29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak zlatíčka moje jdu vám popřát mo moc moc štěstí a mliličkato na vás flusnout
ode mě to budete mít bez zvracení, neboť mi nic nejní
Není tady
Koukám jaký krásný máte výsledky to bude ještě na spoustu sourozenců
tak se pěkně držte, odpočívejte, rozmazlujte se a hlavně myslet pozitivně
budu držet palčáky
Není tady
sissi napsal(a):
Popi, jak to myslis PK ve vsech cyklech??
Jako ve vsech cyklech IVF?? No, pokud to chces nebo urci embryolog, tak ano.
Ja se dnes domlouvala s dr a ten rikal, ze az embryolozka uzna, co bude nejvhodnejsi, podle vyvoje. Takze zas nic nevim
sissi, na jejich stránkách je tohle:
"Kultivace embryí je hrazená pojišťovnou pouze na tuzemských mediích a maximálně do 48 hodín kultivace. Na našem pracovišti se ve všech cyklech provádí nadstandardní kultivace, za kterou je poplatek 6 000 Kč /doplatek za zahraniční media/."
omlouvám se, pokud jsem to špatně pochopila.....
Není tady
babušky a oběma vám moc moc moc (polehounku) gratuluju.... a dál držím oběma samozřejmě pěsti
Není tady
Sissi paráda ,to by mohlo zbýt i pár kousků do mrazáčku
Popi pochopila jsi to dobře už jsme to jednou řešili s Olíí.,ta měla 3 den po OPU ET a PK za plné prádlo.Zlín si účtuje stejnou částku za jakoukoliv kultivaci
normálně všude jinde je Pk až od 3 dne kultivace embryí(za 4.500) a u Vás už je to od prvního dne za 6.tis.
vysvětlení je asi v tom co kopíruješ,hold tam používají zahraniční média ,protože první 2 dny kultivace jsou jinak hrazeny pojišťovnou.
Upravil(a) Gabu (27. 3. 2009 16:54)
Není tady
Gabi no mě právě nebylo jasné, jak to tam teda mají...... když se sissinka ptala, jak dlouho byste si nechaly kultivovat...... já myslela, že o tom rozhodují výhradně lékaři na základě vývoje
Není tady
Popi všude jinde jo no asi si můžete ve Zlíně vybrat
když je to za jednu cenu
Ale což,ty zahraniční média znějí dobře,ale stejně viď jsou to lotři
Není tady
no já na to koukala jako blázen........ jsem si říkala, tož to by mělo být aspoň na úspěšnosti vidět a vono nic, prostě průměr
ale to je jako s tím IUI..... tam se platí 1500,- (holky tomu říkaly hodinový hotel / ....... mě Dr. říkal, že to je za jednorázové nástroje, vyčištění spermatu apod......
Není tady
jako by tomu chudák laik ženská odkázaná na ně rozuměla
Není tady
No přehnaný
určitě tam dělají i AH automaticky,ne?
A když půjdeš na 6 IUI tak hezky za ně dáš 9 tisíc,ač jsou taky hrazené
Upravil(a) Gabu (27. 3. 2009 17:06)
Není tady
čéče, to tam nepíšou
http://www.crmzlin.cz/page/1892.ceniky- … eprodukce/
Není tady
No berusky ja pri druhem IVF rekla dr, ze chci maximalni kultivaci...ale urcite o tom rozhoduje embryolog, asi i podle poctu a samozrejme kvalit... Ted nevim vubec jaka bude, pry podle embryologa. Takze minule by ji asi udelali taky maximalni..sami....i bez me vule..co ja vim
Není tady
Silvinko koukám jakou máte pěknou úrodičku, tak moc držím palečky ať to dopadne
Není tady
Silvi,hodně štěstí.
Upravil(a) Enn (27. 3. 2009 18:38)
Není tady
jeeeeeje...ja nejak opomnela ten estrimax, jstli mam i zitra uzivat No to je pruser...to budu muset asi zavolat..
Upravil(a) sissi (27. 3. 2009 20:45)
Není tady
Silvi a Sissi moc vám gratuluju k úrodě.... držím palčáky jak na ET Silvince, tak na OPU Sissince...
k anketní otázce - měla jsem 6 vajcí, 3 nezralá, 3 oplodnili ICSI - všechna tři se měla skvěle k světu - známka 1 (jako ve škole), kultivace byla 3 denní, výsledek znáte... jo a OPU jsem měla taky 11. den...
takže vám oběma držím moc palce ať jdete stejnou cestou... hodně štěstí potvůrky a i když tu moc nejsem, myslím na vás...
Upravil(a) mufina1 (27. 3. 2009 22:09)
Není tady
Téda holky,strašně držím palečky,ať to klapne!
Není tady
Ahoj kočky,
u mě:
OPU - 11 den cyklu, 24 odsátých vajíček, 10 oplodněno pomocí ICSI, 14 přirozeně, přičemž po 4 dnech byl výsledek: 8 OK embryjí po ICSI, 0 po přir. oplodnění.
Po 4denní kultivaci zavedena 2 embrya, chytilo se jedno.
8 den po ET pozitivní test.
Hodně štěstí holky!
Není tady
Dobre rano berusky... Dekujeme vsem za podporu..
Fido, to je stejne zvlastni, ze prirozene oplodnena se nechytala vubec ve vyvoji ze??
Mufiku, vysledek zname
Není tady
Sissi, mě to tehdy úplně šokovalo. chytlo se vlastně jedno, ale to se po 20ti hodinách přestalo vyvíjet jenže nám se scházelo hned několik blbých faktorů, takže díky bohu za ICSI.
a jak se cítíš?
Není tady
Přidávám se k Sissince a i já děkuju za podporu a povzbuzení, ještěže vás máme
Já se konečně zbavila toho nafouknutého břicha, jen mě dnes dost bolí vaječník, ale to je po OPU doufám normální Jinak vše ok a už netrpělivě čekám na zítřek....posílejte nám hodně pozitivní energie
Není tady