Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 26. 3. 2009 9:18

sisina
♥♥♥♥---

Jak znovu získat lásku?

Ahoj lidi.Chtěla bych se podělit se svou bolestí a třeba poradit jak dál.Před 3mi měsíci jsem se dověděla, že má manžel asi rok milenku.Někdo mě posílal anonomní sms.Sice první zapíral, ale pak se stala věc, že jsem se se slečnou potkala a vše mě řekla.Je o 10let mladší, svobodná, bez dětí, jeho bývalá kolegině z práce.S mužem jsme 9let a máme spolu děti.Jak zjistil, že vše vím, tak milence zavolal a přede mnou vztah ukončil.Prej na něho už delší dobu tlačila, aby mě opustil.Prej to původně chtěl udělat,do slečny se zamiloval a měl pocit, že já ho už nemám ráda.Ale jak s ní trávil více času, tak celou věc přehodnotil a zjistil, že mě to nechce říct, že vlastně miluje stále mě a děti.
Všemu jsem chtěla uvěřit, nevyhodila jsem ho z bytu, což předpokládal,že to udělám.Zhroutila jsem se, nejedla, nemluvila,strašný smutek jsem měla v celém těle,celé dny plakala, ale snažila jsem se to vše před ním kontrolovat,abych se neponižovala.Řekl mě, že se s ní nebude vídat, ani psát sms, ani volat atd..Nedovedu si život bez něj představit.
Dál to u nás vypadá tak, že je dřív z práce doma, věnuje se více dětem,ale mě jako by přehlíží..Nevyčítám, nepřipomínám,ale zjistila jsem, že si píší i volají.Vím,že se i sešli.Nějak mám pocit, že ji miloval a myslel si, že to zvládne a nedaří se mu to.Radši se ani neptám. Antidepresiva mě drží nad vodou, snažím se být příjemná.Sem tam mě ještě přijde sms,toho tipu, že ho hlídám, ale stejně mě opustí, jak jsem stará a ošklivá atd.Kamarádky mě radí ať jdu od něho,že to s ní určitě neukončil.Ale já bych chtěla,aby zůstal.Poradí mě někdo jak na to?Aby mě muž zase miloval?

Není tady

#2 26. 3. 2009 9:45

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jak znovu získat lásku?

čas, čas, čas...na smutek, na rekonstrukci sama sebe i vztahu. Nic jiného ti neporadím.
nech ho s dětmi, ty se vyplač, ale nenechávej to tak dlouho. Za pár týdnů se to trochu srovná a zase budeš mít chuť do života. No nic nespěchej. Dva články k zamyšlení...třeba ti to pomůže k nějakému náhledu na situaci.
http://www.zenax.cz/ta_druha_ii_3122.htm
http://www.zenax.cz/ta_druha_2885.htm

Není tady

#3 26. 3. 2009 10:32

laureene
♥♥♥♥---

sisina napsal(a):

Nevyčítám, nepřipomínám,ale zjistila jsem, že si píší i volají.Vím,že se i sešli.Nějak mám pocit, že ji miloval a myslel si, že to zvládne a nedaří se mu to.Radši se ani neptám. Antidepresiva mě drží nad vodou, snažím se být příjemná.Sem tam mě ještě přijde sms,toho tipu, že ho hlídám, ale stejně mě opustí, jak jsem stará a ošklivá atd.Kamarádky mě radí ať jdu od něho,že to s ní určitě neukončil.Ale já bych chtěla,aby zůstal.Poradí mě někdo jak na to?Aby mě muž zase miloval?

Sisi, a nemůže to být tak, že je pro něj taky těžké najednou to s ní ukončit? Zažil s ní určitě něco pěkného (přestože to Tebe bolí a zraňuje) a nedokáže to třeba vymazat za pár dnů. Dej mu čas si to odžít. Já jsem taky šílela, když jsem se dozvěděla, že si smskují a mailují poté, co tvrdil, že už je konec. Třeba ty sms nejsou vůbec příjemné, třeba ona mu vyčítá a on se potřebuje ospravedlnit před ní i sám před sebou. Třeba to vůbec nemusí být láskyplné hovory, to, čeho se tolik bojíš. (Viz níš případ).
Zajdi si do poradny, já to taky udělala a nelituju. Třeba půjde Tvůj muž s Tebou, zkus mu to navrhnout, že by to pro Tebe bylo důležité. Předpokládám, že by pro něj nebylo snadné případně lhát i tam.
My jsme včera "oslavili" 6 měsíců od provalení nevěry. Před 3 měsíci mi bylo taky hrozně. Dnes už se cítím líp.
Kamarádky Ti radí nejlépe, jak umí. Ale je to Tvoje manželství, Tvoje bolest, Tvoje rozhodnutí. Na rozvod je určitě vždycky času dost.
Spíš mě udeřila do očí ta věta, že si život bez něj nedokážeš představit. A co kdyby sis to aspoň zkusila představit. Určitě bys tím hodně ztratila, ale je něco, cokoli, co by Ti to přineslo?  Zkus jít v myšlenkách touhle cestou a třeba přijdeš na to, že i když by Ti hrozně scházel, nezahynula bys bez něj. Tak jako většina ostatních.
Přeju hodně štěstí. pussa

Není tady

#4 26. 3. 2009 10:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Toto obdobie je hrozné pre všetkých, ale nedá sa preskočiť. Skús ho prežiť tak, že sa sústredíš viac na seba, deti, na svoje zdravie a prirpavovanie príjemných chvíľok. Muža nerieš, to sa asi ani nedá. Ak sa niečo deje, určite ti to nezostane utajené. wink Aj ty, aj muž teraz akoby ste si hľadali novú podobu vzťahu a to môže priniesť tvrdé chvíle pre oboch, ale určite je šanca, že začnete NANOVO a INAK. Najlepší sôsob podľa mňa je robiť si dobre, starať sa o seba, hľadať nové radosti či koníčky(trebárs výlety s deťmi, alebo nejaké večerné cvičenie či posedenie v kaviarni sama): A muža by som zapojila do starostlivosti o deti, aby pochopil, že otcom zostáva bez ohľadu na to, ako to má so ženami. wink (A ty budeš mať viac času na seba...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 26. 3. 2009 10:49

majkafa
Host

Kukačko, dík za ty odkazy.

#6 26. 3. 2009 10:50

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Sisino, člověče, jak o sobě tohle můžeš napsat...smile..
Takto prosím tě ne!
Tím bych se na tvém místě trápila nejvíce....Ty se vůbec nemáš ráda. Víš právě proto přemýšlím, jak mě může mít někdo rád, když se nemám ráda ani já sama?
Určitě jsou chvíle, kdy jsi spokojená, kdy si se líbíš, kdy se ti daří, atd...a každý má období, kdy se cítí pod psa. Ale je to vlnovka, zase půjde nahoru.

Naopak , podle toho co píšeš, jsi to zvládla dost dobře. vyváděly jsme každá (skoro), v tvé situaci, různé kusy...až je to s odstupem času komické. Tvůj postup byl jeden z hodně dobrých!

Na kamarádky se vykašli, ty tvůj život žít nebudou. Jednoznačnou radu ani po nikom nechtěj. Ta musí uzrát v tobě, a ty se musíš rozhodnout sama, jak se situací naložíš. Nenechávej to na nikom druhém, natož třetím. Nikdo nezná situaci a tvého muže tak, jako ty.

Dokonce z toho, co píšeš o muži, se mi zdá, že prostě ulít (blbě- nechal to profláknout) a teď neví jak z toho ven. Ž e situaci chce řešit, že chce rodinu...
Mmch. ta jeho přítelkyně (kolegyně) nebude asi  žádná žena s velkým Ž. Zřejmě na něj tlačí, chce to rychle řešit pro sebe, pakliže ti vše řekla- jsou to mínus body pro ni. A jestli jsou od ní sms - tak to její mínusové body skáčou po desítkách. Tobě naopak ovšem do plusu.
Chce to pro všechny čas. Ale rozhodnutí co se sebou udělej sama. Vem si čas a nech si to uzrát, abys nelitovala unáhleného rozhodnutí. Natož pak, je-li to dobrý táta, vážíš-li si ho stále a máš -li ho ráda.

Kukačka to vlastně  stručně napsala...seberekonstrukce - bod  č. 1
Tak držíme palce..

Není tady

#7 26. 3. 2009 10:53

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem to asi špatně pochopila - to ti píše ona slečna??? Porozumněla jsem tomu, že si toto o sobě myslíš sama....tak první odstavec mého psaní vynech....

Tak to je síla. Ta by tě skutečně neměla ohrozit..ta je jinde..

Upravil(a) Wiki (26. 3. 2009 10:54)

Není tady

#8 26. 3. 2009 11:50

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, jestli ti chodí takovéto smsky....a myslím, že tady všechny víme od koho jsou....tak si buď jistá, že ta slečna je určitě velice inteligentní. SI.
Proboha, dyť ti takovým chováním nesahá ani po kotníky. A jestli tohle dovolí tvůj muž, tak je vůl. A život bez něj si honem rychle zkus představit. Třeba bude daleko lepší wink

Není tady

#9 26. 3. 2009 12:45

Vanda
Host

Řekla bych, že slečna skutečně tlačila, a když to nepomohlo, šla na to přes tebe, že to vyřešíš za ni. Pokud si píšou a volají, bude nejspíš iniciativa také na ní...
Tvůj muž byl asi opravdu zamilovaný, a odmilovat se nejde honem ze dne na den. Rozhodl se, měj s ním trpělivost...ta přece přináší růže. Ty máš trumfy v ruce, tak nepolož hru. smile

#10 26. 3. 2009 12:47

sisina
♥♥♥♥---

Vypadalo to už dobře, muž se začal věnovat více dětem,na mě byl pár týdnů milý.Řekl mě, že slečna ho pořád volá k sobě, píše mu jak to nezvládá, že ho miluje atd...Jak ho znám, tak si myslím,že nechce před ní vypadat jako padouch a také mu to určitě lichotí, tak jí zase odepisuje atd...Prej mu řekla, že když ho nebude mít ona, tak ani já, a že mě strašně nenávidí a jiné věci. Vím to všechno od manžela, čerstvě po tom provalení nevěry byl asi na měkko a tak se mnou prostě takhle probíral moje dotazy a mě to uklidňovalo, protože nebyla už tak  neznámá..
Ale asi po 6ti týdnech jsem mu vlezla do mobilu,i když už to nemůžu vzít zpátky,nejradši bych si za to vyfackovala.Psal jí že na ni myslí, a že se jí ozve jak to půjde.Letěla jsem s tím mobilem za ním a udělala scénu.Poprvé jsem na něj od té doby řvala jak histerka, že mě slíbil že to ukončí a on na to, že to je jinak jak to vypadá.Že už sní nespí a že ona je na tom zle atd...
Od té doby jak přijde domů,hned vypne mobil a když ho na chvilku zapne, tak ho má v kapsi.Mě je z toho hůř jak když jsem se to dověděla.Prej to dělá(s tím mobilem),protože nesnese abych mu tam lozila a už mě prej nevěří. A dokonce z něho vylezlo, že to stejně tušil, že mu už nebudu věřit a že to nemá cenu. Vyhrožoval i odchodem, ale já jsem mlčela a dělala jsem že uklízím a tak se uklidnil.Teť si připadám, jak ta co za vše může, také jsem se mu za své chování i omluvila.Ale mám nějak pocit, že ho ztrácím.

Není tady

#11 26. 3. 2009 12:50

sisina
♥♥♥♥---

Vanda napsal(a):

Řekla bych, že slečna skutečně tlačila, a když to nepomohlo, šla na to přes tebe, že to vyřešíš za ni. Pokud si píšou a volají, bude nejspíš iniciativa také na ní...
Tvůj muž byl asi opravdu zamilovaný, a odmilovat se nejde honem ze dne na den. Rozhodl se, měj s ním trpělivost...ta přece přináší růže. Ty máš trumfy v ruce, tak nepolož hru. smile

Tak to přesně bylo, čekala, že ho vyrazím a on půjde za ní.Řekla mu, že bude buď ona nebo já.Ale v současné době už polevila a prej mu dá ještě nějaký čas aby si to doma v klidu a pomalu vyřešil a už by jí ani nevadilo, že bude zase ta druhá.

Není tady

#12 26. 3. 2009 12:57

sisina
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Toto obdobie je hrozné pre všetkých, ale nedá sa preskočiť. Skús ho prežiť tak, že sa sústredíš viac na seba, deti, na svoje zdravie a prirpavovanie príjemných chvíľok. Muža nerieš, to sa asi ani nedá. Ak sa niečo deje, určite ti to nezostane utajené. wink Aj ty, aj muž teraz akoby ste si hľadali novú podobu vzťahu a to môže priniesť tvrdé chvíle pre oboch, ale určite je šanca, že začnete NANOVO a INAK. Najlepší sôsob podľa mňa je robiť si dobre, starať sa o seba, hľadať nové radosti či koníčky(trebárs výlety s deťmi, alebo nejaké večerné cvičenie či posedenie v kaviarni sama): A muža by som zapojila do starostlivosti o deti, aby pochopil, že otcom zostáva bez ohľadu na to, ako to má so ženami. wink (A ty budeš mať viac času na seba...)

Koníčky mám,kamarádky taky, ale chybí mě ta jistota, že mě doma čeká muž , který mě miluje.O děti se začal starat více z vlastní vůle.Ale i to mě začalo být podezřelé.Nejhorší je asi to, že když jde kolem mě, tak se mě vyhne, aby jsme se náhodou nedotkli.Nedá mě sám od sebe pusu.Prostě mám pocit, že jsem provedla něco já a teť o něj musím bojovat.Kdybych se nesnažila já,tak si myslím, že spolu už nejsme.

Není tady

#13 26. 3. 2009 12:59

sisina
♥♥♥♥---

Kuřátko napsal(a):

Sisi, jestli ti chodí takovéto smsky....a myslím, že tady všechny víme od koho jsou....tak si buď jistá, že ta slečna je určitě velice inteligentní. SI.
Proboha, dyť ti takovým chováním nesahá ani po kotníky. A jestli tohle dovolí tvůj muž, tak je vůl. A život bez něj si honem rychle zkus představit. Třeba bude daleko lepší wink

To se snažím, ale nejde to.Nejlepší je ještě to, že ona mu přísahala, že to nepíše a on jí prej věří.

Není tady

#14 26. 3. 2009 13:03

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Kukačko, dík za ty odkazy.

Přečetla jsem si ty články a jsou k zamyšlení.díky Sisa

Není tady

#15 26. 3. 2009 13:12

laureene
♥♥♥♥---

Ať už to píše kdokoli, jistý je, že Ti to ubližuje. Je to pořád ze stejného čísla? Nejde to nějak v telefonu zablokovat nebo rovnou mazat? Pro Tvůj klid.
A hlavně se, Sisino, nedej proboha vmanipulovat do tý pozice, že jsi něco provedla Ty? Že mu nevěříš? Za to si přece může ve velké míře sám.
Ne, Ty se jen snažíš dát mu šanci a zachránit rodinu, jako pomatenec se chová manžel.
Zkusila jsi promluvit s ním, jak se cítíš, co bys od něj potřebovala, aby Ti bylo líp? Abys mu mohla něco věřit?
A ještě mě tak napadlo, ale to je jen taková fantazie, Ty jsi ta (a holky už to tady napsaly), která to zatím celkem obstojně zvládá. Píšeš, že on Ti řekl, že ona to nezvládá, je jí zle, tak ji asi utěšuje, volá atd.
Co by se stalo, kdybys to taky přestala zvládat? wink Dokážeš to odhadnout, jak by zareagoval?

Není tady

#16 26. 3. 2009 13:23

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Sisinko, ty ses mu omlouvala a stydíš se za své chování?

Jejky, dyť do mobilu vlezla snad každá která něco tušila nebo už věděla. A pokud by on neměl co tajit, tak se nemusí bát, že mu do něj vlezeš. Bylo by mu to totiž šumák.

Já BM taky nějakou dobu tolerovala, že má milenku (věděla jsem, že se scházejí). To, jak jsem v tomhle stádiu byla vyřízená, bylo šílené. V momentě, kdy jsem ho vyhodila, ze mě všechno spadlo. Ano, ještě to potom bolelo, ale nebylo to takové psycho.
A, kdyby mi zkoušel pacholek vyhrožovat odchodem, řekla bych ať jde. No vlastně já to udělala. Ten můj to taky zkusil. Že mi dá klíče a půjde. Tak jsem natáhla ruku a řekla prosím. Tos měla vidět jak tam pak stál tvrdý a nevěděl co dělat. A jen se suše zeptal, jestli to myslím vážně

Upravil(a) Kuřátko (26. 3. 2009 13:24)

Není tady

#17 26. 3. 2009 13:31

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

zpravidla ten, kdo píše a volá (viz. anonymní sms) je daleko největší zoufalec.
Kdyby byl v pohodě, nemá potřebu kopat kolem sebe
Tak z toho vycházej, dělej dámu a zachovej dekorum!

Upravil(a) Kukačka (26. 3. 2009 13:31)

Není tady

#18 26. 3. 2009 13:35

Vanda
Host

Sisi, tak se k těm SMS chovej jako k pomluvám. Jako když někdo cizí očerňuje tvého manžela, protože vám závidí. Vůbec je nečti a neber vážně.
Řeš věci jen se svým manželem, a tomu poskytni tolik volnosti, aby se necítil jako v kleci, nepátrej a nehlídej...jinak ho zřejmě ztratíš, i kdyby zůstal. O důležitý trumf v tomhle směru už jsi se připravila...dej mu pocit, že mu věříš, ať je, kde je.
Laureen, myslíš si, že když se provalí manželova nevěra, můžu udělat téměř cokoli (hlídat, pátrat, prověřovat....urážet, zesměšňovat, napadat, dělat scény a výstupy, a podobně), a stejně bude on největším viníkem? To je myslím spolehlivá cesta k tomu, aby vztah šel do kytek. Kdo by v tomhle ovzduší podezírání  a pocitech viníka vydržel, i kdyby měl ty nejčistší úmysly?
Tak to je můj pohled.

Upravil(a) Vanda (26. 3. 2009 14:17)

#19 26. 3. 2009 14:49

laureene
♥♥♥♥---

Vando, myslím si, že budu potom nejspíš stejným viníkem toho, jak to s námi dopadne po nevěře. Ale nic to nezmění na tom, že ať už byly příčiny nevěry jakékoli a mohli jsme za ně patrně rovným dílem oba, samotný akt nevěry byla mužova, ne moje volba. Proto by mi přišlo nefér, kdyby se mi snažil podsunout myšlenku, že když už  mu já nevěřím, tak to stejně nemá cenu (o něco se snažit dál). Protože ta nedůvěra mi přijde z její strany naprosto přirozená.
Ruku na srdce Vando, Ty by jsi svému muži opravdu upřímně věřila všechno, co Ti po nevěře říká? Za sebe musím napsat, že já ne.

Upravil(a) laureene (26. 3. 2009 14:57)

Není tady

#20 26. 3. 2009 15:27

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

laureene: Hmm - nedůvěra - budiž... Ale různé šmírování, prolézání mobilů, soukromých zpráv a mailů a nevím čeho všeho ještě - to k tomu taky patří ?? A že mu rovnou na "něj" nepověsí malou GPS navigaci - aby věděla, kde přesně se v danou chvíli nachází. Že ho hned neuváže řetězem k potrubí.. Co?? wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#21 26. 3. 2009 15:58

laureene
♥♥♥♥---

Ach jo, klokane, chtěla jsem Sisinu podpořit, říct jí, ať si ještě víc neubližuje sama, ať se nenechá manipulovat, že úplně chápu její pocit nedůvěry, že je normální reakcí na to, co prožívá. Nic víc, nic míň. Ne, že má slídit atd. Nakonec se dočtu, že mi vložíte do úst ještě doporučení, aby na něj nasadila CIA :-)).
Ale začínám chápat, jak tady vznikají tahle nedorozumění.

Není tady

#22 26. 3. 2009 16:13

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Ach jo, laureene, však já to taky chápu. Ale chápu i to, že se to tomu druhýmu nebude asi moc líbit.. Vždyť si z toho vlastně dělám srandu, to jsi nepoznala ?? smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#23 26. 3. 2009 16:19

laureene
♥♥♥♥---

Popravdě nepoznala. sad
Ale OK. smile

Není tady

#24 26. 3. 2009 16:37

Belinda
♥------

Sisi,když už Ti "někdo" otravuje život SMSkama,nebuď v tom sama.Naopak je manželovi s lítostí ukaž,nech se přesvědčovat,že nejsou pravdivé.Věřit sice nebudeš,ale rozhodně tím neposílíš "její" pozici,protože je podezřelá a manžel snad není slepec.

Není tady

#25 26. 3. 2009 17:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Selima napsal(a):

Koníčky mám,kamarádky taky, ale chybí mě ta jistota, že mě doma čeká muž , který mě miluje.O děti se začal starat více z vlastní vůle.Ale i to mě začalo být podezřelé.Nejhorší je asi to, že když jde kolem mě, tak se mě vyhne, aby jsme se náhodou nedotkli.Nedá mě sám od sebe pusu.Prostě mám pocit, že jsem provedla něco já a teť o něj musím bojovat.Kdybych se nesnažila já,tak si myslím, že spolu už nejsme.

Tak sa nesnaž... čo už môžeš urobiť viac? Buď sama sebou, aj tak nemôžeš nič iné... dlhodobo. Buď ťa chce takú, aká si a akú pozná, alebo.. a daj mu čas, aby to sám zistil. Ak odíde za takouto slečnou, tak si naozaj zaslúžia jeden druhého... a ty si nájdeš niekoho lepšieho.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí