19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Animální znamená zvířecí, pudový; anomální - se pouívá v souvislosti s počasím jako anomálie, výchylka od nirmálu. Tedy nevidím v úpravě názvu ádný důvod. Naruilo by se tím porozumnění.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Animální znamená zvířecí, pudový; anomální - se pouívá v souvislosti s počasím jako anomálie, výchylka od nirmálu. Tedy nevidím v úpravě názvu ádný důvod. Naruilo by se tím porozumnění.
Ok. Pokud by se tím naruilo porozumění, nebudu ourat, plevelit a dál pitvat význam uvedených výrazů.
Jen si neodpustím - výklad anomální je ve tvém podání trochu svérázný a dost zúený. Ale to je fuk. Chcete animální, máte je mít..
Není tady
no mě to přilo k vyvětlení jednoduí, ne tohle:
Anomální záitky - zkuenosti, které přesahují rámec běných zkueností člověka. Zároveň jsou tyto zkuenosti svou povahou zásadní pro jeho ivot, případně uznávané hodnoty a přesvědčení (jejich vliv je trvalý v čase). Kategorie tak velmi závisí na kulturním kontextu, v kterém budeme záitek posuzovat. Dle některých autorů zde patří záitky zázračného uzdravení, OBE, NDE, vzpomínky na minulé ivoty, mystické zkuenosti, únosy UFO apd. Anomální záitky nejsou ze své povahy patologické, záleí spíe na jejich osobním zpracování.
Prostě já nemůu napsat nenormální síly. CO je to norma? Prostě nemůu
Není tady
PavlaH napsal(a):
no mě to přilo k vyvětlení jednoduí, ne tohle:
Anomální záitky - zkuenosti, které přesahují rámec běných zkueností člověka. Zároveň jsou tyto zkuenosti svou povahou zásadní pro jeho ivot, případně uznávané hodnoty a přesvědčení (jejich vliv je trvalý v čase). Kategorie tak velmi závisí na kulturním kontextu, v kterém budeme záitek posuzovat. Dle některých autorů zde patří záitky zázračného uzdravení, OBE, NDE, vzpomínky na minulé ivoty, mystické zkuenosti, únosy UFO apd. Anomální záitky nejsou ze své povahy patologické, záleí spíe na jejich osobním zpracování.
Prostě já nemůu napsat nenormální síly. CO je to norma? Prostě nemůu![]()
Já fakt skládám zbraně, Pavli..
Není tady