nesnáším, když někdo někomu ubližuje. A už vůbec nesnáším, když někdo ubližuje sám sobě
No, tak sito přečtou, no, a co - budou to mít přečtený - a co se asi tak stane - leda .......
(už sprostá nebudu)
Upravil(a) mashanka (26. 3. 2009 17:54)
Není tady