29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže, téma zní: Berušky kolik dní jste měli PK a jaký byl výsledek???? Nebo kolik dní byste si daly pro nejlepší výsledek???
Není tady
Sissi, chodím do Pronatalu Nord a tam vždy o PK rozhoduje embryolog.Jinak jsem vždy měla jen dvě embrya a PK je
asi od 4 -5 kousků,takže jsem při svých dvouch Etech měla embryjka po 48h/2dny kultivace.
Není tady
Sissi jak už jsem psala vedle já měla 5ti denní kultivaci. Po ET se uchytilo jedno ze dvou zavedených,ale bohužel šlo o zamlklé těhotenství a po KET zbylých dvou výsledek vidíš na metříku
Není tady
Lenul kujíííí
No holky, ale me se zepta v patek dr, co si preji Samozrejme, ze embryolog urci, pokud budou treba jen dve... Ale minule jsem dr rikala, ze bych chtela nejdelsi kultivaci, a taky byla, embryi bylo 9 a zbyly asi 4-5, ale jen dve byla pry pekna a ta zbyla se prestala vyvijet a pomaleji sly. Tak co ja vim, asi fakt ty 3-4 dny zkusim...zlaty stred u me
Ikdyz ty blastocysty jsou nej, ale fakt jsem cetla, ze se zastavuje vyvoj embryi i kvuli te PK az do blastocysty.
Není tady
Dobré poledne berule... Tak tohle jsem našla, co psala jedna holka a i já jsem to kdesi četla: Rozhodli jsme se i pro prodlouženou kultivaci, ale nedávno jsem se dočetla, že se může stát, že při kultivaci všechna embria zaniknou. Přitom kdyby se rovnou po těch 2 dnech (bez kultivace) dali do dělohy, mohli by spíš v děloze přežít.
Není tady
Ahoj Sissi ,kdyz jsem prohlizela neplodnost ,tak tam byly dva nazory,kdyz je kultivace co nejdelsi ,vydrzi jen ta nejkvalitnejsi a je velka sance ,ze se prave ta uchyti. No a druhy nazor byl ,ze pokud je kultivace moc dlouha ,ze embrya si zbytecne zvyknou na to "pohodli" co maji v misce a uz se neuchyti ,ze je proste lepsi zavest spis mladsi ctyrbunky ,nebo morulky .. tak si vyber Ja mela trikrat zavedene 5 denni blastocysty Ackove kvality a nic ,nic ,nic ... Mozna je vazne lepsi mit kultivaci kratsi.. Treba Pavlik mela myslim jen ctyrbunecnyho prcka a jednoho a za par mesicu rodi
Není tady
Zuzi, to je to, prave jsou ty dva nazory... Co ja vim... Ale zitra vam povim jak to dopadlo Muj dr se priklani ke 3 denni kultivaci, ze tak by mohli byt i na zamrazeni... No co ja vim, mne nikdy nezbyly na zamrazeni
Není tady
Sissi já chodím k Apolináři a žádnou PK sem neměla. Určuje to embryolog a když sem se zeptala že mi embryjko dají už za dva dny tak mi řekla že to můžou prodloužit na moji žádost, ale je to u mě zbytečné, protože se krásně vyvíjí.
mrazáčky nechávali na PK a mrazili 4 nebo 5 den od OPU.
Držím palčáčky at se zadaří.
Upravil(a) Pavlík2697 (26. 3. 2009 12:10)
Není tady
Pavliku tak jooo. Kdyz mne 5 den rikali..ze tady se zpomaluje..tam se zastavil vyvoj... Takze oni to rozeznaji uz od pocatku asi, jake jsou... To jak mi u prvniho rikali, ze dve prestaly a dve jsou krasne..taky dva dny a sup ke mne.. No a nic.
Není tady
sissi pokud jsem četla na stránkách dobře, tak ve Zlíně dělají PK ve všech cyklech ?
moc na tebe myslím, určitě přineseš pozitivní novinky
ještě více na Silvíka
Není tady
Tak berušky, jsem zpět
Výsledek je perfektní, nejlepší, co jsem kdy měla-přes 20 folíku, tak v polovině minimálně doufám budou vajíčka.
Jinak na OPU jdu už v neděli A vyfasovala jsem Ovitrelle a na zitřek ten diprophos, se kterym musím jet za sestřičkou, aby mi ho ďobla do svalu zadečku
Bojim bojim
Není tady
Popi, jak to myslis PK ve vsech cyklech?? Jako ve vsech cyklech IVF?? No, pokud to chces nebo urci embryolog, tak ano.
Ja se dnes domlouvala s dr a ten rikal, ze az embryolozka uzna, co bude nejvhodnejsi, podle vyvoje. Takze zas nic nevim
Není tady
už dlouuuuho nespím
šla jsem na řadu v deset a v jedenáct už byla pryč
Upravil(a) Silvi.100 (27. 3. 2009 13:29)
Není tady
Silvi, to uz vam rekli i kolik se jich oplodnilo?? To bylo rychle teda
Kazdopadne perfektni vysledek, jen tak dal
Není tady
Sissinko já nevím, jestli některé z nich zase nezaniknou , ale těch sedm bylo dobrých a ty oplodnili ....jak se budou vyvíjet, to je ve hvězdách
Není tady
Silvi ja myslim, ze to je super vysledek. Ja jdu v nedeli na OPU a v pondeli si budu volat kolik se jich oplodnilo a jak se vyvijeji...
Není tady
Tak to na tebe budu v neděli moc myslet ...určo to bude super
Těším se na dobré zprávičky
Není tady
Jooo Silvi ja jsem pos.ana hrdinka Uz zacinam taky bojim bojim...ikdyz vim, ze narkoza nic neni.. No, abych Te nasledovala i v tech vajickach v procentech...to bych jich musela mit tak 15 vajuch
Není tady
Sissi třeba se chytí všechna zabereš veškeré místo v mrazáčku
Těším se na Tvůj výsledek a přeji moc moc štěstíčka a neboj neboj ...však už víš, do čeho jdeš, s tím rozdílem, že tentokrát to dopadne dobře
Není tady