Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 28. 8. 2009 13:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak znovu získat lásku?

sisina napsal(a):

A byla jsem teoreticky zadaná, bydlela jsem s ex v jednom domě a vychovávali jsme spolu děti, byli jsme přátelé.Ale ta citová chladnost z jeho strany bylůa pro mě nesnesitelná.
Netoužím po tom, aby se to vše vlastně stalo znovu.Ale nevím zda jsem tak silná abych to zvládla, ale možná mě pomůže má vytrvalost a tvrdohlavost.big_smile

Pekne jsi to doplnila Sisi. 
Pises ze netouzis po tom aby se to vse vlastne stalo znovu,presto si ale urcite uz uvedomujes ,ze i ted se muze stat ze naslapnes do stejnych bot a jejich sila Te poved namisto toho aby jsi vedla Ty je-jinudy.
Jakoby to byl zvyk ktery se tak tezko odvyka.  smile

Netouzis a presto ta touha muze byt silnejsi silou nez sila obratit smer ci zmenit boty.  wink

Jestli to dokazes poznas.  smile  Avsak kdo si neveri ze dokaze zmenit boty ,smer(kdyz si to z hlouby duse preje),uz napul sam sebe postrkuju do tech starych. 

Pomuze Ti sila a neochvejna rozhodnost.  tummenupp   Je to na Tobe.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#977 28. 8. 2009 13:33

sisina
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

sisina napsal(a):

A byla jsem teoreticky zadaná, bydlela jsem s ex v jednom domě a vychovávali jsme spolu děti, byli jsme přátelé.Ale ta citová chladnost z jeho strany bylůa pro mě nesnesitelná.
Netoužím po tom, aby se to vše vlastně stalo znovu.Ale nevím zda jsem tak silná abych to zvládla, ale možná mě pomůže má vytrvalost a tvrdohlavost.big_smile

Pekne jsi to doplnila Sisi. 
Pises ze netouzis po tom aby se to vse vlastne stalo znovu,presto si ale urcite uz uvedomujes ,ze i ted se muze stat ze naslapnes do stejnych bot a jejich sila Te poved namisto toho aby jsi vedla Ty je-jinudy.
Jakoby to byl zvyk ktery se tak tezko odvyka.  smile

Netouzis a presto ta touha muze byt silnejsi silou nez sila obratit smer ci zmenit boty.  wink

Jestli to dokazes poznas.  smile  Avsak kdo si neveri ze dokaze zmenit boty ,smer(kdyz si to z hlouby duse preje),uz napul sam sebe postrkuju do tech starych. 

Pomuze Ti sila a neochvejna rozhodnost.  tummenupp   Je to na Tobe.  wink

Pomoooc!! To je jak začarovaný kruh! A přinese to jen trápení.

Není tady

#978 28. 8. 2009 14:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Jde o to z toho kruhu vystoupit.  Jde o tu silu k tomu,kterou v sobe hledas.  smile

Není tady

#979 30. 8. 2009 23:03

sisina
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

sisina napsal(a):

Jde o to z toho kruhu vystoupit.  Jde o tu silu k tomu,kterou v sobe hledas.  smile

Silná jsem dost.Jinak bych tohle všechno nezvládla.Myslím, že se nenechám očarovat jiným mužem. Ten můj mě stačí.

Není tady

#980 30. 8. 2009 23:06

sisina
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

sisina napsal(a):

hirondel,   jsem s mužem šťasná ale je tu něco v našem vztahu, co mi dlouho chybí. Nechci na to moc myslet, ale je to asi ve mě a možná je to ze mě cítit, možná to poznala. Kartářka mě vzala za ruce a potom vykládala karty, měla i nějaká kamínek na šňůrce, který se nad mím jménem točil jak šílený a nad manžou stál ani se nehl.A to zkoušela opakovaně.Je to už tak 2 roky co se některé věci změnily a nevím, co stím.Ale nechci si připustit, že by mě to mohlo nahnat do náruče jiného.

Ano,chapes to dobre=je to tam uvnitr Tebe a prave to ona zachytila.  smile

Ty rikas ze na to nechces myslet,to muze samo o sobe znamenat ze to v sobe potlacujes.

A možná když manža něco v našem vztahu změní, tak ten vnitřní neklid ve mě už nebude a tak se nic ani nemusí stát, z toho, co mě bylo předpovězeno? Může to tak být?neutral

Není tady

#981 31. 8. 2009 9:51

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

hirondel napsal(a):

sisina napsal(a):

Silná jsem dost.Jinak bych tohle všechno nezvládla. Myslím , že se nenechám očarovat jiným mužem. Ten můj mě stačí.

Sisi,
za sebe reknu,ze neco si myslet nestaci. Ale verit si. A rozhodne vedet co chces.    smile
Pokud by eventuelne nastala situace ze Te nekdo jiny ocaruje,pak dnesni mysleni muze zmenit podobu(a nemusi).  Tam rozhoduje sila Tveho rozhodnuti za takovych okolnosti. Rozhoduje Tvuj krok kudy se vydas.Zkouska jestli to co rikas dnes je skutecne.    smile

Není tady

#982 31. 8. 2009 10:18

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

hirondel napsal(a):

sisina napsal(a):

hirondel,   jsem s mužem šťasná ale je tu něco v našem vztahu, co mi dlouho chybí. Nechci na to moc myslet, ale je to asi ve mě a možná je to ze mě cítit, možná to poznala. Kartářka mě vzala za ruce a potom vykládala karty, měla i nějaká kamínek na šňůrce, který se nad mím jménem točil jak šílený a nad manžou stál ani se nehl.A to zkoušela opakovaně.Je to už tak 2 roky co se některé věci změnily a nevím, co stím.Ale nechci si připustit, že by mě to mohlo nahnat do náruče jiného.

Ano,chapes to dobre=je to tam uvnitr Tebe a prave to ona zachytila.  smile

Ty rikas ze na to nechces myslet,to muze samo o sobe znamenat ze to v sobe potlacujes.

A možná když manža něco v našem vztahu změní, tak ten vnitřní neklid ve mě už nebude a tak se nic ani nemusí stát, z toho, co mě bylo předpovězeno? Může to tak být?neutral

Predevsim neocekavej. Zamer se na sebe a sva rozhodnuti co delat.
Tvuj vnitrni klid a jeho nalezeni mas na starost predevsim Ty. 

Jestlize manzel sam od sebe v sobe a zaroven pak navenek zmeni neco ve vztahu pak i to rozhoduje o tom co prijde potom. 
Vsechno je propojeny navzajem,nelze nic oddelovat. 
A jestlize Ty budes lpet na tom co Ti chybi v tomhle manzelstvi pak i to rozhoduje o tom co prijde potom.  smile

Existuje nespocet propojeni,variant.  Zalezi na okolnostech a na tom jak clovek za takovych ci makovych okolnosti voli. 
Nanestesti nekdy clovek voli tak ze posleze lituje.  Nekdy voli naopak tak ze je se svou volbou spokojen a nelituje sveho rozhodnuti.  Znat vsak ktera volba je ta ktere nebude litovat se dotyka vyuziti intuitivni schopnosti.
Naucit se ji naslouchat.  smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí