Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 29. 3. 2009 12:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: A ted 'babo rad'

chceš poradit kocoure, já vím, co je pro tebe nejlepší wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#127 29. 3. 2009 16:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

PROSÍM, POMÓOOOC!!! Babo, raď! Víte někdo offtopic , jestli se mnou může 4letý vnuk na Slovensko, když má propadlej pas????????!!!!!!!!! grater grater grater

Není tady

#128 29. 3. 2009 16:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

šmárjá viki, to ses vzbudila brzo ....

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#129 29. 3. 2009 17:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorko, asi Ti nepomůžu, ale - my jsme tedy nikoho na hranicích se Slovenskem nezajímali, když jsme jeli na dovču...

Upravil(a) Tercila (29. 3. 2009 17:43)

Není tady

#130 29. 3. 2009 17:56

bloncka
♥♥♥♥---

Viktorko, ČR a SR jsou členy schengenského prostoru. Ze stránek MVČR:
_Mezi hlavní změny související se vstupem České republiky do Schengenu patří:

* překračování pozemních hranic bez hraničních kontrol a bez zastavení
      Hranice České republiky se sousedními státy je možné překračovat v jakémkoli místě a v jakoukoli denní či noční hodinu, tedy i mimo bývalé hraniční přechody a jejich provozní dobu. I nadále je však nutné dodržovat pravidla týkající se povinnosti prokázat v případě potřeby svou totožnost platným občanským průkazem nebo cestovním pasem během pobytu v jiném státě EU. Další omezení mohou vyplynout z důvodů ochrany přírody (omezení přechodu hranic v chráněných územích) a z důvodů ochrany soukromého majetku"

Na hranicích by Vás kontrolovat neměli a je velmi malá pravděpodobnost, že budou chtít někde na území Slovenska prokázat totožnost. Možná by k prokázání totožnosti malého mohl stačit rodný list. Ale nevím to jistě.

Není tady

#131 29. 3. 2009 18:05

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Slovensko bude v pohodě počítám. Občanka, rodný list a nevím jak je to s "vývozem" dětí bez souhlasu rodičů. Nicméně v EU mě nezastavili už dobré dva roky. To zkuste a je wink

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#132 29. 3. 2009 18:11

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Majko,
dík. Já to nemyslela na tohohle pána s tím charakterovým obratem. Výživnej příběh- vůbec nevim, co na to říct a to je právě to. Na mimino by mi nevadilo se jít podívat, ale kdyby mi sedm let dokolečka trajdali do hlavy...by mě jako jejich kolegyni kleplo smile. Ve jménu lásku a války.

Není tady

#133 29. 3. 2009 18:27

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Díky všem, co se mi ozvali ohledně cesty s vnukem na Slovensko. Nic není úplně jednoznačné. S malým děckem to může být riskantní, že by třeba mohlo být "předmětem únosu". Kdybychom jeli jenom na výlet, asi bych to riskla, s ev. návratem zpátky... ale jedu k soudu, který si nemohu dovolit zmeškat, takže nic. Tady se riskovat nedá, malý musí zůstat doma. Je mi to trošku líto, ptz. jsem měla domluveny i různé soukromé aktivity a setkání s blízkými odtud, které by určo přinesly mnoho radosti, no ale... holt jindy. Děkuju vám. pussa

Není tady

#134 29. 3. 2009 18:31

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Selim já nevím, jestli je to generační věc,asi taky. Ale spíš si myslím, že to je prostě jeden typ fungování žena-muž, který tu byl vždycky. V menší či větší míře. A nejde ani o to, jestli byla žena v domácnosti, nebo ne. Třeba můj táta se takhle taky nechoval, nechtěl po partnerce  aby byla hnízdící sladká vývařovna. Myslim, že z toho měl dokonce velký osypky. Hovořím spíš o tom extrému- "tohle je to, co ti zaručí, že chlap neuteče k milence", taky mám doma ráda útulno. Mám pocit, že si to ženy na sebe vzájemně pletou jako bič, kterým si spíš ubližujou.
To je jedno, neni to až tak zajímavá věc wink.

Není tady

#135 29. 3. 2009 18:49

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Ppavlo a kdo tu radí? Axi? Ty si pořád jak na pérach, diskutujem. Každý si to uděla jak chce a jak jemu vyhovuje. Když například žiju s člověkem, který přivítá, že mu o partnerovi někdo donáší, nebo mi projíždí kapsu a mobil, popřípadě říká co má dělat a s kým se stýkat, a chci s ním žít, tak holt se podle toho zařídím. Nejhorší mi přijde, když ho za to ještě pomlouvám.
Akorát je otázka jak by se to "zařídím" tomu partnerovi líbilo. Můj názor je, že tyhle věci neploděj nic moc pěknýho. Ale můžu se mýlit.

Není tady

#136 29. 3. 2009 19:29

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no ..nevím ,může mě tady teda někdo vlastně vysvětlit .proč ta nevěra vůbec je???..a hlavně neříkejte,že to upevní vztah!!dumbom

Já nevěru ,neuznávám..no ano nikdy ,neříkej nikdy..to vím taky!!
Možná by si lidi měli víc sebe a i druhých vážit!!! .trochu se zamyslet.prohlžení mobilu???,to mě připadá až neuvěřitelný.Možná tak dětem  to jo!!!,ale dospělému va..Vždyť život vám tak rychle uteče  a ještě si ho znepříjemňovat.Nechápu dumbom .Někdo po tom dychtí,vyžaduje to.přesto to neuznávám..

a kdybych opravdu věděla,že moje kámoška a nebo kámoš  maj milence/ku.(pokud by mě záleželo na jejich vztahu) a byli by to moji dobří kamarádi,  řekla bych to!! .nebo si prostě s dotyčnou osobou promluvila.
Já nevím ,mě prostě ta nevěra přijde jak nějakej módní trend!! pěkně blbej!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#137 29. 3. 2009 19:42

21SOPTIK
♥♥♥----

sisi21 napsal(a):

no ..nevím ,může mě tady teda někdo vlastně vysvětlit .proč ta nevěra vůbec je???..a hlavně neříkejte,že to upevní vztah!!dumbom

Já nevěru ,neuznávám..no ano nikdy ,neříkej nikdy..to vím taky!!
Možná by si lidi měli víc sebe a i druhých vážit!!! .trochu se zamyslet.prohlžení mobilu???,to mě připadá až neuvěřitelný.Možná tak dětem  to jo!!!,ale dospělému va..Vždyť život vám tak rychle uteče  a ještě si ho znepříjemňovat.Nechápu dumbom .Někdo po tom dychtí,vyžaduje to.přesto to neuznávám..

a kdybych opravdu věděla,že moje kámoška a nebo kámoš  maj milence/ku.(pokud by mě záleželo na jejich vztahu) a byli by to moji dobří kamarádi,  řekla bych to!! .nebo si prostě s dotyčnou osobou promluvila.
Já nevím ,mě prostě ta nevěra přijde jak nějakej módní trend!! pěkně blbej!!!

taky mám pocit,že nevěra je v současný době jako modni trend....ale není to tak asi u všech....já zjistit,že muj miláček je mi nevěrnej vyváděla bych jak tajfun....ale nicméně,když člověk poslouchá životní příběhy druhých,tak fakt si myslím,že u každýho dojde k nevěře z různých důvodů,každej na zjištění nevěry reaguje jinak...prostě to je to,co jsem tu psala někde viz dole,že nic není jen černý nebo bílý,nicméně nevěru taky neschvaluju...a je plno párů,hlavně asi chlapů co dokážou jako pádnej argument uvést to,že s manželkou jsou spolu už 10 let a že je to už stereotyp,tak to mám přece pochopit,že dotyčnej chudáček potřebuje změnu...tohle fakt neuznávám a je mi z takových chlapů na blití....

Není tady

#138 29. 3. 2009 20:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile

Není tady

#139 30. 3. 2009 7:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč ta nevěra vůbec je???... Vždyť život vám tak rychle uteče  a ještě si ho znepříjemňovat.
Nooo - někdy ho naopak zpříjemní http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo aspoň učiní snesitelnějším. Líp, než anidepresiva, soudímhttp://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#140 30. 3. 2009 7:38

majkafa
Host

Nevěra je proto, že jsme lidi. A lidi dělají chyby. smile
I když - co je vlastně chyba? I když II - co je vlastně nevěra?

#141 30. 3. 2009 7:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

proč ta nevěra vůbec je???... Vždyť život vám tak rychle uteče  a ještě si ho znepříjemňovat.
Nooo - někdy ho naopak zpříjemní http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo aspoň učiní snesitelnějším. Líp, než anidepresiva, soudím

Antidepresiva nastupují na scénu zpravidla až po onom zpříjemnění a následném provalení, soudím big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#142 30. 3. 2009 13:39

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nooo - někdy ho naopak zpříjemní http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo aspoň učiní snesitelnějším. Líp, než anidepresiva, soudím

zpříjemní???  :mad:no to si nedovedu teda představit..

Mikeš napsal(a):

Antidepresiva nastupují na scénu zpravidla až po onom zpříjemnění a následném provalení, soudím big_smile

u nás by asi nenastupilo nic,my bychom se pravděpodobně pobili navzájem..lol

Není tady

#143 30. 3. 2009 13:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zpříjemní??? to si nedovedu teda představit..
Proč ne?

Není tady

#144 30. 3. 2009 14:15

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

zpříjemní??? to si nedovedu teda představit..
Proč ne?

no já nevím,ale jak mě nevěra může zpříjemnit život???
neustále tady čtu ..on je nevěrný/ná..co mám dělat?? Těch lidiček je mi líto.. Já bych prostě nemohla asi dál žít s člověkem ,kterému nemůžu věřit!!..ale ještě předtím bych milenku asi přiškrtila:lol:!..

Není tady

#145 30. 3. 2009 14:23

majkafa
Host

Ale nevěřníkovi život zpříjemnit může. Tys psala jenom, cituji:
proč ta nevěra vůbec je???... Vždyť život vám tak rychle uteče  a ještě si ho znepříjemňovat. big_smile

Nepsalas, že to píšeš z pohledu podváděného. smile
Nakonec, i podváděnému někdy život zpříjemní, když jen čeká na to, až objeví nevěru a pak má záminku a zvedá kotvy. Život je pestrý. smile

#146 30. 3. 2009 14:34

majkafa
Host

sisi21 napsal(a):

neustále tady čtu ..on je nevěrný/ná..co mám dělat?? Těch lidiček je mi líto.. Já bych prostě nemohla asi dál žít s člověkem ,kterému nemůžu věřit!!..ale ještě předtím bych milenku asi přiškrtilalol!..

Jo, a na takováhle prohlášení bacha! Aby ses nedivila. Aby se tě život nerozhodl prozkoušet z pevnosti tvých prohlášení. wink

Upravil(a) majkafa (30. 3. 2009 14:41)

#147 30. 3. 2009 14:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když budeš (teroreticky, prosím) nevěrná ty, tak těžko proto, abys měla život znepříjemněný http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png, když ti bude nevěrný partner, může se mnohdy stát, že po jeho odchodu bude život rovněž příjemnější... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#148 30. 3. 2009 15:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

.majka.
z prohlášení.. z toho strach nemám zatím si stojím ..Naopak  spíš mám strach ,abych to nemusela náhodou někdy zas uskutečnit..

helena
nevěrná nechci být ,ale dobře dejme  tomu.Já bych se cítila hodně provinile,takže pro mě by to zpříjemnění moc nebylo!!wink a hlavně neumím lhát, a jak mě moje maminka říkala ,Lež má krátké nohy bla,bla,..Věřím tomu ,že bych to měla prostě napsaný na čele!!lol a co by asi následovalo,radši na to nemyslím..jestli by pro manžela bylo z toho něco příjemného .to nevím a zkoušet to radši ani nebudu!!!!
Pokud by byl nevěrný manžel,no to si také neumím představit.možná pro něj by to bylo příjemné do té doby než bych na to přišla.(.brr..radši to ani nevědět).a jestli by byl po jeho odchodu ,život příjemnější .to opravdu nevím..asi né ..pravděpodobně bych si šla sednout:lol:..
Já se na to prostě dívám jinak..

Není tady

#149 30. 3. 2009 15:40

majkafa
Host

sisi21 napsal(a):

.majka.
z prohlášení.. z toho strach nemám zatím si stojím ..Naopak  spíš mám strach ,abych to nemusela náhodou někdy zas uskutečnit..

Právě o tomhle ti píšu. Někdy jsme totiž nepoučitelní i z vlastních chyb.

Upravil(a) majkafa (30. 3. 2009 15:40)

#150 30. 3. 2009 16:28

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

.majka.

Právě o tomhle ti píšu. Někdy jsme totiž nepoučitelní i z vlastních chyb.

hmm..to máš pravdu wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí