19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Spíe bych řekla: S laskavým dovolením. My lidé jsme v téhle hře jsme moc malí.
Tak se má dobře.
Já musím trochu pracovat, měla jsem den volna, musím se připravovat.
Přeji Ti krásné jaro. U nám to kvete.
Bláa
Není tady
Bláa.. napsal(a):
Spíe bych řekla: S laskavým dovolením. My lidé jsme v téhle hře jsme moc malí.
Ano,tomu rikam Pokora.
Krasne jaro Blazo s usmevem. Taky diky.
Není tady
Kuku,
to je síla, e malá tahle vidí duchy:) Ondra je také občas vídá a navíc, jsme je měli i doma, ale to jsem poznala pro změnu já. Nedávno asi před půl rokem jsem měla sen, e se mi narodil chlapeček, tak doufám, e se mi to vyplní
Není tady
Kdy neznají emoce, jako např. strach, tak jak to, e chápou, co to znamená někoho postrait a jak se tím mohou bavit, kdy netuí, co ten straený cítí ?? A jak se mohou vůbc cítit pobaveni, kdy neznají emoce ?
Upravil(a) mashanka (30. 5. 2009 0:28)
Není tady
Nečetla jsem vechny příspěvky, ale koukám, e Mashanka a dalí tady mluví o straení. Tak se prostě musím podělit o svůj názor
Věřím, nebo spí vím, e mezi námi duchové a dalí síly jsou. Někteří chudáci jen bloudí, nedaří se jim dostat na "druhý břeh". Nikdy by mě ale nenapadlo, e duchové straí. Myslím, e jen prostě dělají, co dělají (zjevují se, s něčím někde občas pohnou...a to nás můe vystrait, protoe je to nečekané, nedokáeme si to třeba vysvětlit, nevíme, jak se zachovat, co od toho můeme čekat). Je to pouze v naich hlavách, e nás straí. My to tak vnímáme. My lidi jsme si vytvořili takové "pravidlo", e se duchů bojíme atd.
Kde je napsáno, e kdy poltergaist nebo jiná síla začne házet idlema, nás straí?
Jasně, někdy jsem se ducha taky lekla. Bála jsem se, kdy se doma začly samy hýbat kliky u dveří...Ale myslím, e se mě nesnail nikdo strait. Můj problém, e jsem se klepala
Není tady
Lúthien,
děsí nás ve, co si nedokáeme vysvětlit, na co si nemůeme láhnout nebo to nějak smyslově prozkoumat .
Kdybys viděla Jéie, také se asi bude bát
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Lúthien,
děsí nás ve, co si nedokáeme vysvětlit, na co si nemůeme láhnout nebo to nějak smyslově prozkoumat.
Kdybys viděla Jéie, také se asi bude bát
No vak takhle jsem to myslela Jen nesouhlasím s tím, e by nás duchové úmyslně straili
Není tady
podle mě je vyvolávání duchů docela nebezpečné, otevře tím bránu čemusi zlému v duchovní oblasti. věřím e kolem nás je duchovní svět, který my ale nemůeme vidět přes nae fyzická těla, ale a jednou o toto tělo příjdem, tak to ve poznáme, jak to doopravdy je, myslím e spousta věcí jsou jen nae dohady a e ten duchovní svět se nám dává poznat jen z nepatrné části...take uvidíme...
Není tady
K tomuto tématu mohu dodat, e se mi moc líbí názory prezentované pány Česalem, Dvořákem a Mátlem v knize Utajené dějiny Čech. Je to o magii krajiny a s tím souvisejících jevech jako jsou různé anomálie, duchové, paralelní světy, ap. z pohledu amanismu a psychotroniky.
Není tady
Lúthien: Věřím, nebo spí vím,
Jak to ví?
kdy se doma začly samy hýbat kliky u dveří...
A tohle myslí opravdu váně?
Není tady
Tercila napsal(a):
Lúthien: Věřím, nebo spí vím,
Jak to ví?
protoe je cítím a někteří jsou ochodni pomoct
A tohle myslí opravdu váně?
ano
Upravil(a) Lúthien (6. 1. 2010 12:14)
Není tady
Tercila: A tohle myslí opravdu váně?
Lúthien: ano
Hmm, to bych asi zaít nechtěla.
Není tady
Tercila napsal(a):
Tercila: A tohle myslí opravdu váně?
Lúthien: ano
Hmm, to bych asi zaít nechtěla.
No já u taky ne
Není tady
A stalo se to jednom jednou? Při nějaké zvlátní příleitosti? Nebyla jsi třeba ve stresu nebo tak? Konzultovala jsi to pak s někým?
To mám otázek, viď .
Není tady
Posledních pár let, co jsme tam bydleli, se to dělo čím dál častěji, objevovali se i dalí zvlátní věci....
Jasně, byla jsem ve stresu a pořádném. U nás doma se asi nějaké energie musely sakra hromadit. Zajímavé je, e ádná rodina z pěti, co tam bydlely, nebyla astná. Děly se tam "dramata" a doslechla jsem se, e jetě ne jsme do té bytovky přili, tak to tam nebylo jiné, snad přímo v naem bytě zemřela nějaká paní...
Ale co, proč bych to tady nenapsala - dolo to a tak daleko, e jsem cítila něčí strané ruce za krkem, v noci za mnou přily dvě černé postavy a přibliovaly se a já se nemohla hnout, ta hrůza je nepopsatelná.
Kdy jsme se odstěhovali, stres a problémy v rodině sice zůstaly, ale tyhle vechny záitky skončily. Zůstalo to v tom domě
Není tady
Díky, Lúthien, to je zajímavé.
Není tady
Není zač, Tercilo
Taky jsem si to tady díky tobě hezky shrnula
Není tady
Kdo to je skřítek s dlouhýma uima v domě?
Jednou ho tu viděla asi před rokem moje známá, kdy meditovala před spaním.
Věřila jsem jí tak na 50% :-)
Ve stejném pokoji viděl skřítka s dlouhýma uima minulý týden v noci můj synek.
Skřítek stál na idli u postele a koukal na něj.
Proč se ukázal zrovna teď, je moné, e nějak reaguje na to, e zrovna vyhazujeme kompletně podlahu z půdy a budemě měnit střechu?
Není tady
Není tady
Taky jsem nala:
Umlčel ji tak, e jí zacpal ústa rukou a vtáhl za nejblií závěs. Ocitli se v postranní chodbičce, která vedla do kuchyní. Míjeli je zaneprázdnění domácí skřítkové balancující s přetékajícími tácy s jídlem, které měly zastrčené mezi dlouhýma uima.
Jeden ze skřítků se zarazil, tác s domácí klobásou se otočil o devadesát stupňů, kdy k nim obrátil obrovité oči. Ostatní jim nevěnovali ádnou pozornosti a nyní se netrpělivě tiskli v zablokované chodbě.
Jděte si po svých, mrňousové! zařval McLaggen, kdy si viml narůstajícího zmatku a přitlačil Hermionu ke zdi. Z koené brany vytáhl kus pomačkaného jmelí. Co bys řekla na vánoční polibek, eh, Grangerová? zeptal se neodbytně.
Jetě se rychle ohlédl přes rameno, ale zvědavý skřítek mezitím někam zmizel.
Není tady
Jen drobná technická vsuvka. Trvá tu někdo na označení sil jako "animálních"? e bych ten název poupravila..
Není tady
A to jako proč poupravit?
Není tady
PavlaH napsal(a):
A to jako proč poupravit?
No, e by tam nebyly animální ale anomální.. Co?
Není tady
Ando,
kdy mrkne na nejprvnějí psaní, bod 3, tak je slovo "animální" namístě.
P.S. Blbej pravopis....
Upravil(a) Largo (6. 5. 2010 13:43)
Není tady
Largo napsal(a):
Ando,
kdy mrkne na nejprvnějí psaní, bod 3, tak je slovo "animální" na místě.
Já mrkla hned ze startu. Akorát mi přijde, e vzhledem k faktu, e diskuze se točí spí anomálním směrem, je u teď název krapet zavádějící.. Ale jak chcete
Není tady