|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zkusenost s tim teda nemam, ale vim, ze se to rozebiralo na starem Babinetu, tak jestli se tam jeste da dostat, tak si to vyhledej.
Rozhodne vas v tom, holky, podporuju :-))
Není tady
Petro - Porodní asistenstky - Náhradní maminka - poslední příspěvek 26.11.
Není tady
Zavolej do laktační poradny. Myslim, že by neměl být problém krmit 2-3 dny holčičku z láhve, podle mě už má návyk na kojení dost velkej na to, aby to za tu dobu zapomněla. V nějaký poradně jsem četla, že se nedoporučuje kojit cizí dítě. Myslim, že to bylo na www.rodina.cz-ZEPTEJTE se na KOJENÍ v archivu dotazů. A jeden můj zážitek-jen tak zkusmo jsem zkusila přiložit si kamarádčino dítě kterému byly 3 měsíce (já jsem kojila svoje dítě) a bylo od narození nekojené, sálo jako o život:).
Není tady
Petruško, jsi skvělá! Jde ti to báječně. Báječně jsi nahradila své neteřince maminku. Až budou holky velké, budeš jim mít co povídat

Není tady
Peto, tak posli trosku mlicka k nam do Brna :-)) Ja byla ted dva dny v nemocnici, ale nastesti jsem mela Barcu sebou, takze jsem ji mohla po zakroku nakojit. Mlicko zatim je, ale porad nic moc :-((
Není tady
Peti, odsavacku Avent mam, ale je to k nicemu a manzel je zrovna jak na potvoru nachlazeny. Odstrikavam aspon rucne, neni to sice moc, ale aspon tak. Ale Barunce to zatim pres den staci, jen vecer ji dam cca 50 ml Nutrilonu na noc, protoze uz spinka pomerne dlouho.
Není tady
Romy, a můžu se zeptat, z čeho vlastně usuzuješ, že máš málo mléka? Jen z toho, že nic neodstříkáš nebo Ti to třeba řekla doktorka, že Barunka málo přibírá?
Není tady
to Petraa: Ahoj, nezkoušela ses informovat o možnosti mateřské mléko prodávat? Připadá mi totiž škoda mléko vylévat. Ale vůbec netuším podmínky ani ve kterých městech to funguje, jen vím, že taková možnost existuje.
Není tady
Petro zvládla jsi to opravdu skvěle, věřím, že to byl nezapomenutelný zážitek a tak trochu závidím
. Chápu, že ti neteřinka přirostla víc k srdci, muselo to být krásné.
Není tady
Ahoj Petro, jsi vážně dobrá, zažila jsem podobnou zkušenot po půl roce plného kojení. Je to už rok, kojila jsem týden kloučka kamarádky, měla operovanou nohu. Bylo to tehdy náročné...Chápu tvé pocity. Ten týden nás s Honzíkem sblížil a trvá tu jakési pouto dodnes.