29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera jsem hovořila s miláčkem...ale přes sms...to bych do očí neřekla... Že mě to mrzí a jestli mě neopustí...atd... Prostě je to moje zlatíčko, co při mě bude furt
A proto ho tak milujííííí
Není tady
tak to si holka přesně nepamatuju, vím, že teď někdy..... každopádně v podpisu už má naplánovanou další návštěvu CARu
Není tady
sissinko, co by to bylo za chlapa, kdyby Tě opouštěl v horších chvílích ? Nejsou přece jenom v životě jen modré obláčky a růžová zahrada !
Není tady
Ahooojky holky přeju Vám hezký večer. jen jsem Vám chtěla říct zkuste papat taky selen zinek já si totiž v prosinci řekla že když miláčkovy se zlepšilo SPG tak to může zlepšit kvalitu mých jajec. A třeba to bylo vončo
Není tady
ahoj těhulko
díky za tip, zase se moje domácí apatyka rozroste
Není tady
popi já brala jeden den listovku a druhý calibrum baby plán a každý den selen zinek tak nevím třeba to pomohlo tomuhle zázraku sice ještě nemám vyhráno ale je to pokrok tohle se mi ještě nikdy v životě nepovedlo
Není tady
oliii já mám teď jenom listovku, nic dalšího do sebe necpu.... no ale možná nějaký ten mamavit, nebo jak se to jmenuje, koupím
Není tady
Olii, tak na mojeho to zřejmě zabralo (mimo častější styk ) Já vysadím i všechny vitamíny v práškách...ono to není moc dobré do sebe furt něco cát...aby si tělo na to navyklo..
Není tady
sissi já ted už jím calibrum a listovku selen zinek už né ale je fakt že do prosince jsem nejedla nic až na radu našeho skvělého dr jsem začala tu listovku a calibrum a já k tomu přidala selen zinek .
Holky a mám zavolat do CAru nebo ne
Není tady
oliii, já bych tam brnkla......... a domluvila se na dalším postupu, jestli Tě ještě budou chtít vidět.... nebo Tě pošlou ke Tvému dr......
Není tady
oliiii, to je mi divné, vždyť já teď na asi 3 stránkách četla, že je to komplex vitamínů, které mají brát těhotné a kojící ženy + ty, co zkouší
sissi, jasně, v pondělí klušu do lékárny /zinek možná vyštráchám doma/
Není tady
Olii, ale mamavit je právě pro těhule!! Určitě je v pořádku. Já bych do caru zavolala a taky se domluvila...
Není tady
já nevím jestli se to nepsalo dokonce někde tady ale myslím si že je to jedno je to komplex vitamínů jak píšeš jen calibrum baby plán je do na planování a do 3 měsíce a pak je tam někjaké jiné calibrum
Není tady
můj vitamínky nerad.... no naštěstí nemusí, spg jsme naštěstí měli v pořádku...... u nás je zakopaný pes jenom ve mně
Není tady
ale my ho holky vykopeme, nebojte
Není tady
Popi, my jsem měli spg taky ok...až pak se začal zhoršovat.... A vylepšili jsme ho na 1*
Není tady