|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

helena napsal(a):
Ještě jí poraď, aby si to občas namátkově ověřila...
Žádný namátkově ! Systémově a se zálohovaným protokolem z GPS - to jsem přece už doporučoval.. 
Upravil(a) klokan (30. 3. 2009 8:43)

Není tady
Systémově a se zálohovaným protokolem z GPS
Je jen otázkou času, kdy stejně povinně jako psíci, budou čipováni i partneři...
Ti, kteří se vezmou, hned po obřadu odborným asistentem oddávajícího, ti nesezdaní kdykoli do 3 dnů na žádost partnera, bez možnosti odvolání či odkladu.
Není tady
Sisi, vidím všechny trumfy ve tvých rukou.
Nech je, ať ho uštve, zlikviduje se slečna o to dříve. Jestli chlapi mají na něco alergii, tak je to tlačení někam. A zdá se, že této formy komunikace používá slečna "rádobykonkurentka" zejména.
Pokud je pěkně necháš, s rozvahou a nadhledem překonáš pár dnů (týdnů), pozornost upneš na sebe, abys byla spokojená, ještě krásnější a lehce "nedostižná", tak myslím, že máš vyhráno. Doposud to ustáváš zřejmě velmi dobře, až závidím, že já byla taková trouba....grilovací.
Pánové bývají často "hloupí" v tomto směru, bývají i manipulovatelní. Vlastně přesněji bych řekla bezelstní. Nechi muže urážet, mnoha si vážím. Ale v tomto ohledu uvěří všemu a jdou za pohlazením a podrbáním pod krkem úplně slepě. Říkám to proto, že jsem se divila 3 mužům z mého blízkého okolí, kteří takto mpostupovali, a přitom jim přiznávám inteligenci, přehled a vysokou úroveň. Případy jako přes kopírák. Procitli vždy až po zemětřesení.
Sisi, řekni - kdybys chtěla nějakého muže z tvého okolí - nezískáš ho (hypoteticky - vím, že nechceš..). je to tak jednoduché. A některé ženy jsou schopny udělat pro to maximum.
Pokud tvůj chlap stojí za to, a je to férovej hráč, procitne a poblije se ze sebe, a pak se srovná. A ty TO vezmeš. Pokud je moučka, rozplizne se v zajetí vychytralé děvy, a věru, že není o co stát....ne?
Na nějaký "kontroly" se ..... - víš co. ...nech je jiným
Není tady
Nebo to taky může být tak, že bude svou milenku milovat, ona jeho a přesto se rozhodne z nějakých důvodů zůstat.
Život nám připravuje všelijaké kousky. A je jenom na nás, co si z jeho nabídky vybereme. 
Nemusíme se ani "poblejvat". Ze sebe ani z jiných.
Jde "POUZE" o to, vybrat si vzhledem k okolnostem to, co při čem budeme šťastni, nebo aspoň co nás nebude bolet nebo bolet co nejméně. Nebo si taky můžeme vybrat cestu mučedníka. Je to JENOM na nás.
Jen taková drobná úvaha, vlastně jsem si to potřebovala napsat sama pro sebe.
Upravil(a) majkafa (30. 3. 2009 14:13)

v tuto chvíli měl milion důvodů se sebrat a odejít, čekala jsem to, že toho využije. Ale je se mnou.
Sisi, budu asi
, ale - chceš být ty s ním?
Já si dlouho myslela, že chci a později jsem zjistila, že to tak není. Nevěra byla jen zástupným problémem. Chvíli trvá, než si to člověk připustí. Držím palce všem, co zvládnou jít dál, ale... měli by jít spolu.
Není tady

Wiki napsal(a):
Pánové bývají často "hloupí" v tomto směru, bývají i manipulovatelní. Vlastně přesněji bych řekla bezelstní. Nechi muže urážet, mnoha si vážím. Ale v tomto ohledu uvěří všemu a jdou za pohlazením a podrbáním pod krkem úplně slepě.
Ač muž, víceméně souhlasím.
Když jsem objevil Babinet, pročítal jsem si zdejší vlákna... pobavil mě příběh jedné z vás, kde byla popsaná situace, že "...manžel sedí doma a trápí se touhou po milence. Nejí, nespí, hubne. Je strašný se na něj koukat, jak trpí jako zvíře..." (přibližná formulace).
Pomyslel jsem si něco o tom, jak může bejt nějakej chlap takhle blbej a dokonce jsem to s patřičným komentářem (kde mmch nechybělo ono pověstné: "Já bych nikdy...") dal přečít i manželce. A po pár týdnech? Seděl jsem doma stejně jako ten mamlas z onoho vlákna a vzdychal touhou taky... jsme fakt nějaký divný... 
Upravil(a) Mikeš (30. 3. 2009 14:48)
Není tady
majkafa napsal(a):
Nebo to taky může být tak, že bude svou milenku milovat, ona jeho a přesto se rozhodne z nějakých důvodů zůstat.
Život nám připravuje všelijaké kousky. A je jenom na nás, co si z jeho nabídky vybereme.
Nemusíme se ani "poblejvat". Ze sebe ani z jiných.
Jde "POUZE" o to, vybrat si vzhledem k okolnostem to, co při čem budeme šťastni, nebo aspoň co nás nebude bolet nebo bolet co nejméně. Nebo si taky můžeme vybrat cestu mučedníka. Je to JENOM na nás.
Jen taková drobná úvaha, vlastně jsem si to potřebovala napsat sama pro sebe.
Cestu mučedníka nechci!Chci svého manžela a otce svých dětí.Budu za udržení rodiny bojovat.Vlastně můžu jen jít dál a neohlížet se.Co bylo, bylo.Žili jsme spolu pěkný život a někde se stala chyba. Já věčně doma, nechodila jsem ani k sousedce na kafe. Doma s malým dítětem, větší jsem věčně někde doprovázela na různé kroužky. Doma bylo uklizeno, navařeno, jen se večer čekalo až se dostaví tatínek, někdy přišel domů, když už děti spaly.Byl vyčerpaný, musel mimo práci, ktarou nemá fyzic. náročnou stihnout ještě nějaké sportovní aktivity a další své koníčky, které si pěstuje mimo domov.A já jsem vždy doufala, že se na mě těší, že oceňuje i mou práci doma, s dětmi, pro něho(dělala jsem to z lásky, doufala, že to ocení).Doma je vše na mě, muž se nestará o účty, o nákupy, o úklid, o děti, o mě...Protože má hodně koníčků a přece jsem ho potkala i s něma, věděla jsem, že je takhle vytížen, tak co si stěžuji?Já jsem také dříve sportovala a postupně jsem se vzdala vlastně dobrovolně všeho pro děti, pro manžela, abych mu byla vždy k ruce, také jsem chodila do práce, z práce rychle domů a doma další šichta. A teť když se zamyslím, tak po čem se mě vlastně stýská?Co jsem se stala pro svého muže?Služebnice a matka.Tak si našel ženu,milenku.Už to snad i chápu.Asi bych ji měla nastěhovat k nám domů, já odjedu k rodičům a předám jí svou úlohu a muže, kterého ona miluje a chce s ním dítě.Může si to s ním s mužem s velkým M vyzkoušet nanečisto.Uvidíme, jestli to zvládne....
Už se mě otvírají pomalu oči a začínám se stavět na své vlastní nohy, pro začátek začínám opět sportovat a zjišťuji, že se líbím i jiným mužům a vlastně, že by se měl bát manžel omě a ne já o něho!!Měla bych zvednout hlavu a možná ve mě uvidí zase i milenku!
Není tady
javena napsal(a):
v tuto chvíli měl milion důvodů se sebrat a odejít, čekala jsem to, že toho využije. Ale je se mnou.
Sisi, budu asi, ale - chceš být ty s ním?
Já si dlouho myslela, že chci a později jsem zjistila, že to tak není. Nevěra byla jen zástupným problémem. Chvíli trvá, než si to člověk připustí. Držím palce všem, co zvládnou jít dál, ale... měli by jít spolu.
Začínám se bát toho, že postupně zjišťuji, že život, který jsme spolu žili se mě zase tak moc nelíbil.Asi to tak mělo být a něco mě mělo otevřít oči. Doufám že se odrazíme ode dna a začneme budovat důvěru oba na tom pěkném, co nám ještě zbylo. Já už taky nebudu stejná jako dřív. Musím se začít mít víc ráda.Nenaříkat a jít dál.Pokud bude chtít jít se mnou, mám nataženou ruku.Ale nechci ho mít u sebe za každou cenu!!Najednou se přestávám bát.
Není tady
sisina napsal(a):
javena napsal(a):
Sisi, budu asi, ale - chceš být ty s ním?
Já si dlouho myslela, že chci a později jsem zjistila, že to tak není. Nevěra byla jen zástupným problémem. Chvíli trvá, než si to člověk připustí. Držím palce všem, co zvládnou jít dál, ale... měli by jít spolu.Začínám se bát toho, že postupně zjišťuji, že život, který jsme spolu žili se mě zase tak moc nelíbil.Asi to tak mělo být a něco mě mělo otevřít oči. Doufám že se odrazíme ode dna a začneme budovat důvěru oba na tom pěkném, co nám ještě zbylo. Já už taky nebudu stejná jako dřív. Musím se začít mít víc ráda.Nenaříkat a jít dál.Pokud bude chtít jít se mnou, mám nataženou ruku.Ale nechci ho mít u sebe za každou cenu!!Najednou se přestávám bát.
a o tom to je...
Není tady

sisina napsal(a):
Začínám se bát toho, že postupně zjišťuji, že život, který jsme spolu žili se mě zase tak moc nelíbil.Asi to tak mělo být a něco mě mělo otevřít oči. Doufám že se odrazíme ode dna a začneme budovat důvěru oba na tom pěkném, co nám ještě zbylo. Já už taky nebudu stejná jako dřív. Musím se začít mít víc ráda.Nenaříkat a jít dál.Pokud bude chtít jít se mnou, mám nataženou ruku.Ale nechci ho mít u sebe za každou cenu!!Najednou se přestávám bát.
Toho se neboj, měj radost z toho, že sis to konečně uvědomila. Že ti došlo, že tys cele podřídila svůj život rodině a nezbylo ti nic z tvého života předchozího, narozdíl od manžela, který se přizpůsobil pouze menší či větší části. Snaž se udělat si čas na svoje koníčky, nebo stačí mít čas jen pro sebe mimo rodinu. Hodně to pomáhá.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Wiki napsal(a):
Pánové bývají často "hloupí" v tomto směru, bývají i manipulovatelní. Vlastně přesněji bych řekla bezelstní. Nechi muže urážet, mnoha si vážím. Ale v tomto ohledu uvěří všemu a jdou za pohlazením a podrbáním pod krkem úplně slepě.
Ač muž, víceméně souhlasím.
Když jsem objevil Babinet, pročítal jsem si zdejší vlákna... pobavil mě příběh jedné z vás, kde byla popsaná situace, že "...manžel sedí doma a trápí se touhou po milence. Nejí, nespí, hubne. Je strašný se na něj koukat, jak trpí jako zvíře..." (přibližná formulace).
Pomyslel jsem si něco o tom, jak může bejt nějakej chlap takhle blbej a dokonce jsem to s patřičným komentářem (kde mmch nechybělo ono pověstné: "Já bych nikdy...") dal přečít i manželce. A po pár týdnech? Seděl jsem doma stejně jako ten mamlas z onoho vlákna a vzdychal touhou taky... jsme fakt nějaký divný...
Mikeši, víš co za tím je..ne?
Uznání. Pocit uznání. To zamává s mnoha lidmi (ne-li všemi), i se ženskýma.
Náš párový život většinou upadá do stereotypu a co potom, když dojde ještě k nějakému domácímu poštěkávání...nebo dlouhodobější nespokojenosti.. Nevšímate si tu tam párů, kde žena i na ulici peskuje svého chlapa, organizuje ho, a jak v Kameňáku se ptá ženy "nevíš - mám ještě žízeň nebo ne?". Možná si to už ani jeden z nich neuvědomuje. No..a pak...se potkaj s nějakou slečnou. Co z toho může asi vzniknout?
Mmch vzpomněla jsem si na svého chlapa, který krátce po našem spol. soužití řekl. Miláčku, můžu jít na fotbal, pustíš mě? Vrátil bych se tak za 2 hodiny.....
Neptala jsem se proč se rozváděli s jeho BM. je to totiž úplně jedno. ...
Není tady
Náš párový život většinou upadá do stereotypu a co potom, když dojde ještě k nějakému domácímu poštěkávání...nebo dlouhodobější nespokojenosti.. Nevšímate si tu tam párů, kde žena i na ulici peskuje svého chlapa, organizuje ho, a jak v Kameňáku se ptá ženy "nevíš - mám ještě žízeň nebo ne?". Možná si to už ani jeden z nich neuvědomuje.
přesné.
Není tady

Kukačka napsal(a):
Náš párový život většinou upadá do stereotypu a co potom, když dojde ještě k nějakému domácímu poštěkávání...nebo dlouhodobější nespokojenosti.. Nevšímate si tu tam párů, kde žena i na ulici peskuje svého chlapa, organizuje ho, a jak v Kameňáku se ptá ženy "nevíš - mám ještě žízeň nebo ne?". Možná si to už ani jeden z nich neuvědomuje.
přesné.
...ale no tak ...ty manželky jsou tak strašné že? až se tvuj milenec rozvede taky budeš mít koho peskovat...dočkej času / leda, že by se mu rozvádět nechtělo.../
Není tady
Někdo nepeskuje. Někdo, kdo peskuje se poučí. Někdo ne. 
xxxx napsal(a):
Kukačka napsal(a):
přesné.
...ale no tak ...ty manželky jsou tak strašné že? až se tvuj milenec rozvede taky budeš mít koho peskovat...dočkej času / leda, že by se mu rozvádět nechtělo.../
nenapadlo tě, že myslím třeba sebe a manžela po 20 letech, na své rodiče, kteří jsou spolu 43 let?
proč musíte nutně vědět všechno líp?
Upravil(a) Kukačka (1. 4. 2009 9:06)
Není tady

Kukačka napsal(a):
xxxx napsal(a):
Kukačka napsal(a):
přesné....ale no tak ...ty manželky jsou tak strašné že? až se tvuj milenec rozvede taky budeš mít koho peskovat...dočkej času / leda, že by se mu rozvádět nechtělo.../
nenapadlo tě, že myslím třeba sebe a manžela po 20 letech, na své rodiče, kteří jsou spolu 43 let?
proč musíte nutně vědět všechno líp?
upřímně, nenapadlo podle toho co píšeš jinde... a kterého si myslela manžela tedy?
Není tady
xxxx, to je strachu, aby nějaká taky nepřišla za tvým manželem,co?
Tak už se na to vykašli.
Ale já vím, že mě ted začneš presvědčovat o tom, jak to máš super zařízené a jsi v pohooděěěě, pohodičceeeee. Škoda, holky, že ti to není možné věřit 
Není tady
A tuhle znáte? :
Až já budu velká,
budu pořád blbka,
já mudrovat nepřestanu,
bo by mě klepla pepka...
Není tady

Klubko napsal(a):
xxxx, to je strachu, aby nějaká taky nepřišla za tvým manželem,co?
Tak už se na to vykašli.
Ale já vím, že mě ted začneš presvědčovat o tom, jak to máš super zařízené a jsi v pohooděěěě, pohodičceeeee. Škoda, holky, že ti to není možné věřit
stejně jako kdybych ted napsala jak je pruhledné že mi závidíš protože sama si to co píšeš v TVOJÍ básničce? Kukačka to samé? Všechno se jí hodí do krámu a když se někdo zeptá co v tom krámě má tak je z toho překvapená...
Klubko a za tvým manželem chodí kdo?
Není tady
Za mým? Nikdo. Já jsem svobodná, krásná, mladá ženská
Není tady

Klubko napsal(a):
aha takže třicítka na krku a manžel nikde?
Není tady
xxxx napsal(a):
Klubko napsal(a):
Přesněěěěěě. 2x žádost o ruku, 2x z mé strany odmítnuta. Míry 95- 70- 98, věk 30, pohlaví ženské, vlasy plavé, oči zelené, 176 cm výšky, středoškolské vzdělání, IQ při posledním měření 128, sestra jedna....
Není tady

Klubko napsal(a):
xxxx napsal(a):
Klubko napsal(a):
Přesněěěěěě. 2x žádost o ruku, 2x z mé strany odmítnuta. Míry 95- 70- 98, věk 30, pohlaví ženské, vlasy plavé, oči zelené, 176 cm výšky, středoškolské vzdělání, IQ při posledním měření 128, sestra jedna....
ani si to nemusela psát, vlastně si to napsala tím předchozím příspěvkem, on si tě nekdo nakonec vezme... přeji ti to BI
Není tady
xxxx, nenapadlo tě někdy, že může být ženská svobodná 30ti letá bezdětná i spokojená? Myslela jsem ,že ten nároz z dob Marie Tereize, že když je ti 30cet, tak se chytáš všeho co jde kolem je už mezi lidmi dávno pryč.
Překvapila jsi mě. BI. Někde jsi psala, že jsi lékařka? Ty se taky musí rozhodovat ve třiceti, zda rodinu nebo další kariéru a atestaci ne? Znám jich plno 30tiletých, spokojených bezdětných...
Víš, já se musím přiznat, že furt přemýšlím, kde se v tobě bere ta zloba. Rýpání, slídění po senzacích. Taky jsem vždy kopala kolem sebe, když jsem nevěděla jak dál, když jsem byla zaprdená do sebe. Vykašli se už na to. BI.
Není tady