29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
oliiiku já bych to řešila s dr.
Není tady
sissinko, dobrou noc
Není tady
tak jsem doma objevila krabičku zinku, tak jsem hned jeden zobla
Není tady
oliii i Tobě hezké sny
Není tady
Ahojky holky
Sissinko na krev nejdu...nikdo to nepovažuje za důležité, když byla ms a test negativní i já to vidím jako zbytečnost
Za měsíc další návštěva CAR a 2. IVF nejdřív v červnu, ale kdo ví Každopádně se těším na další boj a už získávám chuť a sílu
Není tady
Silvi, kočko, to uteče jako voda, za chvilku bude další IVF a pak uvidíš ty vytoužené // moc ti je přeju a ostatní holky taky. To by v tom byl čert, aby se nepovedlo.
Není tady
Silvi to je mi fakt líto a divím se že v CARu Ti nevezmou krev u nás berou pro jistotu vždy i po IUI i když je test negativní a byla MS to prý kdyby náhodou mimoděložní a tak prostě to všechno jistí
Není tady
Ahoj Olíčku Ani nevíš jak si mi ted dodala znovu chuť a sílu do dalšího boje.Bohužel byl KET opět neúspěšný.Od té doby jsem se uzavřela do sebe,nekomunikovala se světem.Po dlouhé době nakouknu sem a co vidím Oli bojovnice
.Moc a moc ti to přeju,držím pěsti a budu na tebe myslet.Jsi můj takový hnací motor.děkuji
Jinak mě náš pan doktor řekl,že FSH(12,6) rychle stoupá a že nemáme na co čekat.Mě už se do dalšího boje nechtělo,tak jsem řekla,že se ozvu až budu znovu připravená.A ted si mě nakopla ty,takže v pondělí budu volat.Jinak máme jít s manželem na genetické vyšetření do Predika ve Zlíně.Nevíš co to obnáší a byli jste tam taky?
Taky jsem se chtěla zeptat jestli nějaké vitamínky zobkal tvůj manža.Mě těd náš pan doktor taky doporučil calibrum a listovku.Ještě si koupím selen,zinek jak píšeš
Není tady
ahojky Kmartinko ani nevíš jak ráda jsem že si se ozvala už jsem si říkala co je s Tebou , v prediku jsme byli zavolej si tam objednej se a bude to probíhat tak že Vás vyzpovídají jaké nemoci v rodině máte popřípadě na co umřeli prarodiče jestli nemáte v rodině cukrovku rakovinu atd. pak vám dají žádanky na krev oběma tak si hned vedle necháte vzít krev a pak měsíc nebo dva čekáte na výsledky já čekala dva ale volala jsem tam a oni čekali až se něja ty chromozony rozdělí či co tak proto to tak dlouho trvá. Nám nic nenašli díky bohu. Manža zobal jen ten zinek a selen. Tak držím pěsti a fakt Marti není na co čekat když se zvyšuje FSH ale zase nejdi do něčeho na co se necítíš to je pak předem prohraný boj mě asi pomohlo jaro a sluníčko a nějak jsem se upla na ten NATIV v červnu a možná proto se to povedlo
ale ještě vyhráno nemám co si budeme povídat že
Není tady
Olii já vzhledem k tomu, že nemám vejcovody, je mimodělož. nepravděpodobné
Jinak také zobu cal. baby plan, když už nic jiného, tak dělám alespoň něco pro zdraví - i když chápu, že syrová zelenina je syrová zelenina a také léta beru bioaktivní karoten a díky němu mám za rok o půl dioptrie méně....takže super na očíčka
Není tady
Olii V pohodě
To mě už netrápí....naopak si říkám, když už nemohu mít děti přirozeně, alespoň se mi nemůže stát tato nešťastná věc
I když- když čtu příběh Immob
Není tady
Achoooj berule
Silvi, já bych na krev taky nejraději nešla...ztráta času a benzinu
Ale u nás ji berou i po iui..no.
Není tady
Holky já se z toho pos.... Mi zhořela mikrovlnka.... Normálně vevnitř začala hořet
Kdybych u ní nebyla a hned ji nevypla...tak je to v prrrr...asi by bouchla!!
Tak jsem si našla na v letáku nějaká Gallet...ale je na ni 3roky záruka, 800w, grill, 21l objem. Tak ta by mohla být ok neee???
Upravil(a) sissi (18. 4. 2009 16:05)
Není tady
No a koupila jsem si na narozky domácí pekárnu Etu harmony a už ji jdu reklamovat Na displeji nefunguje číslice 7...se nezobrazuje...a navíc se speklo víko
krám...a to jsou ety nejlepší..mě zklamala
Není tady
Sissi o Etach tohle vím měla si se zeptat jsou kazové už asi rok a půl já přesně tuhle kupovala před 2 a P"l rokem a fachčí bez problémů brachovi taky tahle fachčí už 4 roky bez jediné chyby ale je to tak rok a půl tak začala ETA dělat šmejdy všichni na ně nadavají my chytli ještě dobrou vlnu
Není tady
Holky, já chápu že jste si to tady moc pěkně rozjely, ale přeci jen to není CHAT, přesuňtě se prosím na dlouhodobky, stejnak si pořád stěžujete jaký je tam mrtvo a jakpak by ne, když všichni kecáte tady
Není tady
Chooj berušky
Tak ukončuji moje téma.. Hcg negativní samozřejmě. Takže mám odpočinek, do té doby, než se rozhodnu pro KET...a ten bych chtěla o prázdninách..
Není tady
ahoj sissinko odpočiň si, naber novou sílu.... a uvidíš, že sněhurky zabojují a ty budeš taky těhulinka
Není tady
Sissi
tak si hezky užívej jaro bez nevolností a v létě to bude určitě lepší... tělo bývá nabité vitamíny, zdravé, žádné virózy a chřipky, žádná jarní únava, ideální čas, tak snad to klapne
Není tady