29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Za to bych byla také štastná, i za jedno No brzo se to dozvíme, obě dvě
ale čekaly jsme už dost dlouho, že
Není tady
No Silvi, ja uz cekam 4 roky
Prednison se dava vzdy, aby ho telo lepe prijalo..myslim A utros beres uz ted?? A kolik??
Není tady
Sissí to je mi líto my čekáme něco přes dva roky...ale i tak je to dlouhé s mýma problémama
švagrová čekala pět let a po IVF se dočkala
Utrouš začínám brát dnes večer - dva večer, dva ráno a prednison půl tablety ráno půl večer.
Není tady
jj to je pro mě lepší, nerada polykám prášky tys ho polykala?
Není tady
No, ja polykala. Ale nam na IVF davaji Crinone gel,ten se zavadi.
Upravil(a) sissi (27. 3. 2009 15:20)
Není tady
mě bohatě stačí baby plan a bioaktivní karoten..a mám dost tě obdivuju, že to všechno dokážeš spolknout
Ale zase vydatná snídaně
Není tady
Proto jsem pichala uz do nohy jednu Ale uz to budeee, dnes ovetrel a zitra rano ten diprophos...
Upravil(a) sissi (27. 3. 2009 15:29)
Není tady
Silvi krásný výsledek. Hodně štěstí ten prednison dávají pro snížení imunity, aby tělo "nebojovalo" s embryem
někde to dávají preventivně všem (nejenom těm co mají problém s imunitou).
Sissi to je folíků tak tfuj tfuj na neděli
Jo a já byla na OPU (kdysi) 12 DC, taky mi to přišlo brzy, ale těmi léky je všechno jinak než v normálním cyklu
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
téda a proč toho je tolik?
Tak hlavně, aby to mělo výsledek
![]()
Nooo, wobenzym uziva i Sáďe, pry dava telo dokupy. Mamavit pripravi telo na tehotenstvi..listovka zname... Gonal stimulant, luweris na kvalitu vajicek....co to tam jeste mam...estrimax je myslim na rust sliznice(dal protoze po ET jsem brzy zacala ms)..anopyrin redeni krve na lepsi uchyceni..myslim...cetrotide je asi na vyssi FSH a jeste cosi z toho je na tu druhou hodnotu z krve...LH?? Tak, uz je to vse??? To je chaos.
Pavli, ale aby v nich byla vajicka viiis
Není tady
ted diprophos mi dal misto prednisonu a dexamedu...pry ten nejlepsi a ovitrel je vlastne silnejsi pregnyl..
Upravil(a) sissi (27. 3. 2009 15:44)
Není tady
Silvi uz ani ne.... totalni chaos, rano bys to ze me nedostala
Delal mi odbery krve na kazde navsteve, coz me prekvapilo, je videt, ze se tomu venuje Zameril se na problem i ten, ze po ET mam brzy ms...tak tomu se chce vyhnout.... No, uvidime
Není tady