|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

hirondel napsal(a):
Mikes, Ty jsi proste skvelej
No,i presto ze nejsi >baba< a prave proto ze jsi chlap,zajimaji me i Tve nazory.
Myslim ze se priklanim k obema Tvym variantam.
Vetsina z Vas rekla jak to vnimam - "ne,radeji nerikat."
Nebudu komentovat, jestli jsem nebo nejsem "skvělej" 
Ale zaujalo mě něco jiného:
Většina žen si myslí, že chtěl na Tebe prostě "přehodit odpovědnost". Mě tato možnost vůbec nenapadla.
Rozdíl mezi "mužským" a "ženským" názorem na věc? Možná...
Mě by prostě v životě nenapadlo, jít za kámoškou, svěřit se jí se svým mileneckým vztahem a doufat, že ona to už s moji ženou "nějak zkoulí"...
Není tady
Nharte napsal(a):
Hm, nic moc situace. ..To vypadá, že chce abys řešla ty za něj? Zatahuje tě do toho? E-e.
Stejný pocit.
Já bych nedělala nic. Ať si to řeší sami. Není to mé.
Mikeš napsal(a):
Ale zaujalo mě něco jiného:
Většina žen si myslí, že chtěl na Tebe prostě "přehodit odpovědnost". Mě tato možnost vůbec nenapadla.
Rozdíl mezi "mužským" a "ženským" názorem na věc? Možná...
Mě by prostě v životě nenapadlo, jít za kámoškou, svěřit se jí se svým mileneckým vztahem a doufat, že ona to už s moji ženou "nějak zkoulí"...
Proč s tvojí ženou? Proč ne s tvojí milenkou?
Mě např. vůbec nenapadla žena, ale milenka.
I když, pravda, nevím, jestli hir zná i mužovu druhou partnerku.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2009 22:13)

majkafa napsal(a):
Proč s tvojí ženou? Proč ne s tvojí milenkou?
Mě např. vůbec nenapadla žena, ale milenka. I když, pravda, nevím, jestli hir zná i mužovu druhou partnerku.
To jako - že by Hir měla jít za tou jeho milenkou a promluvit si s ní??? 
Tak tohle můj mužskej mozek už teda vůůůůbec nechápe... 
Přeji dobrou noc... 
Není tady
Nejsou manzele,neni zenaty,neni vdana.
Kocoure,neco me rika,ze Ty jako muz jsi schopen lip pochopit jeho pocinani.
Nicmene jsem v situaci v ktery se necitim dobre.Jo,i to se stava.
Není tady
Halt jsi "jenom" muž. 
Musím doplnit - Mikeši.
Hirondel mě předběhla a pak to vypadalo moc zajímavě. 
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2009 22:24)

hirondel napsal(a):
Nejsem 
Ale znovu opakuji - neznám vaše vztahy, netuším, co kdo z vás může a naopak nesmí tomu druhému říct...
...jdu fakt chrnět, zítra můžeme continuovat... 
Upravil(a) Mikeš (25. 3. 2009 22:30)
Není tady
Mikeš napsal(a):
hirondel napsal(a):
Nejsem
Ale znovu opakuji - neznám vaše vztahy, netuším, co kdo z vás může a naopak nesmí tomu druhému říct...
Vis jak jsem to myslela preci s tim ze jsi schopen.
Taky prave nevim co muzem a nemuzem rict. Nedelam rozdily.Jsou pro mne oba blizky.
Upravil(a) hirondel (25. 3. 2009 22:35)
Není tady
Hir, pomůžu ti. Co kdybys byla ve stejné situaci ty? Co bys čekala od kterého z nich? Aby ti řekli? Nebo aby mlčeli, když vědí?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Hir, pomůžu ti. Co kdybys byla ve stejné situaci ty? Co bys čekala od kterého z nich? Aby ti řekli? Nebo aby mlčeli, když vědí?
Viktorko, 
ano to je dobra otazka.
V kazdem pripade vzhledm ke sve povaze,bych za vsech okolnosti ocenila pravdu.Protoze se nebojim pravdy ,proto by me to pomohlo.
Ale,na druhou stanu vim ze lidi premysli ruzne. A souhlasim tak vlastne s nazory,ze nekomu to muze naopak vyvolat pocit ublizeni.
Asi to budu muset nejak otuknout.
Není tady
hirondel napsal(a):
Petruša napsal(a):
A víš o tom proto, že ti to řekl, nebo jsi to zjistila jinak? Pokud ti nic neřekl, já bych asi dělala že o ničem nevim. Asi se to ostatním bude zdát blbý, ale prostě je to můj názor
Holky,Petruso,
rekl me to on.Par dni premyslim co tim sledoval.
Ptal jsem se ho proc me to rika,rekl -"nevim".
To ovšem trochu mění situaci. Těžko říct, co tím sledoval, nemyslím, že hned chtěl, abys to za něj řešila. Jestli jste přátelé, třeba chtěl jednoduše poradit, ulevit si, ona ta situace bývá těžká i pro ty podvádějící, zní to směšně, ale je to tak.
Říkáš, že uběhlo pár dní. Asi bych se ho teď zeptala jak to hodlá řešit a jak i tebe z toho teď dostat - myslím z té hloupé situace.
Jinak souhlasím s Viktorkou - položila bych si otázku, co bych ocenila já. Popravdě, stejně asi tak jako 99% lidí bych ocenila kdybych to věděla a to čím dřív, tím líp. Ruku na srdce, není nic horšího než zjistit že kromě toho že můj protějšek má už třeba půl roku jiný vztah, že to ví i mí přátelé nebo rodina a kolektivně ze mě dělají blbce. To je v tu chvíli dvojnásobná zrada.
Zároveň bych určitě hned neběžela za kamarádkou a nevycinkala jí to - jak říkám, nejdřív bych dala šanci jemu, ať se zachová slušně. Změna partnera patří k životu a srdci neporučíš, ale zachovat si slušnost je v jeho silách a možnostech zcela určitě a může z toho jakžtakž vyjít se ctí.
Není tady

hirondel napsal(a):
![]()
Taky prave nevim co muzem a nemuzem rict. Nedelam rozdily.Jsou pro mne oba blizky.
...to be continued... 
Já ho právě pochopit neumím - nepochopím chlapa, kterej když si najde milenku, tak se s tím svěří ženě (a teď se omlouvám ženám, za to, co napíšu), když všichni víme, jaký jsou ženský drbny, navíc, když je to zároveň i kamarádka jeho partnerky... to je z mýho pohledu hotová sebevražda... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
hirondel napsal(a):
![]()
Taky prave nevim co muzem a nemuzem rict. Nedelam rozdily.Jsou pro mne oba blizky.když všichni víme, jaký jsou ženský drbny
pfffrrrrr....
Není tady

Držel bych se zásadou, že v podstatě o tom jejich vztahu nic nevíme. Nevíme, proč to řekl, co tím sledoval, jestli se vychloubal, jestli chtěl politovat. V podstatě nevíme nic a ná základě tohoto nic bych nic nedělal, protože bych jim oběna mohl svým nevyžádaným jednáním dost ublížit. Nakonec by byli nasraní oba dva. Každopádně bych se neměl spát do jejich soukromí. Problémy mezi sebou by si měli vyřešit oni mezi sebou.
Není tady
Fidorko,
Rekla jsem mu,ze ho prosim aby ji netapil a byl fair play.Rekl ze by ji to zabilo. Coz si ja zase myslim ze ne.
Souhlasim prave s tim co pises ,ze je v dost tezke situaci a nevi co ma delat.
Kocoure,
v tom pripade nejsem asi zenska
. Kdyby me na noze brali,nereknu a nereknu.
A ze to rekl prave me- zensky,je velky otaznik.Nerekl to memu partnerovi.
Nejspis proste potreboval slyset muj nazor.
Není tady
Kalik a co s kamoskou co se me pta na muj nazor?
Není tady

hirondel napsal(a):
Kocoure,
v tom pripade nejsem asi zenska. Kdyby me na noze brali,nereknu a nereknu.
Chválím 
Mé zkušenosti jsou, bohužel, převážně opačného rázu: Např. loni stačilo, aby mě jedna ženská viděla kecat s kamarádkou na veřejném místě (tedy nikoli "jak na tom s nějakou ležíme v křoví") a okamžitě volala mé ženě, že "teď jsem viděla tvýho chlapa s jinou", a pro jistotu ji celkem i detailně popsala, aby manželka nemusela dlouho přemýšlet, "která to mohla asi bejt"... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
hirondel napsal(a):
Kocoure,
Chválím
Mé zkušenosti jsou, bohužel, převážně opačného rázu: Např. loni stačilo, aby mě jedna ženská viděla kecat s kamarádkou na veřejném místě (tedy nikoli "jak na tom s nějakou ležíme v křoví") a okamžitě volala mé ženě, že "teď jsem viděla tvýho chlapa s jinou", a pro jistotu ji celkem i detailně popsala, aby manželka nemusela dlouho přemýšlet, "která to mohla asi bejt"...

Není tady
To Ti Mikesi verim,me se stalo neco podobnyho.Meho pritele videli povidat si s jednou kockou (nikoli valet se v parku
)a uz zhavily draty.Ja proste odmitam tuhle vlastnost.
A co se delo pak doma?
Není tady

hirondel napsal(a):
To Ti Mikesi verim,me se stalo neco podobnyho.Meho pritele videli povidat si s jednou kockou (nikoli valet se v parku
)a uz zhavily draty.Ja proste odmitam tuhle vlastnost.
A co se delo pak doma?
No comment... 
Není tady

Hirondel, já bych mu řekla, že mě jeho mimopartnerské vztahy nezajímají, ať mě laskavě neinformuje, nebo ať si udělá doma jasno a já to budu akceptovat. Kamarádce bych neříkala nic.
Vycházím z vlastní zkušenosti. Když měl manža "kámošku", taky se pochlubil našim spol. známým. Ti mu řekli, ať si to vyřeší, protože mě znají a nechtějí ho krýt. To jsem se dozvěděla až později ale ocenila jsem to - nebyla jsem za blbce.
Fidorko, když jsem pak viděla Medvídka, dostalo mě to. Ten monolog Geislerky je dokonalej, jednoduchej a pravdivej.
Nejsme odpovědni za životy druhých, na nás záleží jen to, jak se k nim postavíme. 
Není tady

Mikeš napsal(a):
hirondel napsal(a):
Kocoure,
Chválím
Mikeši,předpokládám ,že tvá manželka je rozumná ženská,a takový věci háže za hlavu!!
Není tady

hirondel ,to že si mu řekla svůj názor ,je jedině dobře..víc už udělat stejně nemůžeš..
Není tady
Vsem kdo vstoupil s nazorem,dekuju. 
Jeste nejsem rozhodnuta co udelam.
Není tady