Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 25. 3. 2009 17:01

Anjika
♥♥♥♥♥--

Nenávidím svoje zamestnanie

Keďže ma tu už poznáte, viete, ktoré povolanie mám na mysli.

Není tady

#2 25. 3. 2009 17:22

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: Nenávidím svoje zamestnanie

KOnečně nějaká emoce, i když negativní, takže ted nastupuje otázka, co s tím uděláš Anjiko?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#3 25. 3. 2009 17:54

Anjika
♥♥♥♥♥--

Hladám si inde miesto, ale prax mám len v školstve niekolko rokov a na recepcii tzrei mesiace. Ale aspon, že som si zohnala na popoludnia a večere miesto lektorky, to ma baví, lebo viem, že tam si tie hodiny nepripravujem zbytočne. Niekedy sa totiž v škole cítim ako v po*n. Nebudem vysvetlovat, lebo ma zase zablokujú :-(

Není tady

#4 25. 3. 2009 18:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

Niekedy sa totiž v škole cítim ako v po*n.

Nejsi Ty nakonec ta proslulá učitelka angličtiny ze Znojma? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#5 25. 3. 2009 19:09

tempora
♥♥♥♥---

mě to taky napadlo gloria

Není tady

#6 25. 3. 2009 20:07

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Mikesi, ty detektive jeden godlike !

Není tady

#7 26. 3. 2009 6:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nejsi Ty nakonec ta proslulá učitelka angličtiny ze Znojma?
V tom případě je řešení jednoduché - změnit zaměstnání tak, aby dělala to, co ji skutečně přináší radost a potěšení http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#8 26. 3. 2009 13:32

Anjika
♥♥♥♥♥--

Ja viem, chyba je v tom, že od začiatku nie som prísna. ked má nejaký žiak aroganznu poznámku,  sa robím, že drzé poznámky nepočujem a to je práve tá chyba.. Dnes som povedala nadriadenému, že na arogantnépoznámky nereagujem. A on odvetil, že to nie je dobré, lebo potom sa žiaci nenaučiaslušnému správaniu.

Není tady

#9 26. 3. 2009 13:59

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Když už si tu drzou poznámku dovolí, tak pro ně nejsi autorita. Pak platí to co už jsi sama napsala, najít práci mimo obor... snad ti to poůže...

Není tady

#10 26. 3. 2009 14:04

petra72
Host

Anjika napsal(a):

Ja viem, chyba je v tom, že od začiatku nie som prísna. ked má nejaký žiak aroganznu poznámku,  sa robím, že drzé poznámky nepočujem a to je práve tá chyba.. Dnes som povedala nadriadenému, že na arogantnépoznámky nereagujem. A on odvetil, že to nie je dobré, lebo potom sa žiaci nenaučiaslušnému správaniu.

Ty jsi učitelka?   Boha jeho!!!!

Sorry, ale mé děti učit tak nevyzrálý člověk a působit na ně několik hodin denně, tak je snad přeřadím do jiné školy.

Anjiko - máš problémy sama se sebou, se svými přáteli, s kdečím - a ty chceš vychovávat a působit na děti?  Učit je, jak se mají v životě poprat s problémy?

Ufff, dlouho jsem se nic nepsala, ale tohle mi fakt vyrazilo dech. kapitulation kapitulation

#11 26. 3. 2009 14:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Uč dospelých, prekladaj, rob sprievodkyňu turistov... čokoľvek. Bože, v Bratislave máš milión možností.... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 26. 3. 2009 14:46

Anjika
♥♥♥♥♥--

Ja opakujem- pozerám si jazykovky na internete, posielam životopisy, chodím sa pýtať osobne, telefonujem...čo viac už mám spraviť?

Není tady

#13 26. 3. 2009 14:55

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

najít sebe sama nejlépe prací sama na sobě, sebepoznávací pobyt, psycholog, terapeutická skupina.... začíná tě to dohánět ve všech směrech. Blbá úplně nebudeš protože ti to vadí. Ale pokud nic na sobě nechceš měnit, dá se s tím žít.

Není tady

#14 26. 3. 2009 15:00

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

petra72 napsal(a):

Anjika napsal(a):

Sorry, ale mé děti učit tak nevyzrálý člověk a působit na ně několik hodin denně, tak je snad přeřadím do jiné školy.

Anjiko - máš problémy sama se sebou, se svými přáteli, s kdečím - a ty chceš vychovávat a působit na děti?  Učit je, jak se mají v životě poprat s problémy?

Ufff, dlouho jsem se nic nepsala, ale tohle mi fakt vyrazilo dech. kapitulation kapitulation

prosímtě, vždyť kecá lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#15 26. 3. 2009 15:02

Anjika
♥♥♥♥♥--

chodievala somkedysi do takej skupiny a nič mi to nedalo...keď môžem namiesto toho doučovať a zarobiť si zopár euro, tak radšej idem na tú súkromnú hodinu...ja som v poriadku, som veľmi dobrá a ochotná pomáhať a to je chyba

Není tady

#16 26. 3. 2009 15:11

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Anjiko, zbývá mi jediná rada, nikdo jiný než ty sama tvůj život nezkvalitní. Pa.

Není tady

#17 26. 3. 2009 15:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ja som v poriadku...
... ale ten svět okolo je nějakej divnej, viď?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#18 26. 3. 2009 15:23

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Anjiko,
co takhle zkusit nějaký kurz sebepoznání ? Až poznáš své silné stránky a naučíš se pracovat se slabými, nějaké zaměstnání vhodné pro tebe se určitě najde.
A nebo zkus venkovskou či maloměstskou školu, tam jsou děti o moc méně troufalé, než ve velkoměstské.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#19 26. 3. 2009 15:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

Ja opakujem- pozerám si jazykovky na internete, posielam životopisy, chodím sa pýtať osobne, telefonujem...čo viac už mám spraviť?

Nepozeraj len jazykovky... skús prekladateľské firmy... cestovné kancelárie, BIS-ku...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#20 26. 3. 2009 15:48

Anjika
♥♥♥♥♥--

ja odmietam pracovať na živnosť,

Není tady

#21 26. 3. 2009 15:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Anjika napsal(a):

Peti, tak zasa odpusť, ale kde vidíš v bežnej škole pri výuke jazykov priestor na nejakú VÝCHOVU? Je umenie za tých pár hodín ich niečo naučiť, nieto vychovávať... Keď navyše mnohí ani netušia, čo je to podstatné meno a čo sloveso... roll

Brita

Není tady

#22 26. 3. 2009 15:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ja som v poriadku...
... ale ten svět okolo je nějakej divnej, viď?

Všetci sú blázni, len ja som lietadlo.... cool

Brita

Není tady

#23 26. 3. 2009 16:00

Irik
♥♥♥♥♥--

Anjiko, taky nechápu. Proč odmítáš učit na živnost? Učitelka jazyků není nikdy odkázaná na školu, má spoustu příležitostí, jak už tady psali přede mnou. Kdybys učila zeměpis, nebo dějepis, pak bych to chápala, ale takto ne. fakt ne. Kde je zakopaný pes?

Není tady

#24 26. 3. 2009 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dobre, rekapitulácia: Nenávidíš sovje zamestnanie, ale skúšaš to tam, kde ťa odmietajú, pracovať na živnosť pre zmenu odmietaš ty... Vidíš niekde priestor na konsenzus? Ak nie, tak zanti zuby a rob to, čo nenávidíš... iné riešenie nevidím. (Mmch, ja mám aj živnosť, ale som aj zamestnaná - vlastne mám 2 zamestnávateľov...).

Brita

Není tady

#25 26. 3. 2009 18:19

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Anjika napsal(a):

ja odmietam pracovať na živnosť,

já odmítám pracovat jakkoli a taky je mi to prd platné

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí