29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silví, Sissi
posílám obrovskou hromadu štěstíčka
Není tady
Sisi a Silvi...drzim palcaky a hodne,hodne stesticka....
Není tady
Fíďo, citim se celkem dobre, trochu pobolivaji vajecniky (to je normal.. ) a jinak je mi trosku spatne od zaludku, ale jinak v pohode. Nerviky pracuji na zitrek..a tak
Silvinko, ono to poboliva par dni, pri prvnim OPU jsem byla ok a pri druhem me brisko bolelo tyden..jak je toho vic, i u Tebe tech vajicek, tak je to citit. Ale kazdym dnem bude lip
Není tady
Ja dnes rano jela za sestrickou, aby mi pichla tu injekci.. Ufff, velika byla, ale tak krasne to pichla..jako vcelicka
Není tady
Sissi i Silvíku - mooooc držím palčáky vám oběma
a taky posílám hodně energie, štěstí a těhu bacílků:
Není tady
holky děkujeme
Sissinko týden no snad to přejde rychleji
, občas se nemohu ani nadechnout, jak mi tam píchá, a pak to zas přejde....ale to už je to nejmenší, hlavně, abychom zítra slyšeli jen dobré zprávy a už se nás držely min. 9 měsíců
Není tady
Holky tak já ám zdovolením taky plivnu
Držím všechno co mám
holky - no prostě moc moc moc štěstí přeju
Není tady
Silvi už si tam volala??? jak to vypadá, kdy bude ET??
Není tady
Pavli já sem taky koukám, jen jestli Silvinka podá nějakou zprávu a zatím se vůbec neozvala .
Není tady
Omlouvám se, že až teď - měli jsme doma přes noc návštěvu
Pokračuje se v kultivaci, embryjka se drží a vyvíjejí krásně....takže, kdy bude ET ještě nevím, volám si zase zítra ráno v 8:00 hod.
Jsem hned dostala sprďáka Já trubka si neposunula čas a volala vlastně až v devět....ta mi dala teda
Přitom už jsem byla vzhůru asi od šesti a nemohla dospat a furt jsem koukala na hodiny, kdy už bude osm...no nejsem já to
Fakt teda embryoložka nebyla moc příjemná, ale to se stává né?
Těším se na dobré zprávy od Sissinky
Upravil(a) Silvi.100 (29. 3. 2009 11:02)
Není tady
Silvííííí - jupí jupí pes má chlupííííííííí tak obří gratulace
a zítra už čas snad nepopleteš
Není tady
Ailvi super zpráva. Ta embr.... by se mohla chovat lépe, je ale neděle tak se to dá asi vyjímečně odpustit
Není tady
Silvi tak super!!! Snad už budeš zítra vědět zase víc a kdy bude ET! Dál držíme palečky!
On se dneska posouvá čas? To vůbec nevím
. I když koukám, že tady na počítači už je nějak hodně hodin, ten si to asi posunul
.
Není tady
Achoooj, už jsem vzhůru
Tak výsledek OPU je 12 klásných vajíček. Zítra budu volat, kolik se jich oplodnilo a jak se jim daří.
Jo a partner měl dobrý spermigram, tak to mě potěšilo, že co jsme nasadili, tak asi zabralo
Silviku, super, to vyjde uvidíš, když se jim dva dny už daří, tak to vypadá na dobrou cestu
Tak, a já jdu dospávat
Upravil(a) sissi (29. 3. 2009 12:15)
Není tady
Sissinko velká graulace. Nádherný počet. Jsi super nosnice
držím palce at se jich povede co nejvíce a brzy máš bobísky u sebe.
Není tady
silvi jupííííííí neboj, až uvidíš tu dr. osobně, je docela v pohodě.
a zítra raději volat na čas... kdyby si tě zvali...
tak ať to stihneš..
počkej na ten krásnej a zvláštní pocit až ti řeknou dnes v půl dvanácté tady buďte....
strašně moc držím palce...
Sissinko teeeeda paráda... tak držím palčáky dál...
ať je zítra bojovníčků co nejvíc...
Není tady
Tak myslela jsem si, ze jich bude aspon 15....ale hlavne ze nejake jsou. Dr byl velmi spokojeny, ze takovy pocet je optimalni pro kvalitu..no uvidime za 14 dni
Není tady